Gracinka komentáře u knih
Tohle byla taková nuda. Dvakrát jsem knihu malém odložila nedočtenou.Nedělo se téměř nic, příběhu chyběl dej, pořádná zápletka i vyvrcholení. Návraty do minulosti byly skutečně zdlouhavé a otravné.
Sabine i Thom byli sympatičtí, ale ostatní postavy mi akorát lezly na nervy.
Tenhle díl s Joonou mě vůbec nebavil. Začátek byl slibný, ale pak to šlo dost z kopce. Přes 100 stran o hypnotickém sezení bylo v knížce úplně zbytečně. A Erik mi byl díky své závislosti vyloženě protivný.
Tento díl mě bavil víc než předchozí,ale vadilo mi, že se měla kniha týkat vyšetřování znásilnění a většinu děje se řeší požár. Přemýšlím, zda číst další díl, ale sem zvědavá, jestli už se dá Ellery konečně dohromady s Reedem.
Čekala jsem úplně něco jiného. Příběh byl neuspořádaný, jako by ho psalo dítě na základce. Moc se mi líbil vztah Dannie a Belly.
(SPOILER) Hlavní hrdinové mě moc bavili, ale zklamalo mě, že se dali dohromady v podstatě hned a půlku knížky řešili, kdy a jak to říct bráchovi.
A co mi teda neskutečně vadilo, tak to, že Kins hází knížkami. Opravdový milovník knížek si knížek váží a ne že s nimi mlátí lidí.
První část byla naprosto příšerná. Byla to nuda, ani jedna z postav mi nebyla sympatická. Později se děj trošku rozjel, ale celkově mě kniha nenadchla. Vraha jsem odhalila už ve druhé části.
Vraha jsem tušila už od počátku. Příběh se četl pěkně, první polovina byla dost napínavá. Pak byly nudné části - zpět do minulosti a konec jsem celkem předpokládala.
Knížka se mi líbila, ale asi nebude patřit mezi ty, ke kterým se vracím. Hvězdičku odebírám za to, že tvůůjce řetězu jsem odhalila kousek za půlkou.
Když jsem si v knihovně dělala rezervaci na knížku, byla hodně vychvalovaná. Strašně jsem se těšila a jsem spíš zklamaná. Moc se mi nelíbil styl psaní. Bylo to místy dost zmatené. Po dočtení příběhu jsem zklamaná.
Bylo tam na mě trošku moc postav, ale zápletka se mi líbila. I ten šťastný konec.
Takové neurazí nenadchne. První dvě kapitoly mi přišly úplně zbytečné, tři dny s klienty už byly lepší. To, že jsou lidi kolikrát bezohlední tupci, to mě nepřekvapilo. Paní delegátka je dobrá, že to všechno ustála a vyřešila s grácií.
Bylo to napínavé, až do konce jsem netušila, kde je pravda.
Akorát mi moc nevyhovoval styl psaní autora. Některé části mi přišly tak zmatené, že jsem je musela číst 2x.
Nebavilo mě to. Nějak jsem postrádala humor.
Tohle mě moc nebavilo. Půlka knihy o tom, jak někde někdo chlastá. A konec najednou honem honem, aby byl happy end.
Hlavní hrdinky ploché, nevýrazné. Jedině Myšku jsem si oblíbila. A zápletka s Joshem byla jasná už od začátku.
Moc mě to nezaujalo. Hodně mi vadilo přeskakování mezi současností a minulostí. Kromě Lexy a Gerryho bylo všichni strašně nesympatičtí. A Olive mi byla tak protivná, že by mi ani nevadilo, kdyby jí nenašli.
Tohle se trošku táhlo. Julie se opět někam bezhlavě vrhala a několikrát si tím přivodila úraz. Linka Hannah byla průhledná. Ta holka byla tak naivní...
Tak to byl děs. Děs a nuda. Děj se táhnul, předskakoval mezi situacemi. Chvílemi to bylo jako když jde člověk kolem skupinky lidí, kteří se o něčem baví a jemu unikal kontext. Takhle nesmyslná byla skoro polovina knihy. Postavy byly zasvěcené, čtenář ne a snažil se v ději nějak orientovat. Ani jedna hlavní hrdinka nebyla sympatická, napětí v knize žádné. Do čtení jsem se musela nutit a dočetla jsem jen proto, že nerada odkládám knížku z důvodu, kdyby se děj náhodou zázračné zlepšil. Nezlepšil. Sice jsem dočetla, ale za dva dny už nebudu tušit, o čem jsem četla.
Tohle mě strašně bavilo. Ani jsem se nenadálá a byl konec příběhu. Hlavní zápletka a motiv vraha byl vskutku originální.