hatuli

Krásná,škoda že vyšla až teď :-) a není delší :-)Čtivá,pohodová.Nevtíravě Vás přivede k zamyšlení " jak to chodí ve vaší rodině ",citová.Vím co mám od autorky očekávat :-) a vždy Vás to citově zasáhne :-) Doporučuji :-)

Na knížku jsem se těšila,a nezklamala,ale ze začátku jsem se nudila,než jsem se začetla :-).Ale potom se to pěkně rozjelo,mohla být delší :-)

Tak jsem ráda že jsem ji konečně dočetla,hodně předvídatelná,čtivá,jednoduchá,ale nutí vás to aby jste ji co nejdříve dočetli a měli to za sebou :-)Krátké věty,jen u Turecka delší..Zase taková romantika to není.Přišlo jako kdyby to spisovatelka chtěla mít rychle napsáno..

Kniha se čte sama,napínavý propracovaný děj kde nechybí ani city..Tahle se opravdu povedla:-) těším se na další.Teda ta Rebecka má hlavu :-) už vydržela tolik nárazů.

Ze začátku mi přišla jako Hunger Games,ale pak se to rozjelo ,jako pohádka :-) ,připomíná mi to " Popelku ".Čtivé,milé ,místy jsem se i usmívala( takový výmaz :-) a měla jsem klid v duši :-) Tak uvidíme jestli Maxon,nebo Aspen :-)

Kniha je svěže ,vtipně, čtivě napsaná.Takový " Sex ve městě ",na dlouhé zimní večery..super.A na mne tam bylo málo "značek" :-) Opravdu jsem se bavila a zabila jedno odpoledne při " tiché domácnosti :-) "

Čte se jedním dechem,místy napínavá.Kniha určitě stojí za přečtení,krásný i oddechový příběh.

Kniha mi přišla jako typický americký "akční " film,četla se dobře,ale už to mi to přišlo hodně přehnané :-)

nezaujala,brak,přijde mi to jako přepsáno něco od jiné autorky :-) nebudu jmenovat.ale další díly jsem vrátila,nevím co na tom všichni mají.Dala jsem přečíst i máti,a ta taky nedočetla..Kdyby jsem knihu neměla půjčenou,ihned by letěla do koše..není to ani erotický román..chtělo se mi zvracet..Ta kniha nikomu nic nedá..