helenkan komentáře u knih
Další pěkná romantika. A souhlasím s komentářem Etule,co se týče obálky.
Zase skvělé dílko. Docela jsem se pobavila u nákupu dárku s Evou a Roarkem.A Morrise mi bylo fakt líto.
Moc se mi to líbilo. Pěkný romantický příběh. A jako bonus duch, přebývající v renovovaném starém hotelu. Mimochodem ty pokoje musely být suprový. :-)
Ještě že se od toho Daniela odpoutala. Byl to blb. :-) Já si tu romantiku pěkně vychutnala. Lucy a Heath sympatická dvojka.
Tuhle knížku jsem už četla několikrát a stále mě baví. Prostě srdcovka. :-)
Další pěkný díl. Detektivka spojená s romantikou. Já jsem spokojená. :-)
Pěkně napsaná romantická detektivka. Hlavní postava krásná studentka s dlouhýma nohama,která se nevědomky do něčeho zaplete. A ejhle na prahu se objeví ochránce. Super chlap a ještě k tomu s fantastickým tělem. Jak to asi dopadne,víme předem. :-) Noo... ale stejně čtu dál,protože mě to baví a líbí se mi to. :-)))
Mám ráda příběhy o lidech se zvláštními schopnostmi. A tahle knížka mě naprosto dostala. Jakmile jsem četla o Nicole, hnala mě zvědavost jak to pokračuje s Annou. A takhle se to stále střídalo. To bylo pak dilema ,,mám číst dál,nebo mám jít spát"? :-)
Knížka sice patří do žánru,,dívčí romány"a i když už jsem děvče trochu odrostlé,já si to fakt vychutnala.Dokonce jsem to zvládla za den a to už o něčem svědčí. Super romantika.
Super víkend vylepšený skvělou knížkou. Tahle rodina Maloryů nikdy nezklame. Série o ní je prostě boží. :) Dala bych i deset*. :))
Ráda čtu příběhy z téhle doby,ale žít bych v ní rozhodně nechtěla. Ženy to měly opravdu těžké, být poddajné a poslušné manželům, otcům a jak se říká ,,pánům tvorstva". Zvláště,když se ti dotyční chovali jak blbci a hulváti.
Knížka se mi moc líbila. Super čtení.
Tahle knížka byla moje oblíbená v dětství. Pamatuji si jak jsem jí hltala a líbily se mi jejich jména. :-)
Miluju Pýchu a předsudek od Austenové a tahle její moderní verze mě naprosto dostala. Romantika se vším co k ní patří. A ještě s bonusovým začátkem. :)))))
Sice tuhle sérii nečtu správně za sebou,ale vůbec mi to nevadí. Je to bezva pohodové a humorné čtení. A taky jsem se dočetla o nástupu doktora Lavertyho a jeho následné seznámení se svou láskou.
Musim se přiznat,že tady mě ta čeština (ale krásná) dala trochu zabrat. O to víc mě bavila. Nádherná knížka.
A já četla a četla a odložit jsem to nemohla,dokud jsem nebyla na konci. Stejně jako první díl super čtení. Jen na třetí díl musim počkat,až se v knihovně uvolní.
Docela mě příběhy pánů doktorů baví. Je to pěkné,zábavné čtení.