Evule * komentáře u knih
Napínavé, čtivé a pořádně propletené vztahy. Kniha se mi libila, a rozluštění mě napadlo poměrně brzy.
První díl se mi určitě líbil více, toto nemělo takový spád, přesto jsem zvědavá na pokračování.
Napínavé, čtivé a doslova mrazivé. Ten zvrat ke konci jsem nečekala, moc jsem si knihu užila a těším se na další příběh.
Napínavé a čtivé, i když už jsem tušila. Vyšetřovatelé sympatičtí, takže já jdu rovnou na druhý díl.
Tuto detektivní sérii považuji za jednu z nejlepších a ani tento díl mě nezklamal. Napínavé a velmi čtivé, vrah mě překvapil. Jsem ráda, že to Erika zvládla a těším se na její další případ.
Napínavé a místy až nechutně zvrácené. Na můj vkus trochu chaos. Pokud bude další díl asi ho ještě zkusím.
Bryndzovky mám ráda a ani tato mě nezklamala. Možná méně drastické než ty předchozí, ale přesto velmi čtivé a napínavé.
Čtivé a napínavé, závěrečný zvrat jsem vytušila. Má první španělská detektivka a pokračování si určitě přečtu.
Čtivé i napínavé, tušila jsem správně. Mé oblíbené sérii s Jane a Maurou se ale kniha nevyrovnala.
Napínavé, čtivé možná trochu nereálné. Předchozí díly se mi líbily o něco víc. Jsem zvědavá na další příběh.
Příjemná, oddychová a také pomalejší anglická detektivka, vyšetřovatelé sympatičtí. Já ale dávám přednost většímu spádu a také většímu napětí.
Napínavé, čtivé, smutné a místy tak bolavé téma. Další díl si samozřejmě ráda přečtu.
Další velmi povedený díl z výborné série. Napínavé, čtivé ... asi bych se divila, kdyby to takto nakonec nedopadlo. Těším se na další amišský příběh.
Příjemný detektivní příběh, vše tak poklidně plyne a na jednou máte vraha, i když to vlastně mohou být všichni v okolí. Druhý díl série se mi moc líbil a určitě bych chtěla pokračování.
Čtivé, napínavé, překvapující a šokující. Prostě skvělé jako všechny předchozí díly.
Zajímavý thriler, kdy se až v úplném závěru dozvíte jak to všechno bylo. Na autorčin styl psaní jsem si musela zvyknout, ale nakonec jsem ráda, že jsem knihu četla.
Velmi čtivá česká detektivka, příběh napínavý. Já byla moc spokojená a chystám se i na Klekánici.
Celkem čtivý a napínavý detektivní příběh, romantiku bych trochu ubrala, ale další díl v serii si určitě přečtu.
Napínavé, čtivé, konec překvapivý, i když si myslíte, ze vlastně víte...velmi dobré čtení a já jdu hned na další příběh.