helenkan komentáře u knih
Nějak jsem se nemohla začíst a to jsou knížky o doktorce Scarpettový moje oblíbený.Určitě mě to ale neodradí od přečtení jejího dalšího napínavého příběhu.
Naprosto skvělý!Ještě se nestalo,že by mě tenhle spisovatel a jeho hrdina Jack Reacher zklamali.Opět jsem to přelouskala jedním dechem. :)
Tak jsem dneska četla do tří do rána,bylo to napínavý a já se nemohla odtrhnout.:)
Opět mě Child nezklamal.Skvěle napsaný a hned od začátku mě knížka pohltila.:)
Nemůžu posoudit jiné knížky od téhle autorky. Tahle je teprve druhá,ale mě se docela líbila. Taková detektivka oslazená romantikou. Proč ne? :-)
Celá tahle série je docela povedená. Určená přesně k odpočinku.
Romantika přesně k odpočinku. I když chvílema až neuvěřitelná. :) Rozhodně to ale nevadí.
První komentář k téhle knize. Při čtení jsem měla pocit jako bych sledovala film pro pamětníky. Není to špatné,ale hodně předvídatelné a víte jak to bude všechno dál pokračovat. Dokonce odhadnete i konec. A já si splnila jedno z témat čtenářské výzvy. :-)
Tak trochu jsem čekala něco jiného. O to víc mě knížka mile překvapila a pěkně jsem si v ní početla. Líbila se mi.
První díl jsem sice nečetla,ale nijak mi to nezabránilo vychutnat si aspoň tenhle.