Givana komentáře u knih
Jedním slovem super!
Jak může rodina, společnost ovlivnit vývoj osobnosti člověka v chladnokrevného vraha...
Asi je chyba, že jsem učitelka... Čtu, narazím na gramatickou chybu (zájmena ji/jí, čárky v souvětích, opakující se slova, písmenko navíc...), a pak se ztratím v ději. Takže čtu dvakrát, abych vnímala, o co jde...
Špatná práce korektora nebo tiskaře.
Námět zajímavý, hrdinka knihy se po prožitém traumatu a ztrátě zázemí zachová jako jiná osobnost.
Zajímavý děj knihy. Nevíte, kdo vám utvoří budoucnost. Žijete život s předtuchou, že je něco příčinou vašeho současna a nikdo vám nevěří. Kniha napínavá, smutná i radostná.
Příběh kamarádek jejichž přátelství prochází krizí. Známe své blízké a známe sami sebe? Příběh pohledem obou z nich nahlíží do prožívání hrdinek i ostatních postav. Zajímavý a napínavý děj.
Zajímavý příběh matky, která si myslí, že svou dceru dobře zná.
Moc hezká kniha, čtivá, psychologie postav odkrývá charaktery.
I já jsem se tu našla. Autorka má vtipné i vážně postřehy na život obyčejné ženy.
Poetický styl autorky mě zprvu zaskočil, ale pak mě vtáhl do děje. Kniha je psána formou vzpomínek a prožívání hlavního hrdiny frustrovaného nevyjasněným zmizením jeho sestry. Skládá dohromady střípky událostí předchozích let, až se dostanete k ujasnění, které je šokující. Mě jako čtenáře důvod zmizení Summer rozhodil, až pak jsem pochopila důvody chování postav knihy. Kdo nenašel rozuzlení, asi špatně četl. Já doporučuji. Moc.