helča5 komentáře u knih
veselé příhody s malou Viki a jejími rodiči
marice náhle skončí klidný život a musí se po smrti sestry a zetě postarat o malou Violku,do toho chodit do práce,zjišťuje,že vyvalí se naníchovávat dítě není lehká věc,valí se na ní spousta problémů,ale vše ustojí.Skvělé čtení,doufám,že autorka bude pokračovat v psaní.
neuvěřitelné,kolik síly dokáže mít jedna slabá žena,která dokáže odpustit dceři a postarat se o její děti a žít s hrozným mužem,děti dávají ženám moc síly a odvahy.
máma-slůvko,které vyslovujeme,když nás něco trápí,i když jsme šťastní,mámy myslí na své děti ať jsou malí nebo velcí a přejí jim v životě jen to nejlepší,a když se jim nedaří trápí se a rády by pomohly,ale nejde to vždy,no a to samé se odehrává v této knize,skvěle napsaná,dobře se četla,výborně strávený čas,díky
tato kniha musí na každého zapůsobit,jak křehká je rodičovská láska a hrozná zrada rodičů.Sára prožívá život se svými bratry a rodiči,miluje chatu na Šumavě a sběr hub s otcem,vše nakonec pokazí otec a Sára začne žít zvláštní život,podle mě je to statečná žena,která se nikdy nevzdá.Kniha mě donutila hodně přemýšlet.
Strašné,co se za války dělo s Židy,statečnost malé Sarah a víra v to,že zachrání malého bratra je velká.Sama bojuje s tím,co se zta války stalo a nebýt Julii,tak se nikdo o hrůzách,které se děly ve Francii r 1942 nedozví.Kniha se dobře četla,stále jsem doufala,že se vše v dobré obrátí,ale žít s vědomím,co se stalo,je těžké
Skvělá,zábavná,poučná.I já jsem se odstěhovala za mužem na venkov,porodila 3 děti a poznala,jak chutná čerstvá zelenina a ovoce,jaké dobroty se dělají z obyčejných brambor,ale jaká je to dřina se starat opole a zahradu.Přečetla jsem ji za 2 večery a moc mě pobavila.
Asi jsem čekala od knihy moc,začátek ujde,prostředek nuda a konec nabral šílené tempo a překvapil.Pokud by byla kniha napsaná jako byl psaný konec,byla by skvělá.
Mám tuto autorku ráda,ale toto je 1.kniha,která nenaplnila mé očekávání,Blanka je žena,která většinou myslí jen na sebe a vytěžuje z dobroty lidí kolem sebe,kniha mě zklamala.
2.díl ještě lepší než 1.,Diane poznává Oliviera a prožívá velkou lásku,Abby je nemocná a Diane odjíždí na pár dní do Irska,kde bojuje sama se sebou,ale nakonec zvítězí láska.
dobře se četla,nikdy bych nechtěla zažít to,co hlavní hrdinka
Senzace,paráda,super,ze všech dílů Katovy dcery ta nejlepší,nemohla jsem se od ní odtrhnout,doufám,že budou další díly.
kéž by přeložili i další díly,kniha je napínavá,dobře se čte,některé pasáže jsou drsné,ale přesto vás nutí pokračovat ve čtení,abyste zjistili,jak vše dopadne,moc se mi líbila a doporučuji
velice čtivá kniha,napínavá.i když s válečnou tematikou,po dlouhé době jsem si našla čas a knihu přečetla jedním dechem
lidé dělají chyby a odpouštět je lidské,od této autorky jsem ale četla lepší knížky
skvělá, čtivá, napínavá, mrazivá, naučná, mimořádná kniha, jsem nadšená a doporučuji
Napínavé čtení,zajímavé vyústění,historie,super
Skvělá kniha ukazující charakter lidí v napjatých situacích a nesmyslnost války,hrdinství i zbabělost.