hatuli hatuli komentáře u knih

Bez naděje Bez naděje Colleen Hoover

Super,mám ji ve čtečce,dočetla jsem ji běhěm večera,i Ztracená naděje čte se sama,nechcete se od toho odtrhnout,dobře jednoduše plynule napsaná,teď dočítám o Six a Danielovi,všechny tři knihy jedním dechem :-)

Bez naděje Bez naděje Colleen Hoover

Super,mám ji ve čtečce,dočetla jsem ji běhěm večera,i Ztracená naděje čte se sama,nechcete se od toho odtrhnout,dobře jednoduše plynule Six a Danielovi,všechny tři knihy jedním dechem :-)

Sedmikrásky Sedmikrásky Kristina Ohlsson

Doporučuji,napínavá kniha až do konce.Jsem ráda že můžu spisovatelku přiřadit k mým oblíbeným.

03.09.2014 5 z 5

Zlodějka příběhů Zlodějka příběhů Michaela Klevisová

První se mi líbila víc,Anna se mi nelíbila.. Ale uniklo mi něco..??!!.autorce?!.. Jak říká že Anna měla s Karolínou konflikt o příběhu její matky, aby nebyl v Pavlači, tak to už by Anna musela vědět kdo je Karolína, protože to co se stalo v porodnici její matce bylo veřejně známé a Anna o Lesaně věděla. To je nedomyšleno..

19.03.2016 3 z 5

Herečka Herečka Magda Váňová

Mám Váňovou ráda, detektivky píše skvěle,ale tohle mě nudilo a ty hrubky..Ke konci se to rozjelo a zaujalo..

03.03.2016 2 z 5

Bridget Jonesová: Láskou šílená Bridget Jonesová: Láskou šílená Helen Fielding

Za začátku jsem se nudila.Někdy mi to přišlo přehnané"pšoukaní,zvratky,nebo "podívala se do očí "zjistila že ho miluje "A přišla mi občas jako parodie na Bridget Jones a bez Marka :-(.Potom jsem si ji užívala jako oddechovku :-)

03.01.2015 3 z 5

Manžel v domě není pro mě Manžel v domě není pro mě Alena Jakoubková

Nezaujala mne,ani jako oddechovka

16.12.2014 2 z 5

Svět bez konce Svět bez konce Kateřina Pešková

Nezaujala,ani jsem nedočetla,postavy se mi pletly.Děj nezajímavý .

07.12.2014 2 z 5

Páté roční období Páté roční období Mons Kallentoft

Super,skvěle napsaná.Mrazivý příběh.Těším se další pokračování Malin :-) Doporučuji přečíst .

06.12.2014 5 z 5

Oběť Molochovi Oběť Molochovi Åsa Larsson

Kniha se čte sama,napínavý propracovaný děj kde nechybí ani city..Tahle se opravdu povedla:-) těším se na další.Teda ta Rebecka má hlavu :-) už vydržela tolik nárazů.

10.11.2014 5 z 5

Spálená mrazem Spálená mrazem Patricia Briggs

Oblíbená série o Mercy,nezklamala :-)

29.10.2014 5 z 5

jedním dechem :-)

28.10.2014 5 z 5

Ztracená naděje Ztracená naděje Colleen Hoover

Sluneční bouře Sluneční bouře Åsa Larsson

Nenáročné čtení,zápletka zajímavá,jen ten konec byl takový utnutý.Určitě přečtu další díly :-)jak budou ostatní knihy napsané.S. Larsson to není ..ten se mi zatím líbil nejvíc

03.09.2014 4 z 5