helenkan komentáře u knih
S touhle detektivkou jsem si splnila jedno téma do výzvy. Nebylo to špatný čtení, ale četla jsem od autora lepší.
Potřebovala jsem něco odpočinkového a tak jsem opět sáhla po téhle romantice. Sice je to spíš pro mladší, ale já si tuhle knihu docela oblíbila. A tak se k ní občas vracím.
Tak tuhle knihu doporučuji. Je naprosto úžasná. Krásně napsaný příběh, vypracovaný na skutečných událostech. Stejně suprový jako první díl.
Opět skvělé počteníčko. Já tuhle sérii miluju. Sourozenci Buchananovy jsou prostě k sežrání.
Tenhle díl se mi tak trochu,,táhnul ", ale jinak opět dobrý. S magistrem je někdy docela psina.
Potřebovala jsem si dát jednu oddechovku. A tahle romantika splnila účel.
Hned na začátku se mi chtělo knihu odložit. Pak přišlo trochu zlepšení. Asi se liším od většiny čtenářů,ale přiznám se, že autorka nepatří do mých oblíbených. Její knížky nemusím. Tady jsem si splnila výzvu.
Nemůžu říct že bych zrovna ráda četla životopisy. Tady mě zaujal styl psaní. A kupodivu se mi to líbilo.
Odložená spravedlnost
Bez lítosti
Bezstarostné cesty
Duše mrtvých nemluví
Mě se to líbilo. Romantika s detektivní zápletkou,pěkné čtení.
S představou pěkných,šikovných,sexy chlapů a ještě s nářadím kolem pasu :-), si ráda přečtu i romantiku ve které se objevuje i duch.
I druhý díl se mi líbil. Prostě romantika jak má být a k relaxu tak akorát. A to mě baví.
Moc hezký příběh o plnění svých snů a druhých šancích v životě.
Metráčka jsem četla,ale netušila jsem,že jsou dva díly.
Opět pěkný detektivní příběh kde nechybí ani humor.