helenkan helenkan komentáře u knih

Lovci lebek : český thriller z prostředí speciální pátrací jednotky Lovci lebek : český thriller z prostředí speciální pátrací jednotky Hana Hindráková

Zajímavé nakouknutí do prostředí speciální jednotky. Dělat tuhle práci není opravdu lehké. Líbilo se mi to a četlo se fakt dobře.
PS: Jo a mimochodem nesnáším mafii.

07.01.2020 5 z 5

Smrtící bílá Smrtící bílá Robert Galbraith (p)

Další skvělý díl a a pěkná motanice k vyšetřování. Ale tahle dvojka mě fakt baví.

05.01.2020 5 z 5

Nebezpečná hra Nebezpečná hra Julie Garwood

Tuhle sérii nečtu zrovna přesně od prvního dílu. Vůbec mi to nevadí a tyhle pěkný chlapy od FBI jsem si prostě zamilovala. :-)

Láska a čest Láska a čest Julie Garwood

Moc hezká historická romantika. Tohle já miluju. :-) I když, žít v té době bych nechtěla.:-)

Bílý květ Bílý květ Julie Garwood

Taková bezva jednohubka.

Růžový květ Růžový květ Julie Garwood

Pěkné pokračování o bratrech Claybornových.

Jezero snů Jezero snů Lisa Kleypas

Pěkná romantika s bonusem v podobě ducha. Líbila se mi i jsem se bavila.

29.12.2019 4 z 5

Malinový sen Malinový sen Jana Benková

Nemůžu říct, že by mě zrovna bavila. Nejlepší na tom byl vztah mezi Eliškou a Borisem.

26.12.2019 1 z 5

Malý pražský erotikon Malý pražský erotikon Patrik Hartl

Konečně jsem to dočetla. Ne,že by se mi to nelíbilo. Právě naopak, líbilo a skvěle si to užila. Jen jsem na to měla méně času z důvodu vánočního pečení. :-) Knížku můžu klidně doporučit,je to bezva odpočinkové čtení.

20.12.2019 5 z 5

Já se z tebe zblázním Já se z tebe zblázním Carole Matthews

Prostě jen něco na pobavení a ukrácení dlouhé chvíle.

07.12.2019 2 z 5

Panský dům a jeho dědictví Panský dům a jeho dědictví Anne Jacobs

Poslední díl jsem si zase pěkně vychutnala. I když mi Paulíček chvílema vytáčel,mamá byla jak loutka v rukách Serafíny. Nakonec přeci jen dostali rozum a všechno dopadlo k naší spokojenosti. :-) Celá série se mi líbila.

05.12.2019 5 z 5

Panský dům a jeho dcery Panský dům a jeho dcery Anne Jacobs

Dočteno. Opět jsem si to parádně vychutnala. Už jsem na začátku posledního dílu a jsem zvědavá jak to bude pokračovat. :-)

01.12.2019 5 z 5

Metráček I. a II. díl Metráček I. a II. díl Stanislav Rudolf

Metráčka jsem četla,ale netušila jsem,že jsou dva díly.

22.11.2019 5 z 5

Dobré ráno, lásko Dobré ráno, lásko Robin Kaye

Já si to moc vychutnala. Pěkná romantika. Nejen Rebeka a Rich mě bavili,ale i teta Rose a ten jejich třínohý kocour. :-)

22.11.2019 5 z 5

Téměř bez šance Téměř bez šance J. D. Robb (p)

Eva tentokrát musela vyšetřovat ve vlastních řadách. Další skvělý díl mé oblíbené série. Jen se přidávám ke kritikům co se týče překladu. Ten tu knížku kazí.

20.11.2019 5 z 5

Vysoká hra Vysoká hra Kay Hooper

Ještě že jsem četla předešlý díl,jinak bych z tohoto dílu nepochopila vůbec nic. Řekla bych,tenhle díl se nevyvedl a prakticky je o ničem.

16.11.2019 1 z 5

To chce zloděje To chce zloděje Kay Hooper

Tohle je opravdu jen odpočinkové čtení na jedno deštivé odpoledne.

14.11.2019 2 z 5

Panský dům Panský dům Anne Jacobs

Mě se to líbilo. A hurá do dalšího dílu. :-)

13.11.2019 5 z 5

Gejša Gejša Arthur Golden

Viděla jsem i film.Sice byl pěknej,ale knížka je prostě knížka. Super počteníčko.

11.11.2019 5 z 5

Tiché roky Tiché roky Alena Mornštajnová

No teda,paní spisovatelka vážně umí člověka připoutat ke knížce. Hodně silnej příběh. A doufám,že se můžu těšit na další její vyprávění.

11.11.2019 5 z 5