Gabriela143 Gabriela143 komentáře u knih

Halton Halton Melanie Moreland

Trošku sklamanie... predchádzajúce diely mi prišli o niečo lepšie. Tu som sa nejako nemohla rozčítať, aj keď na mňa Halton pôsobil ako veľmi sympatický muž.

29.11.2021 3 z 5

Africká zima: V Jižním Súdánu s Lékaři bez hranic Africká zima: V Jižním Súdánu s Lékaři bez hranic Tomáš Šebek

Za mňa plný počet. Autentická reportáž bez príkras doplnená krásnymi fotografiami. Určitě si prečítam aj ostatné.

29.03.2021 5 z 5

Ukradený polibek Ukradený polibek L. J. Shen

Kniha sa číta sama. Pútavý príbeh, zaujímavé prostredie.

01.01.2021 5 z 5

Papírová labuť Papírová labuť Leylah Attar

Kniha sa číta dobre. Veľmi pekný príbeh. Páči sa mi vývoj hlavných hrdinov.Autorka si mohla odpustiť zápletku s Victorom a nehodil sa mi tam ani spôsob, akým boli opísané milostné pasáže. Aj napriek tomu dávam plný počet.

09.08.2020 5 z 5

Král hněvu Král hněvu Ana Huang

Knihu hodnotím veľmi kladne. Hlavné postavy sú sympatické, dobre vykreslené. Erotických scén tak akurát. Páčia sa mi aj nenásilné pripomienky série Twisted.
Za mňa pekná oddychovka.

19.01.2025 5 z 5

Američanka Američanka Wojciech Dutka

Celkový dojem z knihy je veľmi dobrý aj keď musím priznať, že začiatok bol pomalší a chvíľu mi trvalo než som sa začítala. Opäť som sa dozvedela kopec nových a zaujímavých faktov.

04.10.2024 4 z 5

Prokurátor a ja Prokurátor a ja Sara Mia Velinská

Jednoducho skvelá kniha. Číta sa dobre. Dej má spád. Keď si už človek myslí, že bude "šťastní až naveky" príde prekvapenie, potom ďalšie a ďalšie...autorka udržuje čitateľa v neistote a napätí až do konca. Hlavné postavy sú dobre vykreslené, páčili sa mi. Celkovo mi vzťah Andreja a Niny prišiel taký naozajstný, ich pocity, problémy. Musím pochváliť aj podarený obal knihy. Teším sa na ďalší diel.

18.07.2024 5 z 5

Ano, pane řediteli Ano, pane řediteli Lucie Srňánková

Kniha nie je zlá, ale s podobnou tematikou som čítala lepšie. Zápletka ma nezaujala a sexuálne scény sa podľa mňa opakujú a ten koniec...no rozprávkový.

18.06.2024 3 z 5

Mise Afghánistán Mise Afghánistán Tomáš Šebek

Kniha sa číta dobre. Táto forma mi vyhovuje. Autor to proste píše tak, ako to je ... a to ma baví. Opäť veľmi pekná obrazová príloha.

29.02.2024 5 z 5

Výměna rolí Výměna rolí Melanie Moreland

Táto kniha od Melanie mi nesadla.
Hlavná hrdinka sa mi páčila, ale Liam mi pripadal ako malé decko .. a to ma neberie.
Páčil by sa mi príbeh Douglasa a Caroline.

09.01.2024 2 z 5

Láska s Liamem Láska s Liamem Melanie Moreland

Za mňa je tento diel zatiaľ najslabší. Možno by bolo lepšie, keby ho autorka spojila s príbehom Ronana.

29.11.2023 2 z 5

Tichý dech Tichý dech Jan Trachta

Kníh s touto tématikou som už niekoľko prečítala a táto mi príde najsurovejšia v dobrom slova zmysle. Ocenenie Magnesia Litera je zaslúžené. Viac k tomu nemám čo dodať.

15.09.2023 5 z 5

Cilčina cesta Cilčina cesta Heather Morris

Až sa mi nechce veriť, čo všetko dokáže človek prežiť... silný príbeh.

14.04.2023 5 z 5

Královsky obdařen Královsky obdařen Emma Chase

Všetko čo som od knihy čakala, som aj dostala...veľmi pekná oddychovka.

14.04.2023 5 z 5

Královsky spolu Královsky spolu Emma Chase

Rovnako dobrá ako prvý diel. Prečítaná jedným dychom. Som zvedavá na pokračovanie..

22.02.2023 5 z 5

Královsky v háji Královsky v háji Emma Chase

Veľmi pekná oddychovka, zaujímavé prostredie a číta sa v podstate sama.

21.02.2023 5 z 5

Dôvera Dôvera Michaela Brnková

Takéto knihy môžem.. ako pokračovanie série som si myslela, že Nero a Elisa dostanú väčší priestor, ale po prečítaní mi to vôbec nevadilo. Práve naopak, tá malá nenásilná zmienka v deji úplne stačila... Teším sa na ďalší diel.

12.01.2023 5 z 5

Vězňova žena Vězňova žena Maggie Brookes

Kniha sa číta dobre. Na konci by som uvítala zmienku o tom, čo sa stalo s rodinou Izzy a či sa s nimi ešte videla a ako dopadli ich priatelia z tábora..

12.01.2023 4 z 5

Africký zápisník mladého medika Africký zápisník mladého medika Martin Palička

Martine, vôbec sa nemusíte báť, že vaša kniha skončí niekde v zbere papiera, pretože je skvelá. Je zaujímavá, dobre sa číta a veľké + dávam krásnym fotografiám. Za mňa áno...

03.01.2023 5 z 5

Muž v černém Muž v černém Sylvain Reynard

Prvá kniha od tohto autora. Aj keď to nebolo zlé, nejako ma to nenadchlo a hlavná hrdinka ma docela iritovala.

08.08.2022 3 z 5