gaspoda

strašne težko se mi to četlo kresba přeplacaná pro mě. velke zklamáni

tak nejak se to vleklo ale zaverečna velka bitva a finalni pitka to paradne nakoplo.

no i přiběhy o Makové panence maji lepši příběh než tady To.ale ta kresba ta se musí nechat za tu dávám značnej palec nahoru.

První setkání s japonskou tvorbou a potažmo i anime kulturou dopadlo dobře. Horror já rád navíc tento byl i krapet nechutnej mužem pokládat za plus nebo mínus že knihy komixy nevydavaj vůni protože todle by byla hlína.
Kresba parádní v pohybu bílá a černá mi vyhovuje.bavilo pěkně se zhltla.

po alienech a predatorech se mi po dlouuuuhe době dostali do ruky AvéPéčka.Byla obava že se nezačtu. Po 5stranách se obava rozplynula jako ranní mlha. povídky nešly odložit dokud se nestali přečtenými. Na většíne se podílel stejný scénarista a je to videt povidky jsou vzajemně provázany tak z toho vzniká paradní cca 450str.kniha.
Ps:"drazí predátoři a vetřelci" proč nechavate přežít jen ženský WTF snad fšicni nea?!

hustej přiběh a časové paradoxy.
proč to jenom nema 100stran chrochtal bych blahem.

drama po všech stránkách.
nechápu proč Jolan říká rodičum křestním jménem

poněkud slabší zakončení. jenže ta geoda parádní nápad.a doufam že se opět setkáme z kriss.

Navrat k fantasy s nadechem pohadky.
Rosinskeho kresba ženské figury radost pohledet nebo šilené výrazy vesničanů naháněj hrůzu.
JednohubkA na 30min.

méně textu proto za hodku bylo po ní stalé napínavé

tak jdeme číst tento kollos ohlasy jsou nadmíru uspokojivé a uvidíme jak moc se to dá srovnávat se serialem.

Ultimátní dil ze 3 knih co vyšli se mi líbil nejvíc.
Bezvadně propracovaně oku lahodicí kresba hromada detailu dětská bezstarostnost kterou mi už ztratili proto to hřeje u srdce.
100% doporučuji.