Fiara komentáře u knih
boží, boží , boží....konečně trochu jiný Žamboch, který se skvěle čte a konečně Vás nezklame ani závěr knihy, s kterým se autor popasoval mistrně.
postapo z Ostravy se panu Žambochovi docela povedlo, kniha má spád a velmi dobře se čte
knížka je docela čtivá, má i atmosféru, ale zhruba od půlky tušíte jak to asi dopadne a celkové je závěr shrnutý na pár stránkách.
tedy nic proti autorům, ale ten styl psaní by asi zvládlo i 8-leté dítě lépe....knížka spíše než co jiného připomíná diskografii a příběh, ani moc zajímavostí nečekejte.
I přesto že se jedná o young adult, tak mě knížka příjemně překvapila. Příběh je čtiví a a postavy celkem sympatické, tedy kromě Kellena, ten na mě pusobil trochu ufňukaným dojmem, ale předpokládám že se postava bude v následující dílech vyvíjet. Každopádně s kým budete sympatizovat hned od začátku je Reichis, ale pozor ,,Never trust a squirrel cat!!! ;-D
Převyprávěná Edda slovy pana Gaimana, rozhodně stojí za přečtení. Je to skvělý způsob jak krásnou severskou mytologii přiblížit širším řadám čtenářů.
Příjemná oddechovka u které se člověk zasměje i nahlas. Střet "městské" slečinky s vesnicí je boží :)
Tak toto byla výborná odechovka s poutavým příběhem o historii několika rodin a osídlení Texasu.
Nejprve jsme četla Sen o Somersetu a tak nějak mě to "pokračování" nenadchlo. Asi kdybych knihy četla tak jak je autorka psala, tak se ke snu nikdy nedostanu a to by byla velká škoda. Kniha se pořád moc pekně čte, ale nějak jsem se s Mary nedokázala sžít a jako hrdinka mi byla velmi nesympatická a celkově opakující se motiv tragédíí a podobně nebylo nic převratného.
teda to byla jízda...přiznám se že jsme nejprve viděla film a až pak sáhla po knížce a překvapení bylo veliké...film i knížka se docela liší, ale obojí má něco do sebe....knížka je více zaměřená na hry a 80. léta a nemá tolik známých odkazů jako film, ale je velmi dobře napsaná a přečtete jí jedním dechem. A Parzivalovi prostě musíte držet palce :)
první knížka od pana Tolkiena co jsem četla a hned bylo rozhodnuto, že tento svět bude srdcovka :) Miluji jeho styl vyprávění a vše propracované do nejmenšího detailu...opakovaně se k jeho knížkám vracím.
Jedna z nejlepších knížek od pana Kinga. Abych se takhle bála u knížky už se mi fakt dlouho nestalo a vážně se nechcete podívat z okna :)
pohádka od pana Kinga? jo to jako vážně a sakra dobrá....pokud chcete tohoto autora poznam i z jiné stránky směle do toho. Příběh je mistrovsky od vyprávěn a nudit se rozhodně nebudete.
knížka s takovouto atmosferou se najde vážně málokdy. Dostala jsem se k této knížce poměrně brzy a naprosto mě uchvátila a díky ní jsem si přečetla další knihy s upíří tématikou, jako například Transylvánská sága od J. Nowak nebo od Le Fanu Carmilla a další....Pokud se rádi bojíte pojďte do toho...
rozhodně jedna z mých nejoblíběnějších a nádherný pohled na to jak to asi mohlo být....
Tak tohle je pecka....kam se na to hrabe Hra o trůny...výborně napsané a velmi čtivé. ihned Vás vtáhne do děje a nemůžete se dočkat jak to bude dál :). Za mě rozhodně doporučuji.
na závěr série jsem se moc těšila, ale po přečtění přišlo trochu zklamání...rozhodně se jedná o nejslabší díl, který pořád ale stojí za přečtení.