helenkan komentáře u knih
Tyhle dva příběhy mě zrovna moc nechytly. I když ten první se mi líbil o něco víc.
Všechny tři díly jsem přečetla za pět dní. Takže líbilo nebo ne? :-) Jasně že jo!! :-)
I druhý díl se mi líbil. Prostě romantika jak má být a k relaxu tak akorát. A to mě baví.
To jsem si zase vychutnala pěknou romantiku se sympatickou dvojicí. A jdu na další díl. :-)
Moc hezký příběh o plnění svých snů a druhých šancích v životě.
Sice už jsem to četla,ale stejně to znovu ráda poslouchám na ČR dvojce.
Stejně skvělý a napínavý díl jako každý z téhle série. A vůbec nevadilo,že je vrah známý hned od začátku. Jen si přejete, aby toho zmetka našli co nejdřív.
Ze začátku jsem měla trochu pochybnosti zda to dám,ale ono se mi to zalíbilo. Je to zvláštní číst příběh Hannah ve dvou liniích a docela dobrý a zajímavý nápad ho tak napsat.
Zvládla jsem to za den. Tak to vypadá, že mě příběh docela pohltil. :-) A i když jsem ten konec tak trochu tušila (co se týče vraha), stejně překvapil.
Mám ráda tyhle knihy kde jsem chvíli v současnosti a chvíli v minulosti. Bavilo mě to.
Zajímavé nakouknutí do prostředí speciální jednotky. Dělat tuhle práci není opravdu lehké. Líbilo se mi to a četlo se fakt dobře.
PS: Jo a mimochodem nesnáším mafii.
Další skvělý díl a a pěkná motanice k vyšetřování. Ale tahle dvojka mě fakt baví.
Tuhle sérii nečtu zrovna přesně od prvního dílu. Vůbec mi to nevadí a tyhle pěkný chlapy od FBI jsem si prostě zamilovala. :-)
Moc hezká historická romantika. Tohle já miluju. :-) I když, žít v té době bych nechtěla.:-)
Pěkná romantika s bonusem v podobě ducha. Líbila se mi i jsem se bavila.
Nemůžu říct, že by mě zrovna bavila. Nejlepší na tom byl vztah mezi Eliškou a Borisem.
Konečně jsem to dočetla. Ne,že by se mi to nelíbilo. Právě naopak, líbilo a skvěle si to užila. Jen jsem na to měla méně času z důvodu vánočního pečení. :-) Knížku můžu klidně doporučit,je to bezva odpočinkové čtení.