hnilda3

Knihu jsem četla už před hodně lety a teď jsem si ji přečetla ráda znova. I když už nejsem cílová skupina, tak je to pořád skvělé čtení, je to psáno hodně napínavě :).

Bylo to drsné, až do konce jsem si říkala, co to má vlastně společného s tou první kapitolou, ale nakonec to do sebe všechno poměrně dobře zapadlo.

Kniha mě trošku zklamala, čekala jsem něco víc. Jiné knihy od autorky jsou velmi napínavé, ale u této mi přišlo, že od začátku prostě víte, že ten chlap je magor, a jen čekáte, že to musí skončit tak, že buď zabije on ji, nebo ona jeho...

Díky deníku jsem se dozvěděla zas nové informace o tomto období. Je skvělé, že paní Helga byla ochotna dát své zápisky veřejnosti a vznikla tato kniha.

Konec mě překvapil, ale nějak mi ten styl a motiv nevyhovoval tak, jako u jiných autorčiných knih.

Autorčiny knihy mám moc ráda i když se věnují závažným a těžším tématům. Tahle rozhodně nezklamala!

Velmi čtivé, až do poslední chvíle jsem vůbec netušila, jak to je :).

Ze začátku mě moc nebavila, bylo to spíš jako popis místa a popis lidí. Poslední třetina na však byla super, začalo to být napínavé a konec mě překvapil.

Začátek mě nějak moc nebral, ale pak jsem se začetla. Posledních asi sto stran jsem vyloženě hltala.

Stejně jako Všeník velmi zajímavé čtení, ale nejsem moc objektivní, jelikož Dana obdivuji :).

Na styl psaní jsem si musela chvíli zvykat, ale pak už jsem četla skoro jedním dechem, moc zajímavé čtení.