Googies Googies komentáře u knih

Na dostřel Na dostřel Taylor Adams

Při čtení jsem si ten děj stále promítala jako film. Bylo to v tom stylu psané. Četlo se to dobře, jen některé pasáže byly zbytečně dlouhé.

27.06.2019 3 z 5

Bez kůže Bez kůže Mads Peder Nordbo

Chvilku mi trvalo se zorientovat mezi vypraveni v "soucasnosti" a minulosti. V soucasnosti jsem si porad musela pripominat, ze hlavni hrdina je novinar a ne policajt. Ale jinak se tato knizka cetla velmi dobre. :)

20.05.2019 4 z 5

Vermontské psycho Vermontské psycho Jennifer McMahon

Kniha mě bavila hned od začátku!!!

24.04.2019 5 z 5

Hlasy Hlasy Ursula Poznanski

Už aby byl další díl :D Líbilo se mi, jak to šlo s Beatrice a Florinem zezačátku pomalu. A vrah mě napadl někde v půlce, ale jen na chviličku, pak mě to zas přešlo :D Zkrátka, četlo se to velmi dobře :)

16.04.2019 5 z 5

Dotek smrti Dotek smrti Gustav Tegby

Tak tahle knizka byla docela utrpeni… Elin me vylozene sr***! Omlouvam se, ale jinak se to neda rict. To, co se z toho vyklubalo, bylo totalni zklamani!!

03.11.2021

Holubice a had Holubice a had Shelby Mahurin

Docela mi trvalo, nez me kniha chytla. A pak jsem se bala, kde pribeh utnou kvuli dalsimu dilu. Nastesti to tak nenastvalo.

18.08.2020 5 z 5

Královna ničeho Královna ničeho Holly Black

Jako v jeden moment ke konci jsem myslela, ze tu knizku podpalim, znicim, vyhodim z okna, nastesti ten pocit trval asi jen dve strany :D ale Cardan mi bude hrozne chybet, Jude teda tolik ne, ale Cardan urcite!!!

30.07.2020 5 z 5

Krvavý lístek Krvavý lístek Crystal Smith

(SPOILER) Knížka se četla sama, chvílemi mě až bolelo u srdce. Ale hodně věcí se dalo předvídat. Od chvíle, co Kellan "zemřel" jsem doufala v jeho návrat, že tam bude někdo, kdo ho zachrání. Teda v to jsem i doufala v případě Kate, že na poslední chvíli jí zachrání, ale to se nestalo :(. A samozřejmě se mi líbí jako pár Aurélie se Zanem. Teda ze začátku mě Aurélie štvala, ale naštěstí mě to zanedlouho opustilo.

Jakmile jsem dočetla, tak jsem si řekla, že konec je takový, že další díl ani nemusí být. Takový správný konec. Ale jak teď nad tím tak přemýšlím... Mohlo by tam být, kdo zachránil Kellana, když ten dotyčný věděl, kam ho odnést, apod.

Naštěstí druhý díl je už napsaný, tak ho snad vydají co nejdříve!!!!

23.04.2020 5 z 5

Krvavé ostří Krvavé ostří Sarah J. Maas

Jako fakt dobra knizka, ale celou dobu me hlavni hrdinka přímo sr***!!! Takova namyslena... :D a to, ze umrel Sam????! To mi v tu chvili puklo srdce!!

17.02.2020 5 z 5

Poslední dny Jacka Sparkse Poslední dny Jacka Sparkse Jason Arnopp

No jako pro mě úplně úžasná kniha. Jak je tam popsáno video z youtube...měla jsem to pořád před očima!!!

11.10.2019 5 z 5

Sídlo smutku Sídlo smutku Gail Godwin

No jako nevím no. Těšila jsem se dost na tuto knihu, ale zklamala mě, a dost. Bavila mě až posledních cca 10 stran. Prostě tenhle typ psaní mi asi není moc blízký. Bohužel no. :(

03.09.2019 2 z 5

Furyborn Furyborn Claire Legrand

Jako vazne??? Jedna cast pribehu, co me zajimala vic, skoncila samozrejme otevrene a ta druha, skoncila sice taky otevrene, ale takovym dobrym stylem. A zacala me i bavit. Ja chci dalsiiiii diiiil!!!!!

31.07.2019 5 z 5

Pouto Pouto Anna Todd

Vubec mi nevadilo, ze to nakonci bylo tak rychle. Aspon to jen shrnula. A mela jsem co delat, aby mi neukapla slza.

11.07.2019 5 z 5

Tajemství Tajemství Anna Todd

To jako vazne? Ten konec? Ale napadlo me to driv :D hned jdu na ctvrty dil :D

10.07.2019 5 z 5

Proklej svítání Proklej svítání Karen Chance

Druhou pulku jsem vylozene preletla. V urcitych pasazich jsem mela bordel, spis asi od te bitvy v Las Vegas. Jako jake lode apod.... Ale i tak, skoda ze nejsou dalsi dily.

09.06.2019 2 z 5

Unesena stínem Unesena stínem Karen Chance

Kniha o tom, jak si bloncka potrebuje konecne vrznout :D

Kdyz pominu zase ty dlouhy kecy okolo, tak se to dalo cist :D

28.05.2019 3 z 5

Dotkni se temnoty Dotkni se temnoty Karen Chance

Bez te rusive omacky, by klidne knizka mohla byt polovicni a uplne by to stacilo. A mozna by pak stala za vice hvezdicek.

19.05.2019 3 z 5

Duch domu Ashburnů Duch domu Ashburnů Darcy Coates

Tak tohle bylo velkolepe!!! Sice zezacatku jsem furt mela v hlave Sama v cernem lese a cekala jsem, kdy se z toho zas vyklube jen nejake smecko na hlavni hrdinku, ale tohle jsem necekala.. Dala bych si to jako filmecek :D

27.04.2019 5 z 5

Slepí ptáci Slepí ptáci Ursula Poznanski

Úplně mě tato kniha vtáhla. Líbí se mi tam i zapojený osobní život Beatrice, hlavně ohledně Florina :D :D

08.04.2019 4 z 5

Sama v černém lese Sama v černém lese Cass Green (p)

Cetlo se to v podstatě samo, ale cekala jsem od toho teda neco jineho :)

13.01.2019 4 z 5