heliela komentáře u knih
I kdyby se v téhle knize nic nestalo, tak je radost ten příběh číst. Slova mají barvy a ten jazyk, ach... Knihu jsem přečetla na jeden nádech a vždy bude patřit k mých nejoblíbenějším, ačkoliv je srdcervoucí.
Líbil se mi příběh i atmosféra... Jediné, co mi to trochu kazilo, byl ten počínající vztah tady. Nevím, prostě mi to tam úplně nesedělo, ale jinak byl příběh hodně napínavý a zajímalo mě, jak to celé skončí.
Nečekaně dobrá kniha. Miluju gotickou atmosféru téhle knihy! Protože takových příběhu je málo. Postavy byly sympatické a celkově dobrá zápletka... Jen asi už se nedočkáme druhého dílu, jak tak koukám. Povedený úvod, který má velký potenciál a kniha by zasloužila víc pozornosti. Jen škoda té obálky, protože zřejmě asi proto po ní sáhlo pomerně málo lidí.
Peter May píše skvěle, miluju jeho styl psaní! Neskutečně napínavé, knihu jsem nemohla odložit, dokud jsem nedočetla do konce. Líbí se mi atmosféra příběhu i stupnované napětí, čtivost a super zápletka.
Prosím další knihy od tohoto autora! Kdyby toto byla nějaká sága, tak by klidně mohla konkurovat HP... Tolik skvělých a oroginální nápadu jsem dlouho nikde nečetla. Kanálnici? Naprosto boží nápad a kniha mě neskutečně bavila! Skvělý styl psaní, který hned vtáhne a celkově parádní příběh, který si zaslouží více pozornost. A jako bonus, nádherná obálka!
Za mě takový slabší průměr... Autorka umí psát, ale za mě až moc přeslazené a scény na sílu, které mi kazily příběh jako celek. Ačkoliv mě kniha úplně neuchvátila, přesto se ještě chystám na nějakou knihu autorky.
No, mě se to tedy líbilo, takže ta nízká hodnocení taky nechápu. Líbil se mi styl, jakým je kniha napsána, líbil se mi příběh i atmosféra...
Pakliže tam byla inspirace odjinud, tak mě to vůbec nevadilo, protože primárně knihy čtu, abych si je užila a ne abych na ně dělala pitvu. :D
Zkrátka hodnotím kladně, má to krásnou myšlenku i napád a každý nějak začínal. Věřím, že autorka napíše ještě něco skvělého, ne že by už toto nebylo dobré. :)
Jednodušší čtení, ale mě se to líbilo, má to něco do sebe... Je to sice takové téma, které už je ohrané, ale myslím, že bude bavit vždycky. Něco málo mi do plného počtu hvězdiček chybělo, možná nějaký pořádný zvrat? Ale bavilo mě to, takže se chytám na další díl. Zajímá mě, jak to dopadne s Jackobem, spíše co je vlastně zač.
Super příběh, mě nadchl! Je to svým způsobem oddechovka, ale zároven je to dost napínavé, takže jsem měla problém knihu odložit. Zpočátku si říkáte, že to bude taková jednoduchá a sladká jednohubka, ale opak je pravdou. Bylo to dost dobrodružné a všechny postavy mě svým způsobem bavily. Co mě překvapilo hodně, byl zdejší trojúhelník... Originální, nic podobného jsem zatím nečetla. Knih mě držela v napětí až do konce, takže za sebe doporučuji!