helenkan komentáře u knih
Podle komentářů pode mnou jsem nevěděla co mám očekávat. Zvláště když je to moje premiéra od téhle spisovatelky. A ejhle,já byla spokojená,mě se to líbilo.
Hodně smutný příběh,ale jakoby tomu stále něco chybělo. Myslím,že to bylo tím stylem psaní,který mi zrovna moc nesedl. Jen jsem si přála mít už to přečtené.
Milá Katka byla pěknej fracek a dovedla mě pěkně štvát. :)))) Aspoň že si to nakonec uvědomila. Asi jsem na tohle už stará. :))))))
Milostný příběh to byl. Jestli půvabný? O tom už by se dalo polemizovat. Doktor Štolba byl nafoukanej lhář. Ke Stáně se choval jak hulvát. A jak se říká boží mlýny melou,sice pomalu,ale jistě. Jen je mi líto,že to semlelo i nic netušící Jiřinu.
Nemůžu tvrdit,že se mi to nějak zvlášť líbilo.Ještě že konec byl dobrý.
Trochu toho nadpřirozena nikdy neškodí. A tuhle sérii jsem si přečetla fakt s chutí.
Díky čtenářské výzvě jsem si přečetla tyhle pohádky a docela jsem se pobavila. Hezké i zajímavé čtení.
Pro mě trochu zdlouhavé a nudné popisování o elektrice. Konec nečekaný a překvapivý.
Zábavná,záhadná,romantická i erotická detektivka. Co víc si přát. :) Bezva čtení.
Docela jsem byla překvapená. Moc mě to bavilo.Pěkný příběh.
Na povídky zrovna moc nejsem,ale docela jsem se pobavila. Humorné a dost pravdivé.
Povídky celkem dobrý,ale neni to zrovna moje oblíbené čtení.
Po přečtení několika stránek jsem myslela,že knížku odložim a nebudu pokračovat. Přesto jsem to neudělala a četla dál. Sice to nebylo lehké čtení,ale rozhodně nelituju. Hodně zajímavostí se člověk dozví o minulosti a životě v Japonsku.
Rodina Nireova byla dost zvláštní. Každý si svým způsobem žil podle svého a dá se říct,že moc dobré vztahy mezi sebou neměli. Žádná postava mi nebyla natolik sympatická abych si jí oblíbila. O to víc jsem byla zvědavá,jak která dopadne.
Pěkné zajímavé i poučné čtení.