HankaJosefiova HankaJosefiova komentáře u knih

Milenka pout zbavená Milenka pout zbavená J. R. Ward (p)

Payne a Manny mi byli oba dost sympatičtí. Bavili mě to vzhledem k nim, ale už jsem prostě zase postrádala linku celého bratrstva. Nebylo tam nic o ostatních. Chápu, že už by to byly knihy o 700 stranách, ale i tak .

14.09.2024 4 z 5

Obnažená Obnažená Sylvia Day

Krásně se to čte, jen mi chybí vysvětlení Gideonových problémů. Jinak je to klasický román o zlém hochovi s mnoha miliony a hodné holce, která má výjimečně taky miliony.
Čekala jsem nějaké výrazné rozuzlení.

11.09.2024 4 z 5

No a já No a já Delphine de Vigan

Nezapomenu... Na takovéhle knihy se to totiž nedá.
Na tak útlou knihu je neskutečně sdílná. Emocionálně, sociálně, úplně. Všechny postavy jsou dokonale vykresleny. Lou a Lucas jsou úkazem, který je vlastně jednoznačný jsou oba jiní, ale nedokonale dokonalí. No je asi měla ráda, jenom to celé nedokázala, tak, jak se od ní očekávalo. Obdivuju je vlastně všechny tři. Jsem ráda, že jsem je poznala. I když tak mladé a zdánlivě nezkušené....

10.09.2024 5 z 5

Sleduj mě Sleduj mě Stacey Kennedy

Napínavý, sexy, a tak nějak to rozvíjelo celkový pohled na tuhle skupinu z Phoenixu. Mě se to líbilo. A myslím, že mě to i naladilo na poslední díl.

09.09.2024 4 z 5

Zachraň mě Zachraň mě Stacey Kennedy

Tahle dvojice byla skvělá. Hazel roztomilá a Kieran přesně chlap podle mého gusta. Takže jsem jim fandila a četlo se to krásně.
Jinak stejně jako ostatní díly je to velmi lehké a rychle čtení nic k velkému zamyšlení.

08.09.2024 4 z 5

Drž mě Drž mě Stacey Kennedy

Za mě je tahle série pěkná, čtivá, ale zároveň tomu chybí jiskra. To něco navíc, trocha smíchu a reálných problémů. Archer byl skvělý, Elise mě někdy štvala. Ale přečtení na jeden zátah.

08.09.2024 3 z 5

Sváděj mě Sváděj mě Stacey Kennedy

Četla jsem složitější čtivo a tak jsem potřebovala pěknou oddechovku. A takhle pohádka s erotickým podtextem to krásně splnila.
On byl úžasný okna trochu klasický naivní, až příliš rychlé a jaksi jednoduché, ale tak to mělo být.

31.08.2024 3 z 5

Vyvolený milenec Vyvolený milenec J. R. Ward (p)

Tak jsem se těšila až z Phuryho konečně vyleze ten milovník a ono nic moc. Nějak mě to nenadchlo. A nejvíc mě štve, že nebudou s bratrstvem. Že prostě není se Zsadistem

30.08.2024 3 z 5

Milenec jen můj Milenec jen můj J. R. Ward (p)

Ze začátku chci říct, že tahle kniha měla snad nejhorší přebal
O tom to však není, že. John byl skvělý kluk, avšak v tomhle díle se mi mírně zprotivil. Zhrubnul místy až moc a najednou jakoby neměl své přátele... To se mi moc nelíbilo. Taky tam bylo málo života bratrstva. Jednoduše, přestože ta dvojice měla drive, tak mě tenhle díl moc neoslovil. Jdu číst na chvíli jiný žánr, abych se potom víc těšila.

30.08.2024 3 z 5

Pomstěný milenec Pomstěný milenec J. R. Ward (p)

Možná mi trochu už vaší, že každá kniha má čím dál tím víc příběhů okolo než toho, který má být hlavní. Rehv se svojí shellan by měli asi dostat v poslední čtvrtině knihy víc prostoru pouze pro sebe.

26.08.2024 4 z 5

Rozzlobený bůh Rozzlobený bůh L. J. Shen

Je to určitě nejslabší díl této nové generace hříšníků. A je to škoda, protože syn Viciouse? To by měla být pekelná jízda. To se ale jaksi nekonalo.
Četli se to fajn, ale nadšení u toho moc nebylo.

20.08.2024 3 z 5

Sexy profesor Sexy profesor Vi Keeland

Přečetla jsem za jeden den/noc a musím říct, že jsem se prostě nedokázala odtrhnout. Bylo to poutavé nejprve vtipné a sexy čtení. Potom však vážně a trochu smutné. Vlastně jsem možná čekala, že to bude větší odlehčení než to nakonec bylo, ale i tak se mi tahle kniha vážně líbila. I když bych občas ráda Rachel nafackovala.

17.08.2024 5 z 5

Zlomený rytíř Zlomený rytíř L. J. Shen

Za dobu co už jsem něco od Shen přečetla jsem byla takhle omámená asi jen jednou. Tahle knížka mě po hodně dlouhé době donutila k pláči a to k poměrně srdcervoucímu. Asi by se tak nestalo kdybych už neměla přečtenou původní sérii hříšníků, ale to nemění nic na tom, že i když člověk očekává lehké čtení ,ve finále tomu tak vůbec není.
Luna i Knight nebyli obyčejní a tak tomu mělo být a proto bylo přirozené, že když dělali chyby, tak pořádný.
Strašně se těším na další díl.

16.08.2024 5 z 5

Tyran Tyran T. M. Frazier

Jednoznačně skvělý čtení. Trochu schizofrenní, ale nedokážete se odtrhnout. Sex, násilí, ale i důvěra a oddanost.
Skvěle poskládáno, aby byl člověk pořád trochu v napětí.

15.08.2024 5 z 5

Rozmazlená princezna Rozmazlená princezna L. J. Shen

Myslím, že zatím podle prvního dílu mě víc bavili "staří“ hříšníci. Ale uvidíme. Začátek byl skvělý, potom mi Daria vyloženě vadila.
Ale zase se mi líbilo, že v knize se konečně objevilo víc chudých lidí. Nebylo to pouze o prominentních dětech
Ale co člověk to názor. Od čtení celé série mě ale určitě nic neodradí.

14.08.2024 4 z 5

Plavba zlých snů Plavba zlých snů L. J. Shen

Celý to bylo na tuhle autorku překvapivě roztomilý. Četlo se to samo a rychle. Oba dva se mi líbili a od začátku jsem jim fandila. Ale proboha, ty rodiny..... Chtělo se mi brečet.

12.08.2024 5 z 5

Historky z Tinderu Historky z Tinderu Lucie Macháčková

Nedočteno. Za mě začátek dobrý, ale potom už to vůbec negradovalo.

07.08.2024 3 z 5

Nespoutaný milenec Nespoutaný milenec J. R. Ward (p)

Já vám nevím, první tři čtvrtiny byly fajn, ale potom se to nějak táhlo a ten konec mě úplně nepřesvědčil. A přitom myslím, že to mělo potenciál jako blázen. Nechápu jak mohl být Vishous za tohle tak vděčný.

02.08.2024 3 z 5

Historky z Tinderu Historky z Tinderu Lucie Macháčková

Já vám nevím, ani ne v půlce mi přišlo, že se to točí pořád kolem jednoho tématu. Jako jo, zasmála jsem se dost, hlavně na začátku, ale pak jsem chtěla číst radši něco od čeho se nebudu moct odtrhnout.

30.07.2024 3 z 5

Nalezený milenec Nalezený milenec J. R. Ward (p)

(SPOILER) Tento díl mě mile překvapil. Přerod Marissy v sebevědomou ženu byl skvělý. A Butch, co dodat. Drsňák každým coulem, který byl přitom nejněžnější z bratrů. Krásně se to četlo a líbilo se mi jak se pořád trochu věnuje Johnovi. Těším se až to vygraduje.

30.07.2024 5 z 5