Gi-Gi Gi-Gi komentáře u knih

Fantazii se meze nekladou Fantazii se meze nekladou J. D. Robb (p)

tak tahle mě fakt udělala radost, dovedu si představit Peabodyovou jako IT pařmena :-), mám ráda, když se zmíní, že ani vztah roarka a evy není bez mráčku.

16.03.2017 5 z 5

Šťastně až navěky Šťastně až navěky Kiera Cass

Amber předvedla sílu a s tím, jak se projevuje v sérii, je to velice silná dáma, vědoma si chyb svého partnera přesto do toho jde. Maxonův svět by mě zajímal asi nejvíc. to v čem se potácel ke konci série by mohlo být zajímavé. Aspen mě nijak nezaujal. Celkově bych si z knížky vytáhla tak dvě povídky, zbytek mi přijde nadbytečný i k příběhu celé série. Čímž snižuju své hodnocení.

06.03.2017 3 z 5

Měj se na pozoru Měj se na pozoru J. D. Robb (p)

kombinace Evy a Roarka je neodolatelná, mám ráda jak to jiskří a jak občas oba tápou, jak on ji rozmazluje a ona neví, co s tím. tohle byla asi 23. knižka s Evou a Peabodyovou, a jsou skvělé, tahle série mi fakt sedí.

01.03.2017 5 z 5

Sykot Sykot Julie Garwood

musím říct, že jedna z těch slabších, ale jako oddechovka dobrý

12.02.2017 3 z 5

Kobra Kobra Frederick Forsyth

klasický forsyth - chvílemi jsem se ztrácela v lidech, který je kdo. ale fakt dobrý, docela se mě to pohltilo, konec odpovídá tomu, že volební rok je volební, ať se děje co se děje.

06.02.2017 4 z 5

Proč bychom se netopili aneb Vodácký průvodce pro Ofélii Proč bychom se netopili aneb Vodácký průvodce pro Ofélii Zdeněk Šmíd

na vodu jsem jela poprvé, když mi byly tři. o 6 let později vyšla tahle knížka a naši si ji koupili. to jsem ji asi četla poprvé. byla brožovaná a teď z ní padají listy, protože téměř každý, kdo se k přidal k vodácké partě POHODA, si ji musel přečíst. většinou začal už na vodě a pak byl slyšet jen chechot z nafukovací matračky, kdy byl postaven tábor a onen nováček už věděl, o čem že ta voda je. Krutě pravdivá kniha. Knížka s námi sjela Sázavu, Lužnici, Oravu i Hron, myslím, že i Ohři a Vltavu. Ve svém "doma" už ji mám taky, v tom novém vydání, ale to vůbec nevadí, i když z té modré táhne řeka nostalgie. a tak občas doma u našich používáme tuto knihu jako zdroj citací a zábavy, protože nám pokaždé vyvstane nějaká ta vzpomínka na vodu. a citovat můžeme opravdu všichni.

23.01.2017 5 z 5

Půlnoční slunce Půlnoční slunce Jo Nesbø

mé první setkání s autorem, kterého jsem se trochu obávala. jedněmi velebený jedněmi zatracovaný, za mě dobrý, jiný, ale čtivý a zajímavý. Podle komentářů níže, to není klasika tohoto spisovatele. líbilo se mi, tak uvidím, jestli se pustím do další...

22.01.2017 4 z 5

Tajemný diamant Tajemný diamant Noah Gordon

spousta dějových linií, z mého pohledu nepatří mezi jeho nejlepší, ale pořád dobré.

22.01.2017 3 z 5

Hadí doupě Hadí doupě Agatha Christie

já ji prostě miluju, nemám co bych dodala, agáta je agáta.

02.01.2017 5 z 5

Zkrocení šarmantního rebela Zkrocení šarmantního rebela Suzanne Enoch

Tak tahle mě bavila, to byla oddechovka, jak má být :-), hodnotím relax

10.12.2016 4 z 5

Ozvěna noci Ozvěna noci Candice Proctor

nijak zvlášť mě to nenadchlo, musím říct, že jsem měla pocit, že děj nemá spád a celé je to ucourané. Nevím, jestli knížce předchází jiné se stejným hlavním hrdinou, ale pokud je čteno samostatně, pak se tam objevují výkřiky minulosti a přítomnosti, které vlastně nepřispívají ději jinak než popsanými stránkami

05.12.2016 3 z 5

To nemyslíte vážne, pán Feynman! To nemyslíte vážne, pán Feynman! Richard P. Feynman

zajímavá a vtipně psaná knížka, autorovy vzpomínky na začátky jeho vědecké kariéry, ke konci již trochu poznamenané slávou (mám ji v češtině :-)

05.12.2016 4 z 5

Veřejná tajemství Veřejná tajemství Nora Roberts

klasická Roberts, po pravdě od půlky možná už dřív jsem tušila, na druhou stranu i tak je to čtivé

21.11.2016 4 z 5

Poutník Poutník Chalíl Džibrán

jednoduše napsané hluboké myšlenky, kraťoučké povídečky (úvahy, myšlenky, postřehy), nad kterými se prostě musí přemýšlet.

21.11.2016 5 z 5

What So Special About Christmas, Anyway?  / Něco na těch Vánocích být musí (dvojjazyčná kniha) What So Special About Christmas, Anyway? / Něco na těch Vánocích být musí (dvojjazyčná kniha) Michal Viewegh

jednoduché krátké ale nijak dramaticky mě to neoslovilo

21.11.2016 3 z 5

Velitelovo děvče Velitelovo děvče Pam Jenoff

tak tahle byla fakt dobrá, dcera mi jí vytáhla namátkou z hromady v knihovně, dokud jsem nezačala a příběh mě nepohltil, tak jsem se jí vzpírala. hluboký příběh, těžké období ....

16.11.2016 5 z 5

Pohanský kámen Pohanský kámen Nora Roberts

jedna ze slabších

16.11.2016 3 z 5

Prvok, Šampón, Tečka a Karel Prvok, Šampón, Tečka a Karel Patrik Hartl

tak tohle bylo super, doporučil mi to švagr - což samo o sobě je divný, ale po prvních dvou kapitolách jsem pochopila proč. pěkně napsané, bohužel či bohudík reálné. dobře čtivé a super. doporučuji. člověk je zvědavý, kam až to zajde a po pravdě asi bych byla ...č, rozhodně u prvního bodu....

07.11.2016 5 z 5

Metro 2033 Metro 2033 Dmitry Glukhovsky

strašně dlouho mi trvalo než jsem se začetla, asi tak 250 stránek, teprve pak to začalo "ocípat" jinak námět dobrý, nejsem si jistá,že se pustím do dalších dílů.

05.11.2016 3 z 5

Kdo chce víc Kdo chce víc Nora Roberts

Slušně napínavé a dobře se to četlo. Řekla bych, jedna z lepších z pera autorky.

28.10.2016 4 z 5