helenkan helenkan komentáře u knih

Rozený svůdce Rozený svůdce Susan Elizabeth Phillips

Pěkný příběh. Konečně byla hlavní hrdinka úplně normální ženská a ne skoro topmodelka. Většinou to tak je. Moc se mi to líbilo i jsem se zasmála. Taky se mi líbilo jak si Blue poradila s ,,čarodějnicí" Nitou. :-)

07.11.2019 5 z 5

Zlatá země Zlatá země Barbara Wood

Pěkné čtení,žádná nuda,stále se něco dělo a všem se splnily jejich sny. A to se mi líbí. :-)

01.11.2019 4 z 5

Zápisky z Mrtvého domu Zápisky z Mrtvého domu Fjodor Michajlovič Dostojevskij

Ani jsem nečekala,že by se mi tahle knížka mohla tak líbit. Musím říct fakt dobrý čtení.

31.10.2019 5 z 5

Dopadlo to špatně...vzali se Dopadlo to špatně...vzali se Alena Jakoubková

Čtyři skvělé kamarádky a jejich rodiny. Jedné z nich ovšem manželství nevyšlo a rozvedla se. Zůstala sama s dvěma dětmi a tak se jí kámošky snaží najít jiného chlapa aby nezůstala sama. Jen se jim nějak nevede najít toho pravého. Docela dobrý příběh. Bavila jsem se u toho i jsem měla vztek. Bejvalý manžel byl totiž pořádný kretén.

29.10.2019 3 z 5

Utajená léta Utajená léta Barbara Hannay

Mám ráda tyhle příběhy kde se prolíná současnost s minulostí. Moc se mi to líbilo.

28.10.2019 5 z 5

Svatba naoko Svatba naoko Jo Watson

I když mi někdy Annie štvala a lezla na nervy.A ten její bejvalej byl neskutečnej vůl. Chris byl zlatíčko,sice to trochu podělal,ale zas to napravil. Hodně podobné americkým romantickým komediím,ale vůbec mi to nevadilo. Právě naopak,líbilo se mi to a skvěle se při čtení bavila.

26.10.2019 5 z 5

Smrtící soud Smrtící soud J. D. Robb (p)

Další super díl. Poprvé taky vážnější hádka mezi Evou a Roarkem.

24.10.2019 5 z 5

Smrtící spiknutí Smrtící spiknutí J. D. Robb (p)

Další skvělý díl. Dokonce nám v něm Eva s Roarkem strávili dohromady delší čas. A došlo i na společné vyšetřování. To,že byla Eva opravdu na dně,dokázala omluva Summersetovi. Taky ho to pěkně šokovalo.:-) A jdu na další díl.

21.10.2019 5 z 5

Duch znojemských katakomb Duch znojemských katakomb Vlastimil Vondruška

Záhadné a napínavé až do konce.

17.10.2019 5 z 5

Domino Domino Václav Gruber

Nemůžu říct,že by se mi to nějak moc líbilo. A důvod je,že nemám ráda tyhle lidi kteří si myslí,že můžou ovládat všechno a všechny díky svému bohatství. Přečíst se to ale dalo.

14.10.2019 2 z 5

Skleněný pokoj Skleněný pokoj Simon Mawer

Ze začátku jsem se nějak nechytala,ale nevzdala jsem to. A dobře jsem udělala.:-) Příběh se mi líbil. Knížka dobrá,určitě stojí za přečtení.Film mě ale neláká.

09.10.2019 4 z 5

Dáma v ohrožení Dáma v ohrožení Jo Beverley

Nějak jsem se ztrácela mezi velkým množstvím špiónů. Zbytečně moc zdlouhavý,tím pádem někdy i nudný.

06.10.2019 2 z 5

Koukám a co nevidím Koukám a co nevidím Ivanka Devátá

Bezva jsem se pobavila. Pěkné vtipné čtení.

04.10.2019 4 z 5

Horoucí srdce Horoucí srdce Johanna Lindsey

Jéé,tohle já můžu. :-) Super!

04.10.2019

Cesta za láskou Cesta za láskou Nora Roberts

Musím se přiznat,že první příběh jsem nedočetla. Nějak zvlášť mě neuchvátil.
Druhý se mi líbil víc. Ten jsem zvládla. Ale znám lepší od paní spisovatelky.

02.10.2019 3 z 5

Stíny horkého léta Stíny horkého léta Parry Bronwyn

Spíše jsem čekala romantiku a ejhle vyklubala se z toho pěkně napínavá detektivka. Nebylo to špatný,jen já ty mafiány a drogy fakt nemam ráda. Jo a Nick jsou sympaťáci. :-)

01.10.2019 4 z 5

Duhová ulice Duhová ulice Lisa Kleypas

Zase jsem si nevědomky půjčila knížku ze série. Konečně jsem se aspoň trefila na první díl. Taková pohodová romantika. Líbila se mi. Jen ten první příběh by si zasloužil trochu víc rozvinout.

29.09.2019 4 z 5

Smrtící nahota Smrtící nahota J. D. Robb (p)

Už jsem měla přečteno pár dílů,ale první díl ne a ne sehnat. Povedlo se až teď a konečně se dopídila, jak se vůbec setkali Eva s Roarkem. Teď jsem spokojená a můžu si dál vychutnávat tuhle báječnou sérii. Skvělé čtení.

26.09.2019 5 z 5

Riskovat se musí Riskovat se musí J. D. Robb (p)

Tohle já fakt můžu a miluju. :-) Opět suprový dílko.

25.09.2019 5 z 5

Každý má motiv Každý má motiv J. D. Robb (p)

Nic jiného než super čtení nejde napsat. A to jejich vtipné popichování mezi sebou.:-) Prostě paráda.

23.09.2019 5 z 5