hatuli hatuli komentáře u knih

Manželky Manželky Táňa Keleová-Vasilková

Krásná,škoda že vyšla až teď :-) a není delší :-)Čtivá,pohodová.Nevtíravě Vás přivede k zamyšlení " jak to chodí ve vaší rodině ",citová.Vím co mám od autorky očekávat :-) a vždy Vás to citově zasáhne :-) Doporučuji :-)

21.11.2014 5 z 5

Život J. A. Rimbauda Život J. A. Rimbauda Jindřich Štyrský

super:-) skvěle napsaná ..

18.11.2014 5 z 5

Pekáč buchet Pekáč buchet Kateřina Petrusová

Na knížku jsem se těšila,a nezklamala,ale ze začátku jsem se nudila,než jsem se začetla :-).Ale potom se to pěkně rozjelo,mohla být delší :-)

17.11.2014 4 z 5

Závrať Závrať Thierry Arnaud

čtivá,bavila mne:-)

14.11.2014 5 z 5

Deník Gréty Kaiserové Deník Gréty Kaiserové Klára Janečková

Tak jsem ráda že jsem ji konečně dočetla,hodně předvídatelná,čtivá,jednoduchá,ale nutí vás to aby jste ji co nejdříve dočetli a měli to za sebou :-)Krátké věty,jen u Turecka delší..Zase taková romantika to není.Přišlo jako kdyby to spisovatelka chtěla mít rychle napsáno..

13.11.2014 3 z 5

Špatné způsoby Špatné způsoby Justin Gustainis

Bavila,moc dobrá :-)

12.11.2014 5 z 5

Žena černé magie Žena černé magie Justin Gustainis

Bavila,moc dobrá :-)

12.11.2014 5 z 5

Proutkařka Proutkařka Bradford Morrow

Nezaujala mne,nemohla jsem se začíst .

12.11.2014 2 z 5

Oběť Molochovi Oběť Molochovi Åsa Larsson

Kniha se čte sama,napínavý propracovaný děj kde nechybí ani city..Tahle se opravdu povedla:-) těším se na další.Teda ta Rebecka má hlavu :-) už vydržela tolik nárazů.

10.11.2014 5 z 5

Sladká jak krev Sladká jak krev Petra Neomillnerová

Moc nezaujala :-)

05.11.2014 2 z 5

Selekce Selekce Kiera Cass

Ze začátku mi přišla jako Hunger Games,ale pak se to rozjelo ,jako pohádka :-) ,připomíná mi to " Popelku ".Čtivé,milé ,místy jsem se i usmívala( takový výmaz :-) a měla jsem klid v duši :-) Tak uvidíme jestli Maxon,nebo Aspen :-)

04.11.2014 5 z 5

Zbožňuju New York Zbožňuju New York Lindsey Kelk

Kniha je svěže ,vtipně, čtivě napsaná.Takový " Sex ve městě ",na dlouhé zimní večery..super.A na mne tam bylo málo "značek" :-) Opravdu jsem se bavila a zabila jedno odpoledne při " tiché domácnosti :-) "

02.11.2014 5 z 5

Na ostrově Na ostrově Tracey Garvis Graves

Čte se jedním dechem,místy napínavá.Kniha určitě stojí za přečtení,krásný i oddechový příběh.

01.11.2014 5 z 5

Sex ve městě Sex ve městě Candace Bushnell

ani jsem nedočetla,ale seriál super :-)

30.10.2014 1 z 5

Život jedna báseň Život jedna báseň Colleen Hoover

čtivé,oddechové :-) super

30.10.2014 5 z 5

Potok stínů Potok stínů Joy Fielding

Kniha mi přišla jako typický americký "akční " film,četla se dobře,ale už to mi to přišlo hodně přehnané :-)

30.10.2014 2 z 5

Opilý koráb Opilý koráb Arthur Rimbaud

úžasné dílo,můj oblíbený autor :-)

Písečný muž Písečný muž Lars Kepler

Skvělá,těším se na další díl :-)

Spálená mrazem Spálená mrazem Patricia Briggs

Oblíbená série o Mercy,nezklamala :-)

29.10.2014 5 z 5

Padesát odstínů šedi Padesát odstínů šedi E. L. James (p)

nezaujala,brak,přijde mi to jako přepsáno něco od jiné autorky :-) nebudu jmenovat.ale další díly jsem vrátila,nevím co na tom všichni mají.Dala jsem přečíst i máti,a ta taky nedočetla..Kdyby jsem knihu neměla půjčenou,ihned by letěla do koše..není to ani erotický román..chtělo se mi zvracet..Ta kniha nikomu nic nedá..

28.10.2014