Georgine komentáře u knih
Patrně prehnané očekávání způsobilo zklamání z první přečtené knihy tohoto autora. Nicméně zkusím ještě jiný titul a dám mu šanci ..
Čtivá knížka, dle mého určitě lepší než první titul Skrýš, kterou jsem od tohoto autora četla.
Kdybych nečetla ostatní knihy od této autorky, asi by se mi líbila víc. Je to jedna z jejích slabších knížek, přesto pobaví, ale už tolik nenadchne.
Horká krev se mi líbila, i když musím přiznat, že jako první jsem od L.Jackson četla Ztracené duše a ty byly určitě lepší, proto o jednu hvězdičku méně :o)
I když jsem dříve četla druhý díl, tudíž jsem věděla, jak vše dopadne, přesto jsem byla napjatá a nemohla se od knihy odtrhnout :o)
Čtivá a napínavá kniha, určitě si přečtu další od této autorky :o))
Začátek knihy se jevil jako průměr, ale začetla jsem se a na konci, přiznávám, byly slzičky .
Velké zklamání z knihy i hlavní hrdinky. Prvnímu dílu se absolutně nemůže rovnat.
Také se mi líbila víc jeho první kniha. Tady už nic nového a přínosného,co bychom nevěděli z první knížky....
Moje čtvrté setkání s touto autorkou a musím říct, že nejhorší. Po předchozích titulech zklamání, nemohla jsem se začíst, nakonec dočetla, ale...
Vyzkoušela jsem už takřka všechny chleby z knihy a výborné. Jednoduché a chutné recepty, za mě doporučuji
I když bylo víc než předvídatelné, jak příběh skončí, přesto mě kniha bavila.
V porovnání s Hot Boys podstatně slabší - erotická červená knihovna
Čtivá odpočinková detektivka, neztrácíte se zde v množství postav. A dle mého lepší než Odpočívej v pokoji.
Lepší než Umírající dandy, ale horší než předchozí tituly. Prvotní nadšení z autorčiných knih nějak opadává...
Určitě slabší než Zmizelá, kterou jsem četla před tímto titulem.
Kniha se mi líbila více než předchozí, kterou jsem četla (Manželka, která utekla), ale souhlasím, že je velmi čtivá, ale konec je poněkud přeslazen. Ale určitě doporučuji přečíst.
Na tituly této autorky se těším, leč tato kniha patří mezi slabší. Napsala i o hodně lepší :o) Přesto pobaví a doporučuji přečíst..
Souhlasím s Neri - pobaví, ale kdo má přečtené její předchozí knížky, bude trošku zklamán. Ty předchozí byly určitě lepší, přesto ale doporučuji přečíst.