gaspoda
![Kallocain Kallocain](https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/21307/kallocain-Jy6-21307.jpg?v=1429989247)
zvlaštní psano ženou na prahu 2.svetové valky kdy svetu vladnou 2 mocnosti a my se ocitame v jedné znich s hrdinou nehrdinou ktery nemuže veřit nikomu ani své rodině všude přitomna špehujicí oka a mickrofony udavaní jako povinnost težka uniformita a osudná droga která rozvaže jazyk naprosto všem.
utla knížečka která stojí za přečtení
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Blacksad Blacksad](https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/141033/blacksad-141033.jpg?v=1353925148)
hodně povedeny propracovana kresba velice barevne nadchlo mmě stínovaní pod stromy zimní krajina jo a příbeh těžka hltačka temna detektívka vražena do bajky paradní napad.
libujete si v netradičních komixes JDE TE DO BLACKSADA
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Jinozemě III - Hora Černého skla 2 Jinozemě III - Hora Černého skla 2](https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/28027/jinozeme-iii-hora-cerneho-skla-2-PLs-28027.jpg?v=1582800645)
opet propracované nitky se zbíhají do finalní faze vše se spojuje.setkaní u troje je paradní.dred se taky krasné vybarvuje radost číst o každe postavě.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![... a výstupy do údolí ... a výstupy do údolí](https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/3438/a-vystupy-do-udoli-3438.jpg?v=1236941399)
je hezké že a bude huř má pokračovaní bylo fajn se k němu vratít a sledovat jeho další životní osudy pro mě to má ale hrozně velké ALE hrozně moc zamrzelo olinovo vyškrtnutí života v klostrdle zajimal me zivot jeho sestry rodiču a "přatel" po padu železné opony. zamrzelo.
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Jinozemě I - Město zlatého stínu 2 Jinozemě I - Město zlatého stínu 2](https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/28019/jinozeme-i-mesto-zlateho-stinu-2-PPh-28019.jpg?v=1582698223)
Opet silna zavislost
Presto nechapu proc mi silene dlouho trva precist poslednich 50stran.
Doporucuji.
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Jinozemě I - Město zlatého stínu 1 Jinozemě I - Město zlatého stínu 1](https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/28018/jinozeme-i-mesto-zlateho-stinu-1-nR7-28018.jpg?v=1582698199)
Tad Williams kdysi jsem cetl jeho sagu trn a zal a dle meho bych rekl ze to byla nejlepsi fantasy co sem kdy cetl.
A jinozeme uz samotny uvod v knize me kni prikoval.
Bravurne nakrizil fantasy se sci-fi a radne okorenil cyberpunkem.Williams znamenite pomalu nas seznamuje s postavavami vykresluje s noblesou ten dech berouci svet.
Kniha nadchla vrham se na dalsi dil pln ocekavani z nove imaginace.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Vyhlídka na věčnost Vyhlídka na věčnost](https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/51734/vyhlidka-na-vecnost-L7m-51734.png?v=1615136818)
Fantazie
Od knihy se neslo odlepit
Naspeedovanej dej kratke kapitolky cetla se jedna basen