helenkan helenkan komentáře u knih

Poznáš to z polibků Poznáš to z polibků Julia Quinn

Opět pěkná romantika,která se čte skoro sama. :-)

15.09.2018 5 z 5

Zkrocení bouřliváka Zkrocení bouřliváka Samantha Towle

První díl jsem sice nečetla a tak nemůžu srovnávat. Tenhle jsem si ale vychutnala. Moc pěkná romantika se vším co k ní patří.

02.09.2018 5 z 5

Tajemství dámy Tajemství dámy Jo Beverley

Tak to jsem zvládla za den :-), prostě to nešlo nechat do druhého dne.

31.08.2018 4 z 5

Dánská dívka Dánská dívka David Ebershoff

Je to zajímavá knížka a myslím,že stojí za přečtení.

27.08.2018 3 z 5

Hříšná dáma Hříšná dáma Jo Beverley

Někdy mi Elf přišla trochu vlezlá, ale kdyby nebyla... nebylo by to tak zábavný. A má skvělý bratry. :-) Pěkné čtení.

23.08.2018 4 z 5

Kdo miluje nejvíc Kdo miluje nejvíc Tess Stimson

Clare měla zvyk vše plánovat a všechny řídit. Po narození dvojčat se jí to jaksi vymklo a zjistila,že nejde nic jak si představovala. Docela zajímavý příběh a kdo byl v něm nejsympatičtější? Alespoň pro mě? :-) Alexander (Xan). Celkový dojem dobrý. :-)))

09.08.2018 3 z 5

Budu tvůj stín Budu tvůj stín Eileen Dreyer

Pěkná detektivka. Sympatický policajt,který si nehrál na super hrdinu a spisovatelka s temnou minulostí. Mě se to líbilo.

19.07.2018 4 z 5

Ve vyšším zájmu Ve vyšším zájmu Ken McClure (p)

Moje prvotina od tohoto autora. Nemůžu tudíž srovnávat,ale byla jsem spokojená.Ani mi nepřišla knížka nudná. Hlavní hrdina mi byl sympatický a hlavně nebyl žádný hlupák.

14.06.2018 4 z 5

Nádherná bouře Nádherná bouře Johanna Lindsey

Už se na ni těším,měla by mi dorazit v nejbližších dnech.. Malory family je moje oblíbená série,tu můžu pořád. :)))

23.05.2018 5 z 5

Jako obhájce: Perry Mason Jako obhájce: Perry Mason Erle Stanley Gardner

Díky čtenářské výzvě jsem si vychutnala dva bezvadné detektivní příběhy se skvělým Perry Masonem.

03.05.2018 5 z 5

Brněnské Židovky Brněnské Židovky Naďa Horáková

Asi jsem čekala něco jiného a ten začátek mi přišel dost nudný a zdlouhavý. Jinak to nebylo špatné čtení. :-)

21.04.2018 3 z 5

Smrtící setkání Smrtící setkání J. D. Robb (p)

Přes všechny ty vraždy, jsem se i pobavila. Jsou to prostě sympaťáci. Další skvělý díl.

28.03.2018 5 z 5

Ráchelina kniha Ráchelina kniha Sissel Værøyvik

Tyhle příběhy mě vždycky dostanou.

02.03.2018 5 z 5

Toulky s Charleym Toulky s Charleym John Steinbeck

Hezké vyprávění o splněném snu.

26.01.2018 4 z 5

Čekání na jarní den Čekání na jarní den Vlasta Javořická

Jejda,to bylo smutné čtení. Bohužel taky pravdivé. Hezky napsané,líbilo se mi. Troufám si i doporučit.

15.01.2018 5 z 5

Nahý baron Nahý baron Sally MacKenzie

Nějak zvlášť mě to nenadchlo.

17.12.2017 2 z 5

Říkej mi lži Říkej mi lži Jennifer Crusie

Oddechová četba s detektivní zápletkou,nádechem romantiky a okořeněná sexem. Jen ke konci jsem už byla alergická na slovo milenec. Toho tam bylo až moc.

24.10.2017 3 z 5

Mozek Mozek Robin Cook

Super! Napínavý jak kšandy.

04.08.2017 5 z 5

Mafie matek Mafie matek Kerstin Gier

Skvěle jsem se pobavila.

04.08.2017 5 z 5

Pod maskou měsíce Pod maskou měsíce Jude Deveraux (p)

Moje první z téhle série a opět od konce. :) Ale i tak se mi to líbilo,pěkné čtení.

27.07.2017 4 z 5