Fixa08 komentáře u knih
Temná, drsná detektivka. Vyšetřovatel sympaťák, určitě ho ještě vyhledám. Kniha mě velmi bavila!
Tuhle knihu jsem četla před více jak 15 lety a je nezapomenutelná, co víc dodat? Nejde jinak než dát 5*!
První kniha od tohoto autora, přečtena za 1,5 dne, jsem se nemohla odtrhnout, prostě skvělá kniha, určitě se vrhnu do dalších dílů!
Tak jsem to dala na jeden zátah, četlo se to úplně samo, skvělá kniha!
Objevila jsem knihu v Levných knihách za 29 Kč a ikdyz nejsem cílová skupina, kniha překvapila, četlo se to moc dobře a příběh mě bavil.
Tohle bylo dobré! A z konce nechápu tak, že musím jít hned na druhý díl!
Plně souhlasím s LP113, lépe bych to neshrnula a nenapsala, ale další díl si určitě časem přečtu!
Nevím jak to popsat, prostě je to tak blbé, až je to dobré. Nutilo mě to číst dál a dál a konec docela ušel. Dávám 4 *, na pět to není
Má první Kniha od vydavatelství Absynt a jsem nadšená! Kniha je čtivá a já se rozhodně nenudila! Určitě si od Prokletých reportérů pořídím další!
Kniha nalezena u popelnice, takže žádné očekávání, ale opravdu mě překvapila! Byla napínavá, vůbec nenudila. Určitě seženu další knihy od autorky!
Vzdávám to, nedočteno. Po přečtení komentářů jsem se na čtení těšila, ale bohužel kniha se táhne, je to nezáživná nuda, jednou jí možná dočtu.
Když chci oddechovku mezi thillery, tato autorka nezklame, milé, vtipné, romantické a to je přesně to co jsem chtěla.
Do téhle knihy jsem se dala proto, že jsem někde četla, že je prý něco skoro jako moje milované Milénium a musím říct, že to ani omylem!! Kniha byla nudná a zdlouhavá, se vůbec divím, že jsem to dočetla. Bodík že jsem neodhalila vraha.
Mě se to líbilo, chtěla jsem mnoha thilerech romantiku a dostala jí, erotické scény pěkné a že to už nebude takové jako první díl se dalo čekat. Pro mě milá oddychovka.
Jednohubka na hodinku, ale krásná, pro fanoušky Srdcerváčů povinná četba.
Chtěla jsem pohádkovou romanci a přesně to dostala, moc jsem si knihu užila, je skvělá.