Hade Hade komentáře u knih

Rudá bouře Rudá bouře Tom Clancy

Sice jsem vydržel až do konce, ale něco tak blbého může napsat jen americký patriot.

18.12.2019 ztráta času

My, utonulí My, utonulí Carsten Jensen

Abych řekl pravdu, musel jsem se přemáhat, abych knihu dočetl. Snad to mělo být i humorné, ale byl to takový německý (nebo germánský) humor. Připomnělo mi to mládí, kdy jsem sledoval v TV pořad Ein Kessel Buntes )nic jiného nedávali) a tam byl německý moderátor (tuším, že se jmenoval Kurt, ale dál už nevím) a ten chrlil jeden vtip za druhým, německé obecenstvo se bouřlivě smálo, ale český divák s rozpaky tápal, co je na tom vlastně veselého.

07.10.2019 2 z 5

Dědicové černé vlajky Dědicové černé vlajky Michael Peinkofer

Neskutečná slátanina odporující logice s mnoha opsanými motivy od jiných spisovatelů. Ta jedna hvězda je pouze za to, že v knize vystupují piráti.

03.07.2019 1 z 5

Orel se mstí Orel se mstí Anthony Riches

Pro raidmnoid: od vás jenom samá kritika od začátku ságy . Tak to nečtěte. Mně se to líbí a většině čtenářů (podle hodnocení) taky. Samozřejmě, že je v ději spousta nesmyslů, ale čtenářům to nevadí, jenom vy jim musíte svými komentáři kazit náladu. Ani Tři (čtyři) mušketýři vám nejsou po chuti. Když jste takový expert, hodnoťte literaturu faktu. Tady jde o zábavný historický román a každý má právo si zvolit ho číst, nebo nečíst. Já osobně, kdyby se mi něco nelíbilo tak rozhodně nečtu až do 6. pokračování, pane ŠŤourale. Takže vás něco u čtení drželo, že?

30.11.2018 5 z 5

Dlouhý den Valhaly Dlouhý den Valhaly Frank N. Skipper (p)

Já jsem to nedal, nehodnotím

12.07.2018

Třináctý učedník Třináctý učedník Larry H. Robinson

Bože, to byla blbina! Styl psaní jako pro desetileté děti a tolik historických nesmyslů. Jen namátkou: Arabáci vzývají Alláha o zhruba 6 století dříve, Kartágo 200 let po svém zničení stále existuje.

04.11.2017 ztráta času

Frantík letí do světa Frantík letí do světa Leopold Němeček