helenkan komentáře u knih
Moje první knížka od téhle autorky.A těšim se na další.Hezká romantika a hlavně žádná přehnaná erotika.
Je lehké a krásné se zamilovat,ale strašně těžké,se té lásky vzdát. Stojí za přečtení.
Mám ráda knížky od Austenové a i když tuhle nedopsala,byla skvělá. Příjemný,pohodový počteníčko i jsem se pobavila.
Je to třetí knížka z téhle série,co jsem četla.A přijdou mi,že jsou si všechny hodně podobné.
Objevila jsem tuhle sérii teprve nedávno a doslova jsem jí propadla.Sice to nečtu podle pořadí,ale vůbec mi to nevadí.Půjčuji si je totiž v knihovně a tam vezmu zrovna tu co mají.Je to skvělé čtení,a já si parádně vychutnávam každý díl.
Přečetla jsem dva díly z téhle série.Líbily se mi oba.Konečně vím,jak to vlastně bylo se Sethem.
Holka měla pěknou smůlu.Narazit na takovýho mamánkovskýho blba.A ještě mít rodiče bez srdce.Ještě,že se přece jen odhodlala a odešla.A to s ním vydržela dost dlouho, deset let.
Věřím,že se v tomhle příběhu hodně z nás i vidělo.Je totiž přesně ze života.Rozhodně stojí za přečtení.Třeba někomu dodá sílu v těžkém rozhodování.
Knížka se mi moc líbila.Bezva čtení.Jen jsem to četla na noc a pak se mi o tom zdálo. :(
Jak já byla ráda za probuzení. :))) A šťastná,že žiju v týhle době.:)
A stejně se pustím do dalších dílů. :)
Přelouskáno jedním dechem.Tyhle příběhy prostě miluju.A už se těším na další.:)
Tahle knížka mě moc nenadchla.Povídkový mi asi moc nesedí.
Pěkná romantická oddychovka.Hlavně se mi líbí přátelství všech čtyř kamarádek.Tenhle díl jsem četla jako první a určitě si přečtu i další tři.
Bylo to fajn čtení.Hned od začátku to zaujme a už nepustí.Dobrodružství,trocha napětí a romantika,co víc si přát.:)
Můžu jedině doporučit,nebudete zklamaný.
Dobrá detektivka s docela překvapivým koncem.A ještě jeden oříšek jsem musela při čtení docela louskat a to jejich jména a názvy ulic.Nebyla by na škodu na konci knížky nápověda jak se to správně vyslovuje. :)))))))))