Gilda_Joyce Gilda_Joyce komentáře u knih

Listopád Listopád Alena Mornštajnová

Nemám k téhle knize co říct, všechno už tu řekli jiní a jen bych se opakovala. Přečteno jedním dechem.

Víno a čáry Víno a čáry Luanne G. Smith

Kniha má pěknou obálku a příběh jako takový neurazí, ale ani vyloženě nenadchne. Ale je to milé, odpočinkové a záhadné. Romance je tu taky. Kdo má tohle všechno rád, tomu se bude líbit.

20.08.2021 4 z 5

Pátračka Gilda Pátračka Gilda Jennifer Allison

Na tohle jsem narazila náhodou a musím říct, že se mi to překvapivě líbilo. Na to, že je to určeno pro děti, ale úplně v pohodě to můžou číst i dospělí. Za mě pěkné počteníčko, tajemné a pěkně to odsýpá.

20.08.2021

V pasti času V pasti času Madeleine L'Engle

To nízké hodnocení moc nechápu. Mně se to strašně líbilo. Skvělí styl psaní a za mě příběh perfektní, ale zřejmě myšlenku knihy každý nedokáže ocenit. Doporučuji!

20.08.2021 5 z 5

Pátračka Gilda a Duchova sonáta Pátračka Gilda a Duchova sonáta Jennifer Allison

Za mě zatím nejlepší díl, napínavé od začátku a Gilda dospívá, takže už tu máme i trochu romantiky. Miluju Gildin humor. :D Za sebe doporučuji, pěkná série i pro dospělé.

Třpytící se město Třpytící se město Lenka Bandurová

Příběh jako takový je v pohodě. Mně to bavilo, přečteno téměř na jeden nádech. Milé, čtivé, vtipné, místy tajemné. Hrdinové mi sedli, děj pěkně odsýpal.