fionKa komentáře u knih
Kniha mě nijak moc neoslovila- což u mě znamená, že dvakrát bych jí určitě nečetla (narozdíl od Cesty časem) ale ani mě nijak nezklamala. Oba romány jsou čtivé ale ne přímo na úrovni-jóóó už se těšim jak to dopadne. Spíše pohodová kniha, která nezklame ale ani přímo nenadchne...
Jelikož jsem film viděla někdy hooodně dávno nepamatuji si z něj detajly. Ale ta knížka je fakt bezva. Přečtena jedním dechem. Klučina Kevin je fakt pěkný číslo. Hned jak budu moct si pustím film.
Kniha byla zahlcena informacemi i když jsem ji stejně jako Nebraska přečetla jedním dechem. Nechyběl zde humor ani láska ani dobrodružství byla opravdu krásná a zas o stupeň lepší. Ale obávám se že jsme se s Mercy touto knihou jaksi rozloučily-i když kdo ví?-protože Fantom Print zamýšlí vydat od Briggs sérii Alfa a Omega. Možná je to z úplně jiného soudku a nebo jen z jiného pohledu na Adamovu smečku. Každopádně doufám že jsem se spletla a Mercy bude pokračovat i kdybych na další díly měla čekat třeba v řádu let. ( Mimochodem jak říká Nebraska; "Miluju knížky se sladěnými šňůrkami"- já zase miluju nejvíce hnědou barvu XD
Ne. Tohle rozhodně není pokračování TÉ série Krevních pout kterou jsem si tak oblíbila. Přelouskala jsem to jenom díky tomu, že bych měla černé svědomí kdybych ji nedočetla dokonce. Ale.... FUJ.... Další díly jsem si radši ani nepůjčovala a Krevní pouta doporučuji pouze do třetího dílu.
Podle předchozího komentáře Ms. verbuly jsem se na knihu docela těšila. Ale ups, jsem asi ještě moc mladá na to abych všechno pochopila, i když je kniha psána o jedenáctileté dívce s nadprůměrně vyvinutým mozkem chemika. Kniha má dostatečně chytlavý děj takže byla přečtena ještě před koncem víkendu, ale do knih které bych si s chutí přečetla třeba ještě jednou bohužel nepatří.
Ani pátý díl mě nezklamal....
Včera jsem si ji koupila a přečetla jedním dechem! Myslím, že je to první kniha z této ságy, u které jsem zesmutněla tak, že jsem i uronila pár slz. (a to hned na začátku)
Jelikož jsem se na ni těšila-jak malé dítě na Vánoce-hledala sem po internetu co nejvíce informací. Myslím, že dokonce na dvou, nebo třech stránkách, jsem našla v anotaci knihy informace o tom, že bude Mercy těhotná, a proto jsem na to čekala, až do poslední stránky. Ale bohužel se tak nestalo.
Ale podle této informace mám pocit, jako by z tohoto dílu vyplývalo, že Mercy bude těhotná v šestém díle; tedy v knize Říční znamení.
Kniha totiž končí větou, ve které Adam říká: ,,Taková malá věc, a je s ní tolik problémů"
Nej! Nej! Nej! Román co sem kdy četla! Doporučuji! Určitě vás nezklame!!! Čte se jedním dechem a místami je docela vtipná, ale děj prostě NEMÁ chybu!!!!
Popis knihy mě nijak moc nezaujal, ale přesto jsem si řekla, že to risknu. A risk, je zisk. Další z mnoha ság, které vyprávějí o upírech a obecně také nadpřirozenu, ale obohacené zvláštně krásným, kouzelným, chytlavým, dosud neprodukovaným směrem, který mě absolutně uchvátil a nadchl. Doporučuji!!!
Celkem hezká knížka. Láska, kamarádi, sex, odloučení, láska.
Velice čtivá; chytlavý děj. Podle mého názoru je hezčí než Odhalená temnota. Bezva kniha. Doporučuji.
Kniha už podle názvu říká o čem je. Hlavní hrdinka Žaneta začne chatovat a díky tomu získá přátele i kluka. Hezká kniha pro dívky okolo 15 let.
Nejlepší romantická kniha, co jsem kdy četla. Doporučuji!
Zajímavý pohled Bree na nesmrtelnost, upírství atd. Díky ní jsem pochopila jisté nejasnosti v upírském životě.
Našla jsem jí na netu a už jsem se od ní nemohla odtrhnout. Poslední oběť krásně zakončila ságu Vampýrské akademie. :p
Tuto knihu mohu okomentovat jediným slovem. Bomba! Už se těžím na Stříbrnou relikvii!
Nezklamal mě ani 3 díl ságy s Mercy Thompson. Má dobrý děj, až na konečné vyvrcholení, kdy je Mercy znásilněna; díky kouzelnému poháru, který se objevil krádeží ve špatných rukou... Ale nebojte; ve čtvrtém díle se její psychická stránka zlepší! Díky vlkodlakovi jménem Adam; dá se říct že je hlavní mužskou postavou ságy.
První kniha nastartovala mou zvědavost a tím pádem jsem obětovala 249 Kč a šla si koupit druhý díl. Byli to dobře utracené peníze. Moc moc hezká knížka. Doporučuji! :p
Velice chytlavý děj a zajímavé postavy. Obsahuje nadpřirozeno; upíři, vlkodlaci atd. Hlavní hrdinka kojot Mercy Thompson. :P
Moc hezká kniha. Nadpřirozeno, láska, upíři. Hodně rychle přečtená díky bezvadnému ději. :P