GaleW komentáře u knih
Příjemná knížka s předvídatelným koncem, vhodná i pro starší děti
Hezká knížka, jen se rodina vůči pejskovi nezachovala vůbec hezky, nedala mu moc šancí na šťastný život. Naštěstí konec dobrý, všechno dobré.
Opravdu krásná knížka pro malé milovníky čtení i zvířátek, vřele doporučuji, napínavé a roztomilé zároveň
Když jsem s dětmi četla tuhle půvabnou knížku, sama jsem četla Tatéra z Osvětimi a musím říct, že tahle publikace o zvířátkách z pražské zoo mi rozhodně spravila chuť a zvedla náladu. Vtipné, poutavě psané příběhy, ze kterých se o jednotlivých druzích zvířat dozvíte spoustu důležitých informací. A za nás je favoritkou rozhodně hrabáčice Kvída :-*
Tak napůl, první půlka mě moc nebavila, ale zase dávám body za originální vyústění celého příběhu. Jen pořád nevím, zda se odhodlám k další knížce této autorky....
Starší dcerka dostala knihu jako dárek k ukončení mateřské školy. Oběma dcerkám se moc líbilo hlavně kvůli otázkám na konci každého příběhu, s chutí odpovídaly.
Povedená knížka pro holky i pro kluky a pro zasmání, moc nás s dcerkami bavila a už se těšíma na další díly :-)
Předčítala jsem pro své dcerky, některé příběhy je moc nezaujaly, ale u některých se doslova za břicha popadaly
Pro malé děti (školka, 1.třída) kouzelná knížka, mé dcerky bavily především úkoly, které byly vloženy mezi vyprávění. Za nás povedené!
Už jsme četly s dcerkami vánoční příběhy a i tyhle letní nás okouzlily a nemalý podíl na tom měl Plachetka :-)
Poslední díl vydařené série, dopadlo to dobře, jak se u knih pro děti dá očekávat. Určitě jsme ji nečetly s dcerkami naposledy
Velmi oceňuji, že v každém díle se děj proplétá i s nějakým slavným baletem, zde například s popelkou, pohádková zápletka o ropuše, která se změní v krásnou princeznu, pro malé holčičky velmi čtivé
Čteme s dětmi současně s Čekání na Vánoce a Ježíšek je určitě lepší pro starší děti, spousta užitečných informací, hezké ilustrace, hodící se povídky
Již na gymnáziu jsem to jednou četla, nyní po přečtení Nesbovi předělávky jsem se k tomu po letech vrátila. A klasika je prostě klasika. Už kdysi dávno byla touha po moci silnější než všechno ostatní. Tragické, ale tak platné i dnes.
Pro malé holčičky kouzelná knížka, příběhy o opravdovém přátelství, laskavé a velmi čtivé. Doporučuji všem maminkám malých princezen.
Se starší dcerou (5 let) jsme se u ní moc nasmály, rozhodně lepší než první díl
Čteme s dětmi, moc je to baví, známé pohádky trochu jinak
Četla jsem všechny tři autorčiny knihy (kromě Předtuchy) a viděla oba filmy, ale musím říct, že Ostré předměty byly pro mě nejslabší. Sebepoškozování, vraždy dětí, trávení léky....asi toho na mě už bylo až moc. Ale jinak velmi čtivé, autorku mám ráda
Moje první "Bridget" v knižní podobě, jinak jsem viděla filmy . Knížka mě pobavila, moc dobře se čte, jenže Marc Darcy prostě chybí......