Georgine Georgine komentáře u knih

Nejlepší víkend Nejlepší víkend Patrik Hartl

Patrně prehnané očekávání způsobilo zklamání z první přečtené knihy tohoto autora. Nicméně zkusím ještě jiný titul a dám mu šanci ..

27.01.2019 2 z 5

Mlhy Ölandu Mlhy Ölandu Johan Theorin

Čtivá knížka, dle mého určitě lepší než první titul Skrýš, kterou jsem od tohoto autora četla.

18.11.2014 5 z 5

Každý něco skrývá Každý něco skrývá Mary Higgins Clark

Kdybych nečetla ostatní knihy od této autorky, asi by se mi líbila víc. Je to jedna z jejích slabších knížek, přesto pobaví, ale už tolik nenadchne.

10.10.2014 4 z 5

Manželka, která utekla Manželka, která utekla Tess Stimson

Pro mě tak za tři a půl :o)

16.09.2014 3 z 5

Horká krev Horká krev Lisa Jackson

Horká krev se mi líbila, i když musím přiznat, že jako první jsem od L.Jackson četla Ztracené duše a ty byly určitě lepší, proto o jednu hvězdičku méně :o)

10.10.2013 4 z 5

Fatwa: život pod hrozbou smrti Fatwa: život pod hrozbou smrti Jacky Trevane

I když jsem dříve četla druhý díl, tudíž jsem věděla, jak vše dopadne, přesto jsem byla napjatá a nemohla se od knihy odtrhnout :o)

16.05.2013 5 z 5

Ztracené duše Ztracené duše Lisa Jackson

Čtivá a napínavá kniha, určitě si přečtu další od této autorky :o))

07.03.2013 5 z 5

Poslední píseň Poslední píseň Nicholas Sparks

Začátek knihy se jevil jako průměr, ale začetla jsem se a na konci, přiznávám, byly slzičky .

05.03.2013 4 z 5

Na vlastní pěst Na vlastní pěst Kate Holden

Velké zklamání z knihy i hlavní hrdinky. Prvnímu dílu se absolutně nemůže rovnat.

28.01.2013 2 z 5

Wim Hof: Cesta Ledového muže Wim Hof: Cesta Ledového muže Wim Hof

Také se mi líbila víc jeho první kniha. Tady už nic nového a přínosného,co bychom nevěděli z první knížky....

26.02.2024 2 z 5

Tři hodiny Tři hodiny Rosamund Lupton

Moje čtvrté setkání s touto autorkou a musím říct, že nejhorší. Po předchozích titulech zklamání, nemohla jsem se začíst, nakonec dočetla, ale...

22.03.2022 3 z 5

Domácí kváskové pečení Domácí kváskové pečení Gabriela Hradecká

Vyzkoušela jsem už takřka všechny chleby z knihy a výborné. Jednoduché a chutné recepty, za mě doporučuji

02.06.2020 5 z 5

Někdo cizí v domě Někdo cizí v domě Shari Lapena

I když bylo víc než předvídatelné, jak příběh skončí, přesto mě kniha bavila.

07.04.2019 3 z 5

Hell Boys Hell Boys M. T. Majar (p)

V porovnání s Hot Boys podstatně slabší - erotická červená knihovna

17.02.2016 2 z 5

Druhý dech Druhý dech Sofie Sarenbrant

Čtivá odpočinková detektivka, neztrácíte se zde v množství postav. A dle mého lepší než Odpočívej v pokoji.

03.07.2015 3 z 5

Vražedné léto Vražedné léto Mari Jungstedt

Lepší než Umírající dandy, ale horší než předchozí tituly. Prvotní nadšení z autorčiných knih nějak opadává...

02.04.2015 3 z 5

Temné kouty Temné kouty Gillian Flynn

Určitě slabší než Zmizelá, kterou jsem četla před tímto titulem.

07.11.2014 3 z 5

Co je tvoje, je i moje Co je tvoje, je i moje Tess Stimson

Kniha se mi líbila více než předchozí, kterou jsem četla (Manželka, která utekla), ale souhlasím, že je velmi čtivá, ale konec je poněkud přeslazen. Ale určitě doporučuji přečíst.

13.10.2014 5 z 5

Pravdu znát nemusíš Pravdu znát nemusíš Mary Higgins Clark

Na tituly této autorky se těším, leč tato kniha patří mezi slabší. Napsala i o hodně lepší :o) Přesto pobaví a doporučuji přečíst..

29.05.2014 4 z 5

Za bílého dne Za bílého dne Mary Higgins Clark

Souhlasím s Neri - pobaví, ale kdo má přečtené její předchozí knížky, bude trošku zklamán. Ty předchozí byly určitě lepší, přesto ale doporučuji přečíst.

29.05.2014 4 z 5