hatuli komentáře u knih
Teda to je jízda, za mne 5*****...skvělé, propracované,promyšlené, zatím nejlepší díl ze série.. Wow.. Skvělé a doporučuji!!
Souhlasím s Jizi, něco knize chybí, je to druhá kniha od autorky, první ani nezaujala, tu jsem po pár prectenych stránkách odložila..
Detektivka dobrá, ale popis erotických scén mi tam moc nešel, chvíli vás to eroticky rozpalilo a místy až přehnaně rozepsany a potom zase rychle šup do tvrdé pracovní reality.Bud teda detektivka nebo erotický román, obojí se mi to bilo :-)..
Líbila se mi, ze začátku jsem se trochu ztrácela, podobné jména postav, dost to mátlo.Čtivá, napínavá kniha.
Skvělá kniha, dobře se čte, od všeho něco.Sama jsem domácí násilí zažila, ne všichni mají to štěstí že najdou útočiště a ještě někoho s miliony na kontě a prince na bílém koni. Chválím, čte se sama :-)
První se mi líbila víc,Anna se mi nelíbila.. Ale uniklo mi něco..??!!.autorce?!.. Jak říká že Anna měla s Karolínou konflikt o příběhu její matky, aby nebyl v Pavlači, tak to už by Anna musela vědět kdo je Karolína, protože to co se stalo v porodnici její matce bylo veřejně známé a Anna o Lesaně věděla. To je nedomyšleno..
Mám Váňovou ráda, detektivky píše skvěle,ale tohle mě nudilo a ty hrubky..Ke konci se to rozjelo a zaujalo..
Skvělá, určitě stojí za přečtení. Od všeho něco, dobře napsaná, a ty skvělé výstižné citáty na začátku kapitol. Super..
Super, dobře se čte, skvěle napsané, určitě doporučuji.. St
Za začátku jsem se nudila.Někdy mi to přišlo přehnané"pšoukaní,zvratky,nebo "podívala se do očí "zjistila že ho miluje "A přišla mi občas jako parodie na Bridget Jones a bez Marka :-(.Potom jsem si ji užívala jako oddechovku :-)
Na dlouhé zimní večery doporučuji,měla jsem ji z knihovny.Jen ten první příběh je morbidní.Jak dokáží převrátit život "Láska,lži,sex a prachy" :-)
Dobře napsaná,čtivá.Jak člověk dokáže být zaslepený láskou v jakémkoliv věku :-)
Moc hezká,dobře napsaná.Realistický poutavý příběh :-) .DOPORUČUJI !
Na knihu jsem se těšila,ale ztrácela jsem se v ději ,nepamatovala jsem si jména,ke konci už to bylo lepší.A ke všemu takový konec :-(
Nezaujala,ani jsem nedočetla,postavy se mi pletly.Děj nezajímavý .
Super,skvěle napsaná.Mrazivý příběh.Těším se další pokračování Malin :-) Doporučuji přečíst .
Kniha se čte velmi dobře :-)Citová.Super na zimní dlouhé večery :-)