gigieretino komentáře u knih
Nemám ráda moderní upírské příběhy, ale tento musím pochválit. Je to moc pěkná pohádka a jsem ráda, že jsem se odhodlala ke čtení. Stálo to za to.Příběh vás nadchne a musíte číst dál a dál.
Myslím, že tato kniha je jen pro silnější povahy. Takové zrůdnosti, které jsou tam popisovány jednoho zaskočí. Kniha je jedním z významných historických děl, ale na mě moc dobře nezapůsobila. Nelíbila se mi a proto nedoporučuji.
Má nejoblíbenější kniha od Dana Browna. Doporučuji přečíst všechny knihy od tohoto autora. Všechny mě mile překvapily a těším se na další.
Zajímavá myšlenka autora...Pěkný příběh. Jako seriál v TV byl Dexter dobrý jen do 3. série, kdežto knihy jsou úplně lepší a napínavější.
Co jiného čekat od Dee Deeho Ramonea. Kniha se mi líbila, místy už byla hodně přehnaná, ale zasmála jsem se.
Kniha psaná s humorem, moc jsem se nad ní nasmála.
Úžasná pohádka. Doporučuji přečíst všechny díly.
Nemám moc ráda romantické knižní příběhy, ale musím uznat, že tato kniha mě překvapila a patří mezi mé nejoblíbenější knihy.
Jedna z nejlepších knih, co jsem kdy četla. V určitých částech se četla hůře, ale doporučuji.
Napínavý příběh, lepší než ve filmovém podání, ale očekávala jsem od toho víc.
Skvělá kniha s příměsí humoru, ráda se k ní ještě někdy vrátím.
Byla jsem překvapená, kniha je určena pro náctileté dívky, ale doporučuji i starším ročníkům. Napínavý detektivní příběh. Kniha se čte dobře, nebudete chtít přestat.
Moc pěkná kniha, dobře se čte, napínavý příběh. Doufám, že brzy vyjde další díl.