Falda

Tady už mi Eden mírně vadila... poslední díl byl celkem nudný a hodně předvídatelný. Trochu mě to zklamalo. Jsem celkem ráda, že to mám za sebou.

Kniha byla místy příliš zdlouhavá.. autor někdy až zbytečně do detailu popisuje krajinu, situace, lékařské postupy apod. Dlouho dlouho nic a naráz překvapivý konec. Některé věci zůstaly nevysvětlené, což mi trochu vadí. Jinak se ale četla dobře a Servaz mi byl sympatický. Určitě se pustím do dalšího dílu...

První polovina byla pěkně nudná. Nic zajímavého se nedělo, bylo to furt to samé dokola a děj se vlekl. Od druhé poloviny kniha nabrala spád a posledních cca 100 stran se četlo samo.

První dva díly byly rozhodně lepší a čtivější. Na začátku této knihy mě začal Hardin mírně štvat... děj už nebyl tolik záživný, ale stejně jsem to musela dočíst a hned naběhnout na poslední díl... potřebuji vědět, jak toto dopadne :)

Během čtení jsem měla spoustu připomínek... ale nemá cenu je tady psát. Kniha se četla dobře a hned se vrhnu na další díl, protože nutně potřebuji vědět, jak tohle všechno skončí! Tento díl mi zabral cca 3 dny..

Z této knihy mám hodně rozpoluplné pocity... První půlka byla skvělá, pěkně děj utíkal, dobrá duchařina... Po půlce se děj zvrhnul a začalo mi to připadat až moc neuvěřitelné. Konec byl však zase skvělý.

O něco slabší než první díl, ale je to opět příjemná, usměvavá oddechovka.

Rozjezd byl pomalý. Následně se to rozjelo a mělo to i celkem spád. Vraždy byly zase něco jiného, než na co jsem zvyklá, takže to bylo fajn. Konec mi pak přišel ale hodně rychlý, pořádně nevysvětlený a useknutý.

Skvělá kniha plná děje ???? S HP bych ji vůbec nesrovnávala. Originální, velmi čtivý příběh. Oddychovka v jiném světě. Přesně, jak sem si ji představovala. Za mě 5 hvězd!

Kniha se mi líbila. Občas byla dost brutální... Ale ten konec už byl táhlý a nebavil mě...

Kniha se četla naprosto dobře. Je to hrozné téma, ale krásně napsané kniha. Četla se sama.

Čekala jsem něco trošku jiného a čekala jsem toho víc. Ale i tak kniha zaujala a líbila se.

Kniha se četla dobře. Díky krátkým kapitolám i děj rychle ubíhal. Bohužel příběh byl však dost slabý na to, že je to psychotriller.

Knížka se mi líbila, ale čekala jsem ji lepší. Srovnala bych ji s autorčinou první knížkou. Není to nejlepší, co jsem kdy četla, ale nelituji toho, že jsem tak učinila :)

Složité téma a moc pěkně napsaná kniha. Nemám co vytknout. Ale nejvíce mě bavily pasáže, kdy svůj těžký život popisovala Niamh.

Zajímavé čtení. Knihu jsem přečetla během čtyř hodin.

První polovina knihy byla úžasná, děj rychle odbíhal a dobře se četl. Od druhé poloviny už jsem se musela přemlouvat, abych knihu vůbec dočetla.

Příběh byl strhující. Kniha se velmi dobře četla. Některé pasáže v knize byly velmi dobře detailně popsány... až k neuvěření, že se něco takového mohlo kdy dít.

Kniha byla úžasně čtivá, nemohla jsem se od ní odtrhnout! S nadšením jsem ji přečetla během dvou dnů.

Film se mi líbil, proto jsem se s chutí pustila i do knihy. Začátek mi přišel celkem nezajímavý a dlouhý, ale po překousání těchto stran mě kniha začala velmi bavit a prolínání příběhu se zápisky z deníku bylo vynikající. Jen konec mě opět moc nebavil, protože byl zdlouhavý. I přesto knihu doporučuji, protože děj byl výborný!