Havrnka Havrnka komentáře u knih

Hlavní podezřelá Hlavní podezřelá Tess Gerritsen

Detektivka s romantickým nádechem.
Na knize mi vadilo chyby v psané textu.

08.08.2024 5 z 5

Pán hor 1 Pán hor 1 Hana Marie Körnerová (p)

Historický román odehrávající ve Francii a Itálii na pozadí dvou generací hraběcí rodiny de Braie.

08.08.2024 5 z 5

Dotek minulosti Dotek minulosti Jitka Ludvíková

Od paní Ludíková jsem zatím četla jednu knihu. Humornou. U této knihy jsem na rozpacích.

30.05.2024 4 z 5

Zkrocení mlsného muže Zkrocení mlsného muže Jitka Ludvíková

Odpočinkové, veselé čtení.

19.04.2024 5 z 5

V pravý čas V pravý čas Danielle Steel

Kniha se četla moc dobře. Líbila se mi.

07.03.2024 5 z 5

Zmizelá apatykářka Zmizelá apatykářka Sarah Penner

Knihu jsem si vybrala proto, že se hodila do výzvy. Čekala jsem od ní daleko víc.

16.02.2024 3 z 5

Svůdnice Svůdnice Catherine Coulter

Odpočinkové čtení po náročném dni.

26.01.2024 5 z 5

Vnitřní oko Vnitřní oko Wilbur Smith

Mě se kniha moc líbila. Plná fantazie, tajemství a napětí. Brzy se pustím do dalšího pokračování.

27.12.2023 5 z 5

Červený pokoj Červený pokoj Nicci French

Nemám ráda psychologické příběhy. Ale z této knihy se vyloupl docela dobrý detektivní román. A mě i hodně překvapil i závěr příběhů, který jsem nepředvídala.

12.07.2023 5 z 5

Zubař Zubař Tim Sullivan (p)

Kniha mě moc nenadchla. Zvláštní detektiv, zajímavé odhalení pachatele.

25.06.2023 4 z 5

V pasti lásky V pasti lásky Nora Roberts

Romantické čtení na pozdní jaro. Líbilo se!!

15.06.2023 5 z 5

Tajnůstkáři Tajnůstkáři Sandra Brown

Romantický detektivní příběh se zajímavým koncem.

07.06.2023 5 z 5

Odpočítávač Odpočítávač Amy Suiter Clarke

Pod pojmem světový bestseller si vybavuji strhující příběh od začátku až po samý konec. V této knize se mi to nepodařilo. Četla jsem i lepší.

29.08.2022 3 z 5

Nenasytný jako moře Nenasytný jako moře Wilbur Smith

Tuto knihu Wilbura Smitha jsem četla již po jejím prvním vydání u nás. Mě připadala strhující a napínavá. Je trochu odlišná od jeho ostatního díla, které jsem přečetla snad celé.

27.01.2022 5 z 5

Ztracená Ztracená Anna Ekberg

Napínavá, velmi čtivá kniha. Doporučuji.

31.12.2021 5 z 5

Eliáš a babička z vajíčka Eliáš a babička z vajíčka Iva Procházková

Bylo krásné užít si dovolenou s vnoučaty a večer jim před spaním číst tento hezký, vtipně napsaný příběh.

03.10.2021 5 z 5

Dva v buši Dva v buši Gerald Durrell

Knihy pana Durrella jsou psané s humorem a poutavě. Člověk má pocit, že je s autorem na jeho cestách po celém světě.

28.08.2021 5 z 5

Doktor v nemocnici Doktor v nemocnici Jiří Pejša

K této knize jsem se vrátila po mnoha letech. Jsou zde popsané příběhy pacientů nemocnice v Klatovech v době druhé světové války.

28.08.2021 5 z 5

Johana Johana Iva Hercíková

Kniha o dětství a dospívání naší spisovatelky Karolíny Světlé. Bylo mi líto, jak násilně byla donucena k přechodu na německý jazyk.

28.08.2021 2 z 5

Říjnový seznam Říjnový seznam Jeffery Deaver

Zvláštně napsaná kniha. Trochu jsem se v ději ztrácela, tak jsem se i několikrát vracela k již přečtenému textu.

28.01.2021 4 z 5