helenkan komentáře u knih
Já si to moc vychutnala. Pěkná romantika. Nejen Rebeka a Rich mě bavili,ale i teta Rose a ten jejich třínohý kocour. :-)
Mám ráda tyhle příběhy kde se prolíná současnost s minulostí. Moc se mi to líbilo.
Nějak jsem se ztrácela mezi velkým množstvím špiónů. Zbytečně moc zdlouhavý,tím pádem někdy i nudný.
To byl krásný příběh. Moc se mi líbil.Určitě si přečtu další od téhle autorky.
Hezký příběh. Moc pěkná kniha, díky ní jsem si tuhle autorku oblíbila. Byla totiž moje první a stále jsem její věrný čtenář.
Přečteno za den,tak to něco znamená. Přeci, bezva čtení. :-)
Chudák Lucille,mít najednou v životě takovýhle zmatek a starosti. Jednání její matky fakt nechápu. Zmizet,nechat je bez prostředků a starejte se sami. Naštěstí to holky zvládly a s pomocí sousedů ,,andělů" to šlo ještě líp. Pěkné čtení.
Kniha sice ,,hubená" na počet stránek,ale o to víc vás zasáhne. Opět skvělé dílo.
Příhodný název téhle knihy.Po přečtení vás to opravdu donutí zamyslet se nad životem. Vlastně je to vyprávění o tom,jak otec píše pro svou dceru příběh svého života. I když se to nepozná hned od začátku. Ale je krásný,dojemný i smutný a stojí za to si ho přečíst.
Je to knížka plná tajemství a záhad. Začátek se trochu táhne a zdá se nudný,ale jakmile se ty záhady začnou rozplétat nemůžete přestat číst.
Sice je to knížka pro mladší čtenáře,ke kterým už nepatřím,ale i tak si ráda přečtu o prvních láskách. Hezký romantický příběh pro chvíle pohody.
Pěkný,poutavý příběh. Jen mi ho pokazily někdy až nechutně popisované erotické hrátky.