FreshPatty | Komentáře u knih | Databáze knih

FreshPatty FreshPatty komentáře u knih

Božský milenec Božský milenec Christina Lauren

Tak tohle byla jízda dle mých představ! Nebo alespoň 3/4 knihy. Hltala jsem stránku za stránkou a hlavního hrdinu i hrdinku zbožňovala čím dál víc. Prostě bůh v obleku (i když je fakt, že kdyby byl větší sukničkář, asi by se mi to zamlouvalo ještě víc) a inteligentní, i když někdy naivní mladá slečna. Jenže ke konci přišel trošku zvrat v mém hodnocení. Musím naprosto souhlasit se Samirou, že konec je dle mého názoru extra useknutý a nucený. Naštvala mne Ruby, která se zde chovala jak malé dítě a celkově mi přišlo, že autorka nutně potřebovala knihu ukončit a ochudila nás minimálně o takových padesát stránek, kde mohl být děj určitě lepší a kniha by si právem zasloužila všech pět hvězdiček. Škoda toho konce.

27.05.2016 4 z 5

Rozený svůdce Rozený svůdce Susan Elizabeth Phillips

Tak já nevím. Zde mám strašně rozporuplné pocity. Příběh začínal velmi dobře, Dean jakožto fotbalista s nejlepším značkovým oblečením na sobě a s Astonem Martinem po boku. Už tahle část byla pro mne perfektní, Blue jakožto bobřice taky výborná. Ale pak nastal zlom. Příběh pro mne byl, navzdory tomu, že mne nutil číst dál, neslaný, nemastný a hlavně nereálný. Blue mi začala být čím dál tím víc protivná, fakt jsem měla potřebu ji vyliskat a Dean, no nějak pochybuju, že chlap jako on by v závěru všechno hodil za hlavu a skončilo to až takovým happy endem. Tři hvězdičky za Astona, Riley a sem tam vtipné komentáře. Kniha neurazí,ale na druhou stranu vůbec nenadchne.

15.05.2016 3 z 5

Rychle a nespoutaně Rychle a nespoutaně Kristy Bromberg

Myslím, že takhle má vypadat dokonalé zakončení této série. Libily se mi zvraty, žádný konstantní děj a i když bych je nejradši oba sem tam propleskla, oni jsou spolu stejně úžasní! Doporučuji! :)

13.03.2016 5 z 5

Vzdej se mi Vzdej se mi J. Lynn (p)

Ach ano. Tahle kniha splnila všechno, co jsem od ní očekávala. Roxy byla fajn, ale Reece byl ten, který dával příběhu úplně jiný rozměr. Možná za to může uniforma a možná fakt, že je prostě policista (dle mého názoru zatraceně sexy), ale bože, hned bych si to s Roxy vyměnila. Doporučuju! :)

04.10.2015 5 z 5

Nenasytná Nenasytná Sylvia Day

Tak Gideon a Eva.. Co k tomu dodat, Crossfire vždy byl, je a bude moje srdcovka. :) Já prostě jinak nemůžu, než hodnotit pěti hvězdičkama, protože zrovna tady tito dva si to fakt zaslouží! Kam se hrabe 50 odstínů. ;) Za mne jednoznačně ANO, stojí za přečtení!

21.09.2015 5 z 5

Poslední aristokratka Poslední aristokratka Evžen Boček

Hodně dlouho jsem se u žádné knihy takhle nepobavila! Za mne jednoznačně pět hvězdiček a vřele všem doporučuji. Parádní oddychovka. :)

22.11.2014 5 z 5

Podlehni Podlehni Maya Banks

Líbilo se mi to, prostě líbilo. :) Možná je to i tím, že mám ráda všechny autorčiny knihy, ale Jensen je prostě borec. Stejně jako Dash. Nevím čím to je, ale vždycky mám ráda takové příběhy založené na pokřivené minulosti. A zbožňuji ty tři holky spolu. Určitě za sebe knihu doporučuji. ;)

19.11.2014 5 z 5

Nepřítel mého nepřítele Nepřítel mého nepřítele Kateřina Petrusová

Ona je prostě parádní! Nejlepší česká autorka pro mne. :) Kniha je úžasná, určitě doporučuji!

29.10.2014 5 z 5

Pulz Pulz Gail McHugh

Tak tohle bylo stokrát lepší než celá jednička. :-) Lepší děj, popsání postav, všechno. Jednu hvězdičku uberu za rychlé usmíření a pro mne rychlý i konec. :-)

09.07.2016 4 z 5

Ideální muž Ideální muž Julie Garwood

Nemůžu si pomoct, ale za mne ne. Zbožňuju knihy s detektivní tématikou, miluju sexy detektivy FBI, ale tohle mne vůbec neohromilo. Předvídatelný děj už od začátku, všechno se semlelo neskutečně rychle, dokonce bych řekla, že děj samotný, především detektivní zápletka, neměl ani hlavu ani patu. Ellie byla fajn, Max taky, ale nějak mi to všechno nešlo dohromady. Asi jsem od knížky čekala víc. Se třemi hvězdičkami jsem docela ještě mírná. Pokud bych si měla vybrat nějakou knížku jako oddechovou, po téhle bych určitě nesáhla. Ale vím, že sto lidí, sto chutí, takže ať každý přečte a udělá si názor sám, já bych ji sama za sebe nedoporučila :)

15.10.2015 3 z 5

Chytrá a sexy Chytrá a sexy Jill Shalvis

Další kniha, na kterou jsem se těšila, ale docela mne zklamala. Sice jsem ji dočetla do konce, ale nijak mne nic nenutilo "pořád číst", o čemž svědčí i to, že mi trvalo asi měsíc, než jsem ji přečetla. Snadno předvídatelné a někdy i za vlasy přitažené "drama" zápletky. Popravdě jsem pořád čekala na pasáže, kde byl někdo jiný, než hlavní postavy - a to Brody a Maddie. :) Na tu knihu se vážně těším!

25.06.2015 3 z 5

Rozpálený Rozpálený Julie Kenner

Ale ano, dalo se to přečíst, ovšem žádná hitparáda. Něco tomu příběhu prostě chybělo. Proto volím zlatou střední cestu - tudíž tři hvězdičky - neurazí, ale ani nenadchne. :)

25.06.2015 3 z 5

Ostrov poslušnosti Ostrov poslušnosti Marina Anderson

Bez děje, ztráta času.

14.12.2014 1 z 5

Losing it Losing it Cora Carmack

Velmi příjemná oddechovka. :) Bliss je parádní zmatkařka a Garrick je prostě Garrick. ;)

09.12.2014 4 z 5

Večeře s vampýrem Večeře s vampýrem Abigail Gibbs

Miluju Vampýrskou akademii a nesnáším Upíři deníky. Tuhle knihu bych přiřadila k akademii, a proto si ji klidně přečetla znovu. Za mne určitě ano! Kaspar je prostě frajer, o tom žádná a kvůli němu kniha stojí určitě za přečtení. ;)

30.11.2014 5 z 5

Roštěnka Roštěnka Alice Clayton

Asi jsem od této knihy po prvním díle čekala víc. Prvních 80 stran mne doslova nudilo a čekala jsem, zda se to nějak vyvine v lepší děj. Nebýt těch bláznivých smsek, které jsem v prvním díle zbožňovala a jejich přátel, asi bych knihu nedočetla. Proto díky Mimi a Sophii knihu hodnotím jako průměrnou. Neurazí, ale ani nenadchne.

19.11.2014 3 z 5

Nebezpečná láska Nebezpečná láska Kateřina Petrusová

Paráda! I když nemám moc ráda české spisovatele, tahle autorka u mne jejich hodnocení dokáže vždy vylepšit! Už se těším na druhý díl! :)

26.10.2014 5 z 5

Zapletený Zapletený Emma Chase

Kniha mne velmi bavila. Vtipný a poutavý příběh z mužského pohledu. :D

12.10.2014 5 z 5

Duhová ulice Duhová ulice Lisa Kleypas

Moc pěkná, nenáročná kniha. Určitě stojí za přečtení. :)

12.10.2014 5 z 5

Nezvladatelná láska Nezvladatelná láska Julie James

Přes, pro mne tedy, vlažný začátek, jsme se dostali do zajímavého středu a naprosto romantického konce. Líbí se mi kombinace právního a federálního světa. Za mne knihu určitě doporučuji, fakt stojí za přečtení, zvláště díky Cadeovi, kterého jsem si od začátku zamilovala. :)

23.01.2015 4 z 5