helenkan komentáře u knih
Krásný i když smutný příběh. A to Sparks umí na jedničku. Vždycky i nějaká ta slza ukápne a někdy celý potok. :-)
Nejdříve jsem myslela že to nedám. Drogy a únosy dětí není moje oblíbené téma,ale pak jsem se začetla a chytlo mě to natolik,že jsem to nedala z ruky dokud jsem nebyla na konci. A pěkně si to vychutnala.
Najde se ve skutečném životě takovej, po všech stránkách, suprovej chlap? :-) Můžem snít a aspoň o něm číst v téhle pohádkové romantice. Mě se to líbilo, hezké čtení.
Myslím,že jsem četla od autorky lepší. Tahle mě zrovna moc neuchvátila,ale přečíst se dala.
Přečteno za den,tak to něco znamená. Přeci, bezva čtení. :-)
Po téhle knížce jsem sáhla jen kvůli čtenářské výzvě. Přiznávám se,že mě nikdy nelákalo jí číst. A teď jsem ráda,že jsem jí přečetla. Fakt se mi líbila a bavila mě. Možná až na jednu povídku,která se mi zdála zdlouhavá a nudná. Ale jinak dobrý.
Moje prvotina od Dominika Dána. Byla jsem tak spokojena,že určitě není poslední. Bezva čtení.
Zase napínavé čtení od začátku až do konce. A ten konec vás fakt překvapí.
Nemůžu napsat že to bylo pohodové čtení. :-) Spíše zvláštní. Agáta mě někdy pěkně vytáčela jaká byla husa. A ten konec mi přišel trochu divný. Jaromír na ní čekal deset let. Jen tak? A to o něm nebylo napsáno skoro (vůbec) nic.
Moc se mi to líbilo. Pěkný romantický příběh. A jako bonus duch, přebývající v renovovaném starém hotelu. Mimochodem ty pokoje musely být suprový. :-)
Tak tohle jsem nečekala. Opravdu krásné čtení. A docela jsem se přistihla, že přemýšlím o čase, který nám utíká jak zběsilý. A to jejich muzicírování jsem měla přímo před očima. Moc hezky napsaná knížka.