hejnak komentáře u knih
Perfektní knížka, chytla mě a nepustila. Přečteno jedním dechem.
Prima knížka, pobavila jsem se, jen trochu mrazí z toho, jak se v některých věcech trefil už před 13 lety.
Stejně jako první kniha od R.Galbraitha pěkná a napínavá knížka. Pravda, o kousek kratší být asi mohla.
Pobavila jsem se a u některých kapitol jsem se i v mhd smála nahlas.
Z pohledu chlapa zajímavá věc, stejně tak některé myšlenkové pochody, otázka, jestli by to takhle měl i v reálu. Četla jsem předchozí díly, takže od děje jsem nic závratného nečekala. Mrazilo mě z popisu jeho dětství a toho, co si pak děti nesou do dospělosti a jak těžko se těchto věcí zbavuje. Některé věci jsou asi trochu přitažené za vlasy, ale celkový dojem byl fajn.
Odpočinková, čtivá knížka, jako i předchozí díly, prima čtení.
Je to první knížka, kterou jsem od Radky Třeštíkové četla, takže nemám zatím srovnání. Mně se Bábovky moc líbily, odpočinkové čtení na prázdniny a příjemná změna proti tématům, která jsem poslední dobou četla. Těším se na další dvě knížky.
Místy se knížka četla "sama", zajímavé věci k zamyšlení, ale můj celkový dojem je předvídatelný slaďák a spousta omáčky.
Po knížce Než jsem Tě poznala jsem se těšila na další od J.Moyesové. Nezklama, prolínání dějů a příběh - zvlášť ten z první světové války - se mi moc líbili. Pravda, byla místa, kde jsem si tu dobu podle příběhu představila tak živě, až mi nebylo dobře. Stejně tak mi přišlo zajímavé téma restitucí děl ukradených za války. Pro někoho slaďák, mně se knížka líbila a přečetla jsem jí během dvou dnů.
Velké zklamání, knížku jsem nedočetla, absolutně mě nezaujala, čekala jsem, jestli se do ní začtu, ale bohužel nic.
Sáhla jsem po ní v knihovně spíš kvůli názvu a té pěkné caffé fotce na obalu. Je to kniha pro mladší ročníky než jsem já :-). Nápad dobrý, ale celkově předvídatelné.
Krásná knížka, asi jsem byla ve správném rozpoložení a v situaci, kdy mi sedla. Přečetla jsem jí za jeden den. Je to k přemýšlení, hodně duchovní a žádná oddechovka, ostatně jako všechny Coelhovy knížky. Našla jsem si tam spoustu věcí, které mě oslovily.
Skvělá knížka, stejně jako Prvok a Šampón. Doufám, že se dočkáme dalších knížek od P.Hartla. Pro mě oddechové a vtipné čtení.
Super knížka, po dlouhé době skvělá oddechovka, přečetla jsem jí za jeden den. Už se těším na Erotikon.
Jako všechny knížky Browna je napínavá a čte se sama. Pro mě super čtení.