helenkan helenkan komentáře u knih

Falešná manželka Falešná manželka Julia Quinn

Další pěkná romantika. A souhlasím s komentářem Etule,co se týče obálky.

17.08.2019 4 z 5

Smrtící sliby Smrtící sliby J. D. Robb (p)

Zase skvělé dílko. Docela jsem se pobavila u nákupu dárku s Evou a Roarkem.A Morrise mi bylo fakt líto.

14.08.2019 5 z 5

Závrať všedních dnů Závrať všedních dnů Nora Roberts

Moc se mi to líbilo. Pěkný romantický příběh. A jako bonus duch, přebývající v renovovaném starém hotelu. Mimochodem ty pokoje musely být suprový. :-)

27.06.2019 5 z 5

Zdislava a ztracená relikvie Zdislava a ztracená relikvie Vlastimil Vondruška

Zase bezva čtení.

18.06.2019 4 z 5

Šéf Šéf Vi Keeland

Docela pohodová romantika. Určitě mi ale v hlavě nezůstane dlouho. :-)

15.06.2019 5 z 5

Kde jsi, lásko? Kde jsi, lásko? Lisa Kleypas

Ještě že se od toho Daniela odpoutala. Byl to blb. :-) Já si tu romantiku pěkně vychutnala. Lucy a Heath sympatická dvojka.

30.05.2019 5 z 5

Skandál Skandál Amanda Quick (p)

Tuhle knížku jsem už četla několikrát a stále mě baví. Prostě srdcovka. :-)

30.04.2019 5 z 5

Vražda podle seznamu Vražda podle seznamu Julie Garwood

Další pěkný díl. Detektivka spojená s romantikou. Já jsem spokojená. :-)

06.03.2019 5 z 5

Sykot Sykot Julie Garwood

Pěkně napsaná romantická detektivka. Hlavní postava krásná studentka s dlouhýma nohama,která se nevědomky do něčeho zaplete. A ejhle na prahu se objeví ochránce. Super chlap a ještě k tomu s fantastickým tělem. Jak to asi dopadne,víme předem. :-) Noo... ale stejně čtu dál,protože mě to baví a líbí se mi to. :-)))

04.03.2019 5 z 5

Ohnivý pták Ohnivý pták Susanna Kearsley

Mám ráda příběhy o lidech se zvláštními schopnostmi. A tahle knížka mě naprosto dostala. Jakmile jsem četla o Nicole, hnala mě zvědavost jak to pokračuje s Annou. A takhle se to stále střídalo. To bylo pak dilema ,,mám číst dál,nebo mám jít spát"? :-)

25.09.2018 5 z 5

Metráček: (I.-II) Metráček: (I.-II) Stanislav Rudolf

Knížka mého mládí. Neškodí si ho připomenout. :-)

15.09.2018

Něco skutečného Něco skutečného Erin Watt

Knížka sice patří do žánru,,dívčí romány"a i když už jsem děvče trochu odrostlé,já si to fakt vychutnala.Dokonce jsem to zvládla za den a to už o něčem svědčí. Super romantika.

26.06.2018 5 z 5

Nádherná bouře Nádherná bouře Johanna Lindsey

Super víkend vylepšený skvělou knížkou. Tahle rodina Maloryů nikdy nezklame. Série o ní je prostě boží. :) Dala bych i deset*. :))

18.06.2018 5 z 5

Dvojí život Heleny Grahamové Dvojí život Heleny Grahamové Anne Brontë

Ráda čtu příběhy z téhle doby,ale žít bych v ní rozhodně nechtěla. Ženy to měly opravdu těžké, být poddajné a poslušné manželům, otcům a jak se říká ,,pánům tvorstva". Zvláště,když se ti dotyční chovali jak blbci a hulváti.
Knížka se mi moc líbila. Super čtení.

08.02.2018 5 z 5

Děti z Bullerbynu Děti z Bullerbynu Astrid Lindgren

Tahle knížka byla moje oblíbená v dětství. Pamatuji si jak jsem jí hltala a líbily se mi jejich jména. :-)

16.12.2017 5 z 5

Dívka ze Summer Hillu Dívka ze Summer Hillu Jude Deveraux (p)

Miluju Pýchu a předsudek od Austenové a tahle její moderní verze mě naprosto dostala. Romantika se vším co k ní patří. A ještě s bonusovým začátkem. :)))))

15.09.2017 5 z 5

Doktore, fofrem, jde o život! Doktore, fofrem, jde o život! Patrick Taylor

Sice tuhle sérii nečtu správně za sebou,ale vůbec mi to nevadí. Je to bezva pohodové a humorné čtení. A taky jsem se dočetla o nástupu doktora Lavertyho a jeho následné seznámení se svou láskou.

08.06.2017 5 z 5

Městečko na dlani Městečko na dlani Jan Drda

Musim se přiznat,že tady mě ta čeština (ale krásná) dala trochu zabrat. O to víc mě bavila. Nádherná knížka.

04.04.2017

Taťána a Alexandr Taťána a Alexandr Paullina Simons

A já četla a četla a odložit jsem to nemohla,dokud jsem nebyla na konci. Stejně jako první díl super čtení. Jen na třetí díl musim počkat,až se v knihovně uvolní.

16.03.2017 5 z 5

Doktore, teď to chce klid! Doktore, teď to chce klid! Patrick Taylor

Docela mě příběhy pánů doktorů baví. Je to pěkné,zábavné čtení.

07.03.2017 4 z 5