frantisek6180 komentáře u knih
Za mě zatím nejméně poutavé čtivo ze světa Doktora, děj chaotický a zápletka nezaujala. Snad se další díl vyvede lépe.
Kniha parádně rozvíjí děj po rozkazu 66, zvláště vítám alespoň krátké objevení se jinak známých postav a pasáže s Palpatinem. Vřele doporučuji
Knihu mi doporučil kamarád a musím říct, že jsem z ní byl naprosto nadšený. Zhltnul jsem jí do druhého dne a už teď přemýšlím o četbě dalších od tohoto autora. Čtenáři, který má tuto volbu teprve před sebou bych snad jen doporučil jí číst s otevřenou myslí.
Další skvělý příspěvek do světa Doctora, každýmu fanouškovi doporučeno obzvláště ;-)
Tato kniha ze světa doktora se mi líbila zatím nejvíce. Skvělá zápletka i rozuzlení a super hlášky v podobě vedlejší postavy Straxe skvěle oživují děj ;-)
Kniha se čte dobře, pro každého fanouška seriálu je to ideální doplnění ;-)
*3.5, u tohoto díla jsem opravdu váhal mezi 3 a 4 hvězdami. Hlavní hrdina je skutečně něčím, co tu dlouho nebylo, nicméně souhlasím s tím, že jeho chování a pohnutky si lze jen obtížně představit vzhledem k jeho věku, rovněž na mě působí zbytečně, že se příběh odehrává v nějaké verzi našeho světa, autor je mimo toto originální více než dost a tak to na mě osobně působí rušivě. Kromě toho má série určitě potenciál a určitě se vrhnu na další díl.
Další dobrá kniha o Drizztovi, čte se lehce a konečně se dočkáme i nějakých nečekaných zvratů, jen ta anotace z mého pohledu slibuje trochu něco jiného.
Navzdory lehkému zklamání z předchozího dílu, se mi tato kniha opravdu líbila. Jako vždy oceňuji, že se čte velmi lehce a dokazuje, že má Salvatore stále co nabídnout. Musím však souhlasit s ostatními, že návraty některých postav jsou spíše ke škodě než užitku celého příběhu.
Další dobrá kniha ze světa FR, bohužel však tentokrát pouze dobrá, neboť děj je v tomto případě až zbytečně natahován a tak máte po jejím přečtení pocit, že by šlo celou knihu snadno převyprávět v několika větách aniž byste něco zásadního vynechali.
Hezké počtení a pěkné fotografie. V knize nicméně nelze očekávat moc praktických informací na cestu ani nahlédnutí do života místních, zato jí dominují popisné pasáže z míst, která autor se svou rodinou navštívil.
Nebylo to špatné, na druhou stranu, asi jsem čekal více zážitků a méně popisků míst, kterých vzhledem ke značnému počtu fotografií nebylo zas až tolik potřeba.
Další výborné dílo od Heitze tentokrát líčí putování Aiphatona chronologicky po 4. dílu trpaslíků, slovo zde dostanou i některé staré známé postavy, nelze než plně ocenit a doporučit!
Skvělá kniha, kde se čtenář dozví tentokrát více z Phondrasonu, stejně tak doplňování dějových linií z dalších knih je pro fanoušky série nutností
Další skvělá kniha, autor skvěle navazuje na události minulého dílu, prostor dostávají i zcela nové a zajímavé postavy. Vřele doporučuji.
Podle mě obzvláště vydařená kniha ze světa trpaslíků, moje nejoblíbenější, škoda jen, že děj nabírá grády až po tolika stranách ;-)
Podle mě se jedná o jednu z nejlepších SW knih, co u nás vyšla, zajímavý námět, postavy i děj samotný, u knihy jsem se ani chvíli nenudil, doporučeno!
Výborné zakončení celé trilogie, opět nechybí intriky, akce ani další posuny ve vývoji postav, navíc skvěle uveden děj předcházející filmu.
Další skvělá kniha ze světa SW, z mého pohledu jí nic nechybí.