Fixa08 Fixa08 komentáře u knih

Osobní asistentka Osobní asistentka Renée Knight

A zase nálepka edice světový bestseller, už když jsem knihu kupovala, jsem si říkala, jestli mě to nezklame a ono opět jo. Konec nebyl špatný, ale jinak hrozná nuda.

27.01.2020

Hodnej kluk Hodnej kluk Elle Kennedy

Volné pokračování série Him a pořád mě to baví!

16.01.2020 5 z 5

My My Elle Kennedy

Tohle me opravdu bavilo, skvělé jako první díl!

14.01.2020 5 z 5

V mysli vraha V mysli vraha Mike Omer

Zdaleka nejlepší thriller který jsem letos četla! Hlavní hrdinové jsou skvělý a příběh fantastický. Moc se těším na druhý díl, doufám že u nás vyjde. Ptám se na jednu věc, proč tato kniha nemá označení bestseller? Určitě by si ho zasloužila než některé jiné knihy!

26.11.2019 5 z 5

On On Elle Kennedy

Skvělá, žhavá romantika, nemohla jsem se odtrhnout. Těším se na druhý díl ????!

17.11.2019 5 z 5

Dívka, která musí zemřít Dívka, která musí zemřít David Lagercrantz

Poslední díl Milénia a já musím říct, zaplať pán bůh! Je mi to líto, ale tohle už opravdu nebylo ono! Kde je ta stará, dobrá Lisbeth? Tak jsem se na ní těšila a jsem zklamaná. I jako veliká fanynka Milénia dávám 3*, na víc to není, bohužel.

15.11.2019 3 z 5

Smrtící bílá Smrtící bílá Robert Galbraith (p)

Zrovna jsem dočetla a jsem nadšená, čtvrtý díl s Cormoranem a Robin a podle mě nejlepší. Detektivní zápletka je zajímavá a nemá žádné hluché místo a soukromý život Robin se pohnul z místa, bavilo mě to moc. Už chci další díl! Zakončím to jako u trojky J. K. Rowlingová je prostě paní spisovatelka.

13.10.2019 5 z 5

Promlčení Promlčení Jiří Březina

Poslouchala jsem audioknihu a jsem nadšená, je to ještě lepší než Vzplanutí, těším se na Polednici!

28.09.2019 5 z 5

Vzplanutí Vzplanutí Jiří Březina

Skvělá detektivka!

26.09.2019 5 z 5

V kleci V kleci Ellison Cooper

První případ Sayer a musím říct, že dobrý! Těším se na druhý díl!

13.08.2019 4 z 5

Dobře se dívej Dobře se dívej James Carol

Plně souhlasím s LP113, lépe bych to neshrnula a nenapsala, ale další díl si určitě časem přečtu!

28.07.2019 3 z 5

Jak ti zmizet ze života Jak ti zmizet ze života Katherine Center

Nenadchla , za mě nic moc.

07.07.2019 2 z 5

Rozený svůdce Rozený svůdce Susan Elizabeth Phillips

Třetí kniha od této autorky a moc mě nebavila jako 2 předešlé.

30.06.2019 3 z 5

Lazar Lazar Lars Kepler

Opravdu čtivá kniha, ale od Keplera určitě ne nejlepší, přišlo mi to nerealistické a vůbec myslím, že kdyby nechali Jurka mrtvého, o nic by jsme nepřišli. Přesto další díl si určitě dám a snad už to bude vyšetřování s jiným a hlavně novým vrahem.

29.05.2019 5 z 5

Důvěřuj mi Důvěřuj mi Jayne Ann Krentz

Pěkná oddychovka s kriminální zápletkou, líbila se mi.

23.05.2019 5 z 5

Říjnový seznam Říjnový seznam Jeffery Deaver

Nevím jak to popsat, prostě je to tak blbé, až je to dobré. Nutilo mě to číst dál a dál a konec docela ušel. Dávám 4 *, na pět to není

19.05.2019 4 z 5

Muffin a čaj Muffin a čaj Theo Addair (p)

Krásná kniha, takové pohlazení po duši. Knihu jsem si neskutečně užila, až mě mrzelo jak jsem jí rychle přečetla. Těším se na druhý díl!

19.05.2019 5 z 5

Není rozkošná? Není rozkošná? Susan Elizabeth Phillips

Tahle autorka je opravdu výborná, moc me baví! Kniha krásná oddychovka. Teď me mrzí, že jsem si nekoupila rovnou další díly!

08.05.2019 5 z 5

Chci jen dítě Chci jen dítě Susan Elizabeth Phillips

Tohle se mi vážně líbilo, milé.

28.04.2019 5 z 5

Hrob mé sestry Hrob mé sestry Robert Dugoni

Konec byl super, ale jinak docela nuda, víc jak na 3* to prostě není.

24.04.2019 3 z 5