HanWali komentáře u knih
Me se kniha moc líbila udržovala me v napětí až do konce. Fakt super pocteni
Četla jsem oba díly, toto téma me zajímá, věřím ze mezi zemi a nebem (peklem) neco existuje. O tom me utvrzuje i vyprávění některých mých známých o situacích, které sami zažili . Nicméně jsem zatím nohama na zemi
za mně pecka, děj udrží v napětí, četla se sama, nemám co vytknout, snad jen pár chyb v překladu? všimla jsem si samozřejmě i záměny Camille za Lucii,jak píše Ava 365 - to me trošku rozhodilo,
ale i jiných chyb, což by se v překladech objevovat nemělo, to je spíš adresováno na překladatele, ale celkově se mi kniha fakt líbila
(SPOILER) Kniha se mi líbila, zase trochu něco jiného než jsem četla, super - jen Billyho bylo moc skoda
Libi se mi styl psaní autora, udržuje v napětí moc se mi to líbilo
Místy trochu rozvlacné , ale celkem napínavé a zajímavé čtení
Krásné se četla, navodí ve Vás určitý klid a donutí k zamyšlení
miluji Thillieze, právem patří mezi mé TOPáky, Jeho styl psaní mě nikdy nepřestane bavit, jeho knihy nejsou žádné tuctovky ,nikdy se ani trochu nenudím - všem doporučuji
Kniha v audio formě me moc nezaujala, neseděl mi projev paní Řandové, možná ,kdybych ji četla, byla bych stedrejsi. Za me slabý průměr
vůbec nevadí, že to není klasický thriller - kniha se mi moc líbila, skvěle se četla,
mistrně převyprávěný příběh vztahu dvou bratrů mě stále udržovala v napětí,
skvěle přeložená, proto dávám plný počet hvězd bez zaváhání
líbily se mi obě knihy s Kate Marshalovou, přečetla jsem jedním dechem, doporučuji
mám stejný názor jako Dajine....kniha mě dost zklamala
Celkově se mi kniha líbila, byly tam i tupé chvilky, ale pak vás to vtáhne a nemůžete přestat...
pro mě zatím nejslabší dílo, čekala jsem mnohem víc , mám tohoto autora moc ráda. Překlad mě ovšem dost zklamal , bylo v něm strašně chyb a překlepů, zatím snad nejvíc co jsem se kdy setkala. Za to jedna hvězda dolů, za to nemůže ale pan Bernard...