hellena1523 komentáře u knih
Musím říct, že část věnovaná M. Thatcherové pro mne taky byla zajímavější, nicméně i tak považuji tuto biografii za stručnou a vcelku zdařilou. U mě dobrý :)
Mně se kniha líbila a bála jsem se u ní. Pravda, dneska, po takové Trhlině nebo Zimních lidech už by mě asi tak nerozházela, ale ta nostalgie...asi zkusim prověřit vybavenost naší městské knihovny :-D
Četla jsem kdysi dávno, snad ještě na základce a dodnes si knihu pamatuju, což považuju za jasný důkaz toho, že se mi líbila.
Moje zamilovaná! Četla jsem ji hned několikrát a pořád ji milovala.
Velmi zajímavé, v oboru považuji text za přínosný a překvapivě čtivý!
Je pravda, že Čapka miluju spíš pro jeho cit pro jazyk, než pro děj jeho povídek a hlavně chování postav - tolik lidskosti v jedné povídce, to je pro mne jako pohádka pro dospělé.
Některé povídky slabší, jiné povedené, Šabach opět vyčnívá. Prima čtení třeba do autobusu.
Některé povídky jsou slabší, jiné velice zdařilé. Jako celek působí dobře.
Perfektní! Vtipné, jak po přečtení zjistíte, kolik z vašich kamarádů tak trochu kecá, aby pobavili kolektiv nebo byli zajímavější. Chvílemi jsem opravdu měla husí kůži, chvílemi jsem řvala smíchy. Ať už tak či onak, coby etnografická kniha je to fenomenální!
Tak tohle bylo totálně skvělý! Čte se úplně samo, stránky mi jen létají pod rukou.
U knihy jsem se pobavila, ale mezi skalní fanoušky se určitě nezařadím...
No, nějak jsem z toho nebyla úplně u vytržení. Hezké, čtivé, ale asi jsem čekala trochu víc...
Horror pro děti, který by je měl třeba navnadit na klasičtější autory žánru? Proč ne! :) Čtivé, dobře napsané.
Oddechové, krásné čtení, z kterého na vás dýchne klid, pohoda a vůně levandule.
Autorka už se začíná trochu opakovat, což začíná být nudné. Jasně, zajímá mě příběh i rozuzlení, ale když vlastně předem tuším, co se bude dít a co se stane, už to postrádá tu originalitu, kterou jsem oceňovala v prvním díle...
Předvídatelný děj, ploché postavy, Amerika zralá na ránu. Jako celek to tak nějak zvláštně jde dohromady a docela mě i zaujal svět, který autorka vytvořila. Ale rozhodně to není nic lepšího než průměr.
Pro mě asi nejemotivnější díl a pro mě asi i díky tomu nejoblíbenější.