Gabriela143 Online Gabriela143 komentáře u knih

Zlomená princezna Zlomená princezna L. J. Shen

Tak z tejto knihy som sklamaná. Bad boys mi nevadia, ale tento je na mňa priveľa. Hlavná hrdinka mi tiež nebola sympatická a navyše ma v knihe dosť rušili preklepy.

08.11.2024 2 z 5

Pan Spencer Pan Spencer T. L. Swan

Autorka opäť nesklamala, aj táto kniha prečítaná jedným dychom.

Olívie / Olívie a On Olívie / Olívie a On Táňa Keleová-Vasilková

Podarené pokračovanie. Čakala som iný koniec, kde všetci žili šťastne až naveky..
Mne by sa viac páčilo, keby boli obidve knihy spojené do jednej.

Olívia Olívia Táňa Keleová-Vasilková

Kniha sa mi páči a musím povedať, že Olívii autorka poriadne naložila..

Američanka Američanka Wojciech Dutka

Celkový dojem z knihy je veľmi dobrý aj keď musím priznať, že začiatok bol pomalší a chvíľu mi trvalo než som sa začítala. Opäť som sa dozvedela kopec nových a zaujímavých faktov.

04.10.2024 4 z 5

Projekt šéf Projekt šéf Vi Keeland

Musím priznať, že som sa zo začiatku dosť nudila a nebavilo ma to. Ale nakoniec to dopadlo dobre. Postava Merricka sa mi páčila a dávam plus aj za zápletku s Améliou. Samozrejme ako u všetkých takýchto kníh nechýba happyend. Aj keď som ubrala nejaké hviezdičky celkový dojem z knihy je pozitívny.

05.09.2024 3 z 5

Terapie Terapie B. A. Paris (p)

Kniha ma veľmi bavila. Autorka drží čitateľa v napätí skoro až do poslednej strany. Spolu s Alicou som tiež podozrievala všetkých naokolo.

31.08.2024 5 z 5

Diablo Diablo Michaela Brnková

Od knihy som čakala viac. Nie je zlá, ale nebolo to tam. Postava Vivian mi prišla ako Barbie bábika, ktorá sa každú chvíľu rozbije a ani Matteo ma nejako neuchvátil..

20.08.2024 3 z 5

Boss a ja Boss a ja Sara Mia Velinská

Musím priznať, že po prečítaní 1.dielu som sa na knihu veľmi tešila...a nesklamala. Veľké plus dávam za obálku.

26.07.2024 5 z 5

Prokurátor a ja Prokurátor a ja Sara Mia Velinská

Jednoducho skvelá kniha. Číta sa dobre. Dej má spád. Keď si už človek myslí, že bude "šťastní až naveky" príde prekvapenie, potom ďalšie a ďalšie...autorka udržuje čitateľa v neistote a napätí až do konca. Hlavné postavy sú dobre vykreslené, páčili sa mi. Celkovo mi vzťah Andreja a Niny prišiel taký naozajstný, ich pocity, problémy. Musím pochváliť aj podarený obal knihy. Teším sa na ďalší diel.

18.07.2024 5 z 5

Pan Masters Pan Masters T. L. Swan

T.L. Swan skrátka vie ako na to. Kniha prečítaná jedným dychom. Postavy sú výborne vykreslené, zamilujete si ich hneď na začiatku.
Pripomína mi to knihu Na druhý pokus a teším sa na ďalšie čítanie...

29.06.2024 5 z 5

Vím, o čem mlčím - Heroin, toxíci a konec jako sladké nic Vím, o čem mlčím - Heroin, toxíci a konec jako sladké nic Veronika Pánková

Kniha mi dala docela zabrať, aby som ju vôbec dočítala do konca...za mňa jedna veľká depresia. Prišlo mi, že dievča stále hľadá vinníka, že tie drogy berie... Nepáčilo sa mi to a vadil mi aj ten nahustený text.

29.06.2024 2 z 5

Ano, pane řediteli Ano, pane řediteli Lucie Srňánková

Kniha nie je zlá, ale s podobnou tematikou som čítala lepšie. Zápletka ma nezaujala a sexuálne scény sa podľa mňa opakujú a ten koniec...no rozprávkový.

18.06.2024 3 z 5

Nevhodný návrh Nevhodný návrh Julia Quinn

Benedikt je môj obľúbený Bridgertone. Aj keď je dej taký popoluškovský, kniha ma bavila.

26.05.2024 4 z 5

Zapletený Zapletený Emma Chase

Chvíľku mi trvalo než som si na štýl rozprávania zvykla. Drew mi sympatický nebol a ani hlavná hrdinka ma nezaujala. Dej tiež nič moc. Kniha ma jednoducho neoslovila.

22.05.2024 1 z 5

Vojvoda bez srdca Vojvoda bez srdca Scarlett Scott

Kniha nebola zlá, číta sa dobre, ale musím priznať, že mi tam vadili erotické scény (aj keď sú pekné opísané). Postavu vojvody som si obľúbila.

22.04.2024 3 z 5

Nevhodné! Nevhodné! Vi Keeland

Vi nesklamala. Kniha sa číta veľmi dobre. Vtiahne vás do deja hneď pri prvej stránke. Je vtipná, ale sú tam aj kapitoly kde som mala slzy na krajíčku..a o tom to je...
Postavy Granta a Ireland som si hneď obľúbila.
Vadilo mi dosť veľa chýb v texte.

12.04.2024 5 z 5

My děti ze stanice ZOO My děti ze stanice ZOO Christiane Vera Felscherinow

Veľmi silný príbeh... jediné čo ma napadá je to, že to človek ako rodič nechce zažiť..

09.04.2024

Mise Afghánistán Mise Afghánistán Tomáš Šebek

Kniha sa číta dobre. Táto forma mi vyhovuje. Autor to proste píše tak, ako to je ... a to ma baví. Opäť veľmi pekná obrazová príloha.

29.02.2024 5 z 5

Kontrakt 3 Kontrakt 3 Melanie Moreland

Veľmi podarené...kniha vás hneď vtiahne do deja a musíte čítať a čítať až kým ju nedočítate do konca...a keď ju dočítate, je vám ľúto, že už je koniec..

22.02.2024 5 z 5