helenkan komentáře u knih
Je to sice erotický román a není vůbec špatný,jen nechápu proč tam musí být tolik vulgárních slov.
Pěkná romantika s bonusem v podobě ducha. Líbila se mi i jsem se bavila.
I když mi někdy Annie štvala a lezla na nervy.A ten její bejvalej byl neskutečnej vůl. Chris byl zlatíčko,sice to trochu podělal,ale zas to napravil. Hodně podobné americkým romantickým komediím,ale vůbec mi to nevadilo. Právě naopak,líbilo se mi to a skvěle se při čtení bavila.
Po téhle knížce jsem sáhla jen kvůli čtenářské výzvě. Přiznávám se,že mě nikdy nelákalo jí číst. A teď jsem ráda,že jsem jí přečetla. Fakt se mi líbila a bavila mě. Možná až na jednu povídku,která se mi zdála zdlouhavá a nudná. Ale jinak dobrý.
Ach jo,to jsem celá já. Zase jsem se pustila do série z opačného konce. Poslední díl mám za sebou a teď jsem dočetla předposlední. Ještě štěstí,že to nějak moc nevadí. A snad se postupně dostanu až k tomu prvnímu. :-) Ale líbil se mi i tenhle díl a to zrovna mafiány a drogy nemusím.
Uvařit si kávu vzít si tuhle knihu a vychutnat si bezva romantický příběh. Mě se to povedlo a líbilo. :-)
To bylo fakt dobrý čtení. Knížka plná napětí,zajímavých propletenců a šokujícího odhalení. Pan spisovatel umí čtenáře pořádně napínat a pak překvapit.
Richard byl ze začátku přímo na zabití. :-) Pro mě romantika tak akorát,já se docela bavila. Příběh se mi líbil.
Už jsem to kdysi četla,ale vůbec nelituju,že jsem si to zopakovala. Bezva romantika.
Přesně takové příběhy ráda čtu. Moc jsem si to vychutnala. Škoda,že si vždy pozdě uvědomíme, jak málo se zajímáme o život našich rodičů a prarodičů. Určitě bychom se dozvěděli hodně zajímavých věcí. Nám to však dojde, až když je pozdě a už na naše otázky nemůžou odpovědět.
I tenhle díl se mi moc líbil. Celá rodina Hollandových je sympatická a jejich vztahy suprový. A vždycky mě dostanou hádky a poznámky prarodičů. :-) Prostě skvělá pohodovka.
Moje první seznámení s tímto spisovatelem a nezůstane jen u tohodle dílu. Super čtení.
Pááni,naprosto skvělý příběh. Párádně jsem si to vychutnala a hned se pouštím do dalšího dílu. Pohádková láska a za tak hrozných podmínek. Koho by to nedostalo.
Díky čtenářské výzvě jsem přečetla tuhle knížku. Ani jsem netušila,jaké je to krásné čtení. A můžu jen doporučit.
Smutný,dojemný příběh,na který rozhodně nezapomenete.
Soukromé očko Phil Marlow a jeho vyšetřování, při kterém občas dostane i nakládačku. Nenechá se odradit a pokračuje dál. Vždy nakonec odhalí pravdu a pravého viníka. Skvěle načtená audiokniha a já si ji užila.
Skvěle načtená audiokniha. Poslechla jsem si na jeden zátah. Moc pěkný příběh. Anetě jsem fandila. Pořád nechápu jak můžou být někteří chlapi naivní a nepoznat zlatokopku. A ženský,co si vymyslí těhotenství jen aby je ulovily. Vždyť tyhle vztahy nemůžou nikdy vydržet.
Skvělý Poe se svou parťačkou Tilly se pouští do dalšího vyšetřování. A tentokrát do pořádně zamotaného zločinu. Perfektní čtení. Dala bych i 10*
Opět pan Follett dokázal jak nás připoutat ke knížce. Aspoň za sebe to můžu potvrdit. Moc se mi líbila.
Skvělý poslech na Dvojce ČR. Pěkná zápletka. Exner jako vždy super.