hanap komentáře u knih
Navštívila jsem přátelé v Three Pines. Tak na mě působí knihy Louise Penny. Těším se na další knihu, vždy je to příjemné čtení.
Krásná, napínavá, laskavá kniha. Ve vesničce Three Pines bych ráda strávila volný čas, zašla bych do bistra, navstivila Claru, pozdravila Rut....nádhera.
Příběh italského chlapce Pina,který prožil na konci druhé světové války v Miláně. Je to o statečnosti, lásce k vlasti, Italském odboji a touze po normálním životě s milovanou Annou.
Tak to byla pecka. Nechci si ani představit, že má někdo takový život, rodiče, kteří mají děti chránit a vychovávat jim ubližují. Těžké čtení, ale stojí to za to.
Kniha se mě líbila, přečetla jsem ji jedním dechem. Napínavý ,dramatický příběh pro mě překvapivé rozuzlení, sympatická policistka.
Případy Kim Stoneové tentokrát xenofobní téma. Také o mezilidských vztazích a přátelství. Hezké, napínavé a čtivé.
Kniha se mě líbila, měla vcelku spád. Parta detektivů sympatická. Vrah potrestán.
Krásná kniha o Šumavě a těžkém životě zdejších lidí.
Krásné, náročné čtení. Dvě dějové linky současná a historická se proplétají.
Poslouchám jako četbu na pokračování v rádiu. Je to úžasné. Určitě si seženu další jeho knhy a určitě se vydáme na Šumavu.
Kriminální příběh hodně sliboval, místy trochu málo nabízel.
Velmi provedená detektivka, napínavá od začátku do konce. Doporučuji, sama vyhledám další knihy od pana Sýkory.
Neuměla jsem si představit, že se dá napsat tak poutavý příběh o jednom domě a pokoji v něm, dá. Mám krásný zážitek z přečtení této knihy.
Pro mě nový, jiný pohled na Afriku a Afričany. Velmi zajímavé, náročné čtení. Zpravidla cestopisy moc nečtu, jsem ráda za tuto vyjimku.
Zajímavé, pokud se kniha držela faktů bylo to strhující čtení, škoda že to nevydrželo po celou dobu. Místy to byl hrozný balast. Čtyři hvězdy za to obrovské úsilí lékařů a jejich pomocníků zbavit lidstvo tak zákeřné nemoci.
Trápila jsem se nad knihou dlouho. Nuda, nuda, odkládám. Sorry pane Hanibal.