Evule114 Evule114 komentáře u knih

V tvojí kůži V tvojí kůži Lisa Renee Jones

Opravdu krásná knížka... no jsem zvědavá kdy na Sáru něco zkusí Marek.. Pokud vůbec něco zkusí... Hlavně jsem opravdu napjatá, co se stalo s Rebekou, doufám, že se z toho nevyklube vražda... Každopádně tato knížka stojí za přečtení.. :-)

06.12.2015 5 z 5

Temná Raven Temná Raven Sylvain Reynard

Já jsem s Raven byla naprosto spokojená. Skvělé čtení, tak jako Gabriel, nejvíce se mi však líbilo, jak pojal spisovatel vzhled hlavní hrdinky. Konečně je tu postava, která vzhledově není dokonalá, ale přesto je úžasná. Nemůžu se dočkat pokračování téhle upířiny :-) už ať je tady :-)

08.10.2015 5 z 5

Gabrielův Ráj Gabrielův Ráj Sylvain Reynard

souhlasím s jajou10. Zajímalo by mě, jak to dopadne s Paulem a taky s jejím malým bratříčkem. Konec byl opravdu dojemný až mi unikla slza. Moc krásná série, lepší než 50 odstínů šedi... zamilovala jsem si jí a už teď čtu prince a vrhnu se na temnou Raven :-)

05.10.2015 5 z 5

Gabrielův Očistec Gabrielův Očistec Sylvain Reynard

Člověk po přečtení chce ihned další díl a další díl je prostě skvělý. Opravdová romantika a kdo srovnává s 50 odstíny šedi, tak se mýlí, tahle série je daleko lepší a romantičtější. :-)

30.09.2015 5 z 5

Gabrielovo Inferno Gabrielovo Inferno Sylvain Reynard

Tak klobouk dolů na to, že to napsal chlap. Šílená romantika. Děj mě naprosto uchvátil. Tuhle knížku doporučuji všem :-) Já jsem z ní nadšená :-)

26.09.2015 5 z 5

Strašidlo cantervillské Strašidlo cantervillské Oscar Wilde

Tahle knížka je velmi jednoduchá na čtení a pro mě i velmi zábavná díky ilustracím. Četla jsem ji už 3x a klidně můžu znovu. Nikdy mě totiž neomrzí.

16.04.2015 5 z 5

Před záhrobím Před záhrobím Jeaniene Frost

Další díl, který mě mile překvapil. Tato série se fakt dobře čte. Někdy mám u série pocit, že už mě nic nepřekvapí, ale tady tomu to je naopak. Jeaniene mě fakt baví. Můžu jedině doporučit.

12.08.2021 5 z 5

Předurčena do hrobu Předurčena do hrobu Jeaniene Frost

Další díl, který mě víc než mile překvapil. I když jsem o tom v první třetině knihy moc nevěřila.. doporučuji

27.07.2021 5 z 5

Na půl cesty do hrobu Na půl cesty do hrobu Jeaniene Frost

Tak tohle byla knížka podle mého gusta. Naprosto mě bavila od začátku do konce. Také se mi líbil děj, který zahrnoval větší časový úsek a plynul jako po másle. Za den jsem jí měla přečtenou, jak jsem se od ní nemohla odtrhnout. Jsem moc zvědavá na pokračování.. Trošku erotiky, humoru a nadpřirozena můžu číst pořád..

10.07.2021 5 z 5

Božský Božský Christina Lauren

Kdybych Božského četla hned po ostatních, tak bych rozhodně dala 5 hvězdiček, ale četla jsem to s větším odstupem, takže se mi bohužel předchozí hrdinové moc nevybavovali, ale kvůli tomu hvězdičku dolů nedávám. Moc se mi líbil začátek, který byl pro mě neuvěřitelně vtipný, ale později mi v knize scházelo více vtipu. Proto nedám plný počet, ale i tak příběh byl super.

12.02.2021 4 z 5

Příliš dlouhá swingers party Příliš dlouhá swingers party František Kotleta (p)

Moje první Kotletovla ve mě budí trošku rozporné myšlenky. Nevím zda u mě byly kratší povídky spíš na škodu. Mám ráda jedno řešení, které trvá celou knihu a ne vytáhnout bouchačkou a je to, ale v závěru se mi četla dobře a já chtěla vědět, co bude dál, když jsem si na styl přivykla. Jen co musím dodat raději jsem ji balila do novin, když jsem jela autobusem, abych zabránila čumilům. Jinak fajn počtení. Nejvíc se mi líbilo, jakou si našel partnerku a těším se na další díly.

22.10.2020 4 z 5

Zaskočený Zaskočený Emma Chase

U druhého dílu mi bylo jasné, co se stane hned na začátku a už se mi do čtení až tak nechtělo, ale nakonec zvědavost byla silnější a i druhý díl jsem si užila :-)

24.04.2019 5 z 5

Jasným plamenem Jasným plamenem Patricia Briggs

Ze začátku jsem bojovala s tím číst, nebo ne. Je to dlouhá doba, co jsem četla Annu a Charlese naposled, ale příběhy Patricie miluju, tak jsem po troškách začala. Chyběl mi tam Bran a musím přiznat, že na mě to působilo jako nejslabší, Dlouhé ticho bylo mnohem lepší. I tak jsem si to nakonec moc užila a musím přiznat, že Leah, kterou jsem nenáviděla od první zmínky o ní vůbec, tak tady se mi začala líbit.

19.02.2019 5 z 5

Palác lží Palác lží Erin Watt

Konečně se mi splnil sen a Brooke někdo odrovnal. Kdo to byl jsem věděla hned o první zmínce. Jen mi krapet vadilo, že to odhalení trvá tak dlouho, ale za mě parádní jízda, moc se mi to líbilo. Jen Dinu asi opravdu ráda mít nebudu. Těším na další díl :-) konečně si vychutnám svého oblíbence.

10.09.2018 5 z 5

Zrádné srdce Zrádné srdce Mary E. Pearson

Líbí se mi, jak se poodhalují tajemství. Bylo to skvělé, sice život ve Vendě je krutý, ale líbilo se mi, jak tam lidé drží pospolu.. Komizara jsem chtěla vidět mrtvého od první kapitoly, ale bylo mi fakt líto Aster :-(. Jediné co si říkám, že je to jen další příběh z mnoha, co ještě přečtu, ale i tak to člověka zasáhne. A že by tento díl byl zbytečným natahováním? Rozhodně ne. A ten konec :-( rychle musím pokračovat...

09.07.2018 5 z 5

Nažhavený Nažhavený Julie Kenner

Určitě druhý díl byl lepší než první a skvěle se četl :-)

20.03.2018 5 z 5

Vytoužený Vytoužený Julie Kenner

Musím souhlasit s některými komentáři, i když tak nízké hodnocení bych nedala. Tak ať to shrnu: Hlavní hrdinka zde vůbec nebyla popsaná krom hustých vlasů a velikosti podprsenky, což nevím proč, mi docela vadilo. Dále je pravda, že výraz ,,kunda" mi zde opravdu neseděl a co mě na knize až do tří čtvrtin vytáčelo, byly její odpovědi ,,ach" jako by byla slabomyslná... Ale k tomu všemu negativnímu se to četlo rychle a konec se mi líbil, i když se děj na začátku táhl a na konci na pár stránkách bylo vše vyřešeno... jsem zvědavá na druhý díl :-)

11.03.2018 4 z 5

Mezi elfy proti své vůli Mezi elfy proti své vůli Sandra Regnier

Skvělé čtení. Bohužel jen na pár hodin, jak kniha byla čtivá. Moc se mi líbila a za tři dny jsem doslova shltla celou sérii. Felicity je opravdu povedená. Nevím, co jiného dodat. Akorát, že mi to trošku připomnělo sérii drahokamy, ale s druhým dílem se toto srovnání vytratilo. :-) A navíc jsem ráda, že jsou zde elfové :-)

18.02.2018 5 z 5

Dvůr trnů a růží Dvůr trnů a růží Sarah J. Maas

Byla jsem blbá, když jsem odkládala přečtení. Moc se mi do toho nechtělo. Musím ale říci, že mě Feyre bavila víc, než skleněný trůn a to je co říct. Prostě Sarah umí psát. Jen tak dál. Tamlina jsem si opravdu v prvním díle oblíbila i Luciena, škoda, jak pak zklame...

16.11.2017 5 z 5

Rockový polibek Rockový polibek Kylie Scott

Uf, tak tohle jako ne, proč má o hodně méně stran než předchozí díl a proč je konec tak useknutý? Jo chápu, vyznali si lásku a pak skok, porod a konec? To jako fakt? Krom téhle výtky se mi jinak Ben četl s Lizzy dobře :-)

01.11.2017 5 z 5