HankaJosefiova HankaJosefiova komentáře u knih

Miluj mě jakkoli Miluj mě jakkoli Jennifer Probst

(SPOILER) Vůbec nic jsem od toho nečekala, protože jsem autorku neznala. Ale.... Musím říct, že moji architekturu a design milující duši to bavilo. Caleb mě zaujal hned od začátku a ona taky měla co do sebe. Bratři? Už teď se těším na jejich pokračování.
A dalšími prvky co bavili byli rodinné rozepře, které někdy zažil každý. Nebo zdravotní hendikep v podobě hysterektomie? Za mě velmi obsáhle pojatá kniha. Není to žádná mega akce u které budete sedět s otevřenou pusou, ale baví to a těším se na pokračování.

05.01.2025 4 z 5

Moje (tak trochu) dočasná chůva Moje (tak trochu) dočasná chůva Penelope Bloom

Celá série byla fajn, ale zároveň byla celá tak nějak průměrná. Čte se rychle a hezky. Ale vše je tak nějak předvídatelné. I tak pěkné.

02.01.2025 3 z 5

Moje (tak trochu) fingovaná svatba Moje (tak trochu) fingovaná svatba Penelope Bloom

Rychlé, velmi jednoduché čtení. Nic co by na dlouhou dobu utkvělo. Ale fajn.

02.01.2025 3 z 5

Alfa samec Alfa samec Vi Keeland

No ... Tohle byla lahůdka, trochu té (s)prosté erotiky, z počátku vtipným odmítáním, postupným zamilováním a popřením se stala také pohádka mnou oblíbená.
Nelze popřít, že jde i jednoduchý příběh, ale postavy byly skvěle vykreslené a autorka se vůbec nebála chemie, která se čte bájově.

30.12.2024 5 z 5

Vánoční lásky Vánoční lásky Vi Keeland

První a poslední povídka jsou nejhezčí. Ale obecně platí, že je to prostě nic krátké. Potřebuju tématu věnovat alespoň 100 stránek aby to bylo duchaplné asi.

29.12.2024 3 z 5

Co když se utopíme Co když se utopíme Sarah Sprinz

Mě tahle knížka vyloženě mile překvapila. Pro někoho je možná moc protkána smutkem, ale dává to tomu ten dnešní young adult styl. Což mě vůbec nevadilo.
Postavy byly obě vykresleny skvěle. Laurie tedy přemýšlela místy úplně špatně, ale proto vznikla zápletka, že.

20.12.2024 4.5 z 5

Prokletý milenec Prokletý milenec J. R. Ward (p)

(SPOILER) Kdybych měla hodnotit knihu samostatně, tak asi budou 3 hvězdičky, ale jako dějová linka... Dokonale propojuje příběhy mnoha páru z bratrstva. Například Xcor s Látkou tady zažívají přelom. Nebo nečekaně zajímavá je linka s iAmem.
Nakonec ale to nejzásadnější, Trez se Selenou. V bratrstvu se dějí zázraky, ale ne vždy. Je to překvapivý závěr, ale tak to mělo být.. za mě skvělý příběh, leč krátký...

16.12.2024 4 z 5

Hypotéza lásky Hypotéza lásky Ali Hazelwood

Boží...v poslední době jedna z těch knih, které bych klidně četla rovnou znovu. Zanechává ve mě pocit takové neutuchající melancholické nervozity. Nevím jak to popsat, ale rozhodně to není jen romantika. To v žádném případě.
Akademické prostředí je krásné osvěžení a preciznost tématu byla dovedena k dokonalosti. A pak ty postavy, které byly všechny naprosto uvěřitelné.
A na závěr citový ohňostroj který při čtení zažíváte je tak odzbrojující. Ani jedna pasáž nebyla nuda. Pét hvězdiček mi skoro nestačí. Díky za možnost číst

10.12.2024 5 z 5

Moje (tak trochu) utajené dítě Moje (tak trochu) utajené dítě Penelope Bloom

První půlka knihy byla pecka. Nemohla jsem přestat a moc se mi to líbilo. Téma hajzla a přidrzlé holky bylo super, ale pak se z "tatínka" stal strašně rychle zamilovaný týpek jako by nic. A obecně druhá půle knihy utekla jako voda a všechny zápletky se v tom skoro ztratily.

06.12.2024

Nesnáším tě Nesnáším tě Vi Keeland

Je to ryzí romantika s vetknutými vážnými tématy, které člověka chytí do pasti a nedají mu spát.
Pro mě krásné rychlé čtení po kterém jsem byla tak nějak vnitřně rozjitřená.
Postavy mi sedly a fandila jsem jim od začátku.

06.12.2024 4.5 z 5

Červená, bílá a královsky modrá Červená, bílá a královsky modrá Casey McQuiston

Ano jedná se o pohádku se šťastným koncem. Což může být přežité klišé. A i když pominu, že jde o téma dvou mladých mužů .... Námět je velkolepý a hlavně roztomilý. Četlo se to krásně i přes velkou přítomnost politiky. Z téhle knihy nakonec i ta monarchie nevyšla tak přiškrceně. Prostě úžasný.

05.12.2024 5 z 5

Můj nejmilejší suvenýr Můj nejmilejší suvenýr Vi Keeland

Je to lehce čitelná romantika, kterou slupnete jako malinu. Ale za mě je to hrozně roztomilý čtení. Pro radostnou chvilku. Za jeden den přečteno.

03.12.2024 5 z 5

Král Král J. R. Ward (p)

Bylo pěkný se vrátit k prvnímu páru, který mě hned zaujal. Pokračování bylo trochu předvídatelné, ale rozhodně čtivé. Zaujala mě linka Assaila a Soly. Jsem zvědavá ne všechny rozjeté osudy.

02.12.2024 4 z 5

Získej mě Získej mě Stacey Kennedy

Nebudu šetrná, tohle je prostě propadák. Přečetla jsem to v podstatě jenom proto, abych měla dokončenou sérii. Jinak to bylo docela odbytý. Myslím, že to měli větší potenciál.

26.11.2024 3 z 5

Sparrow Sparrow L. J. Shen

Možná je škoda, že jsem nejdřív přečetla Lovce a Mizeru, ale i tak musím znovu říci, že L.J. Shen se nikdy neomrzí. Taková pestrá paleta postav a zápletek.
Konkrétně tady jsem Sparrow vážně fandila, měla to těžké, ale tak nějak uvěřitelné. Zatímco Brennan byl prostě Brennan... Ani se moc nesnažil, prostě byl, a to stačilo. Mě i ptáčátku

25.11.2024 4 z 5

Psanec Psanec T. M. Frazier

Krásný příběh o mladické naději, ale taky šílený smůle. Byť pro mě motorkářské téma není úplně to pravé bylo to akční a vlastně asi i trochu milý. Brantleyho jsem měla radši, ale bez Beara by ten celek nebyl to pravé.

22.11.2024 4 z 5

Vyvrhel Vyvrhel T. M. Frazier

Za mě je tohle asi jeden z nejslabších dílů. Ten první z dvojice je vždycky víc napjatý a víc mě baví.

22.11.2024 3 z 5

Péťa říká první slova Péťa říká první slova Marta Galewska-Kustra

Náš malý s knížkou tak nějak roste. Pokaždé ho baví upozorňovat na něco jiného. Chodí si pro ni sám.

15.11.2024 5 z 5

Muž jménem Ove Muž jménem Ove Fredrik Backman

Ještě nikdy jsem u knížky nezažila tak veselý smutek. Tolik životního příkoří, díky němuž vzniklo nakonec tolik radosti i když na tak krátkou dobu.
Ove přesně jak řekla Sonja ,uvnitř tančí ,i když to nikdo nevidí. Chvílemi vás štve, chvílemi mu fandíte a nakonec ho milujete, protože Parvaneh taky.
Je to totiž krásný, milý a hlavně lidský srdečný příběh o "velkém" srdci.

15.11.2024 5 z 5

Přísně tajné Přísně tajné Elle Kennedy

Příjemné počtení, nic náročného. Z postav mi víc seděl Luke, i když to přijetí lásky bylo hrozný, ale co už. Knížka na jeden den.

12.11.2024 4 z 5