HankaJosefiova HankaJosefiova komentáře u knih

Omyl Omyl Elle Kennedy

Kniha se četla lehce a první půlka byla i hodně zábavná, ale pokud jde o klasickou drama zápletku, tak jsem z toho mírně rozpačitá. A ten konec s Loganovým tátou až moc jednoduchý. A rychlý.
Pokud jde o postavit Logan mě bavil i když potom už byl skoro dost přeslazený. A Grace? Čekala jsem od možná být víc oduševnělá? Byla potom vlastně až trochu moc pokrytecká oproti začátku. Ale budiž odpuštěno

20.10.2024 3 z 5

Nenasytná Nenasytná Sylvia Day

Asi je to trochu slabší díl Jak zmiňují ostatní, ale nepřijde mi zbytečný. Už v prvním díle bylo jasné, že se tajemství můžou odkrývat velmi pomalu. A tenhle díl byl pro to zlomový.
Pro mě to bylo vlastně nezbytné.
A musím také vyzvednout příběh z obou perspektiv. Sama jsem si říkala, že z Gideonova pohledu by to bylo často přínosné.

26.09.2024 3 z 5

Spoutaná Spoutaná Sylvia Day

Skvělé pokračování této série. Vlastně je tu na můj vkus až moc sexu, časem se to prostě trochu omrzí, ale to je každého vkus, že. Jinak příběh není vůbec špatný. Těším se na trojku.

22.09.2024 4 z 5

Znovuzrozený milenec Znovuzrozený milenec J. R. Ward (p)

Jelikož už jsem četla tolik dílů, tak se mi to líbilo, ale kdybych měla izolovat kvalitu, bylo to hodně zdlouhavé. Příběh se mi líbil. I když místy už trochu překombinovaný. Ale naladilo mě to na Laylu s Xcorem.

19.09.2024 3 z 5

Milenka pout zbavená Milenka pout zbavená J. R. Ward (p)

Payne a Manny mi byli oba dost sympatičtí. Bavili mě to vzhledem k nim, ale už jsem prostě zase postrádala linku celého bratrstva. Nebylo tam nic o ostatních. Chápu, že už by to byly knihy o 700 stranách, ale i tak .

14.09.2024 4 z 5

Milenec jen můj Milenec jen můj J. R. Ward (p)

Ze začátku chci říct, že tahle kniha měla snad nejhorší přebal
O tom to však není, že. John byl skvělý kluk, avšak v tomhle díle se mi mírně zprotivil. Zhrubnul místy až moc a najednou jakoby neměl své přátele... To se mi moc nelíbilo. Taky tam bylo málo života bratrstva. Jednoduše, přestože ta dvojice měla drive, tak mě tenhle díl moc neoslovil. Jdu číst na chvíli jiný žánr, abych se potom víc těšila.

30.08.2024 3 z 5

Pomstěný milenec Pomstěný milenec J. R. Ward (p)

Možná mi trochu už vaší, že každá kniha má čím dál tím víc příběhů okolo než toho, který má být hlavní. Rehv se svojí shellan by měli asi dostat v poslední čtvrtině knihy víc prostoru pouze pro sebe.

26.08.2024 4 z 5

Historky z Tinderu Historky z Tinderu Lucie Macháčková

Nedočteno. Za mě začátek dobrý, ale potom už to vůbec negradovalo.

07.08.2024 3 z 5

Historky z Tinderu Historky z Tinderu Lucie Macháčková

Já vám nevím, ani ne v půlce mi přišlo, že se to točí pořád kolem jednoho tématu. Jako jo, zasmála jsem se dost, hlavně na začátku, ale pak jsem chtěla číst radši něco od čeho se nebudu moct odtrhnout.

30.07.2024 3 z 5

Nalezený milenec Nalezený milenec J. R. Ward (p)

(SPOILER) Tento díl mě mile překvapil. Přerod Marissy v sebevědomou ženu byl skvělý. A Butch, co dodat. Drsňák každým coulem, který byl přitom nejněžnější z bratrů. Krásně se to četlo a líbilo se mi jak se pořád trochu věnuje Johnovi. Těším se až to vygraduje.

30.07.2024 5 z 5

Probuzený milenec Probuzený milenec J. R. Ward (p)

Těšila jsem se na ně. A nezklamali. Bella byla statečná a přitom obětavá a ta proměna Zsadista... No asi to nikdo nečekal. Docela byla zápletka mezi oběma bratry kdy oba milovali tu samou ženu. Chvíli jsem i čekala, že se to víc vyhrotí. Ale vážně se těším na pokračování s Butchem.

26.07.2024 5 z 5

Milenec z věčnosti Milenec z věčnosti J. R. Ward (p)

Já nemám slov, od knížek tohodle ražení nějak nečekám, že ve mě zanechají hlubší význam, ale tohle bylo epický. Snad ani není možný jak jsem se do nich dokázala vcítit. Je to samozřejmě pohádka, která nakonec skoro končí dobře, ale Hollywood a Mary se mnou budou ještě chvíli v hlavě. Ale ani nedokážu říct jak se těším na Zsadista.

24.07.2024 5 z 5

Zbořené zámky Zbořené zámky Amo Jones

Byl to vlastně jen takový dovětek, který by se vešel i do jakékoli knihy před tím. Jen nevím co bylo myšleno tím, že se ještě uvidíme když je to poslední díl.

19.07.2024 4 z 5

Šepot mrtvých Šepot mrtvých Amo Jones

Nejlepší ze 3 dílů o Madison a Bishopovi. Nějak jsem čekala, že mu dá trochu za vyučenou ab ono nic. Pořád si tam vyhrožují a skutek utek. Ale už se trochu definuje dělová linka klubu králů a jejich tajemství.

10.07.2024 4 z 5

Růže Růže Tiffany Reisz

Bláznivá spisovatelka s bláznivými nápady. Dá se to číst s chutí, ale rozhodně si myslím, že z toho nikdo neomdlévá. Pro zajímavost dobré, ale nemám chuť se vrhat po dalším díle.

27.06.2024 3 z 5

Skandální titulky Skandální titulky L. J. Shen

No napsala jednoznačně mnohem lepší knihy, ale pro vyčtení si hlavy do sexy romantiky, to postačí.

30.05.2024 3 z 5

Hříšně hříšný Hříšně hříšný Meghan March

Jako nevím. Když jsem četla trilogii s Mountem byla jsem u vytržení, ale tady i když jsem to s chutí dočetla, to nějak nebylo ono. Má-li vášně a moc krimi? Možná. Ale i tak dobrý. Zase si od ní něco přečtu.

10.05.2024 3 z 5

Tvoje vina Tvoje vina Mercedes Ron

Kdyby nebylo poslední osminy knihy, tak to je jak ping pong problémů. Neustále hádky a nevyřčené problémy. Jako malé děti. Ale konec je pecka.

08.05.2024 3 z 5

Malum – část první Malum – část první Amo Jones

Je to zase skvělé počtení, ale jakoby mi série z půlnočního běsnění přišla lepší. Ale neházím flintu do žita. I tak skvělá knížka s mnoha až možná moc divokými zvraty.

05.05.2024 4 z 5

Otrok Otrok Sylva Lauerová

Začínám mít po 180 stranách pocit, že asi nejsem tak otrlá jak jsem si myslela. Skoro v každé kapitole si říkám jak "Štefana" lituju. A že si ta mrcha ničeho neváží. Spíš než o sexu a erotice je to o moci a závislosti na ní. Tfuj. Kniha se dá přečíst, ale je to už moc přitažený za vlasy asi.

26.04.2024 2 z 5