helenkan komentáře u knih
První díl jsem sice nečetla a tak nemůžu srovnávat. Tenhle jsem si ale vychutnala. Moc pěkná romantika se vším co k ní patří.
Tak to jsem zvládla za den :-), prostě to nešlo nechat do druhého dne.
Někdy mi Elf přišla trochu vlezlá, ale kdyby nebyla... nebylo by to tak zábavný. A má skvělý bratry. :-) Pěkné čtení.
Clare měla zvyk vše plánovat a všechny řídit. Po narození dvojčat se jí to jaksi vymklo a zjistila,že nejde nic jak si představovala. Docela zajímavý příběh a kdo byl v něm nejsympatičtější? Alespoň pro mě? :-) Alexander (Xan). Celkový dojem dobrý. :-)))
Pěkná detektivka. Sympatický policajt,který si nehrál na super hrdinu a spisovatelka s temnou minulostí. Mě se to líbilo.
Moje prvotina od tohoto autora. Nemůžu tudíž srovnávat,ale byla jsem spokojená.Ani mi nepřišla knížka nudná. Hlavní hrdina mi byl sympatický a hlavně nebyl žádný hlupák.
Už se na ni těším,měla by mi dorazit v nejbližších dnech.. Malory family je moje oblíbená série,tu můžu pořád. :)))
Díky čtenářské výzvě jsem si vychutnala dva bezvadné detektivní příběhy se skvělým Perry Masonem.
Asi jsem čekala něco jiného a ten začátek mi přišel dost nudný a zdlouhavý. Jinak to nebylo špatné čtení. :-)
Přes všechny ty vraždy, jsem se i pobavila. Jsou to prostě sympaťáci. Další skvělý díl.
Jejda,to bylo smutné čtení. Bohužel taky pravdivé. Hezky napsané,líbilo se mi. Troufám si i doporučit.
Oddechová četba s detektivní zápletkou,nádechem romantiky a okořeněná sexem. Jen ke konci jsem už byla alergická na slovo milenec. Toho tam bylo až moc.
Moje první z téhle série a opět od konce. :) Ale i tak se mi to líbilo,pěkné čtení.