hogo

1 díl je výborný a ten je taky dobrý, nikdy by mě nenapadlo, že Chloe je vlkodlak.

Hrozně se mi to líbilo a výrazně DOPORUČUJI. Knihu mi DOPORUČIL pan učitel, děkuji.
:-)

Pan Prdelka je mi hodně simpatický a vypadá jako p****. Tato kniha se mi hodně líbila. Doporučuji.

Kniha pro holky mě nezaujala, protože je tam nesmyslné věci a děti za žádných okolností nemají lítat. kdyby holky lítaly a ještě k tomu měly omezený čas, v nejvyšším bodu letu by spadly.

Docela jsem tomu fandil, ale opět, od poloviny knihy se Greg dostane do ÚPLNĚ JINÉ SITUACE NEŽ PŘED 10 minutami.

Lidi, tato kniha je tak dobrá, že překonala i mou oblíbenou knihu Karlík a továrna na čokoládu. V této knize je ale spousta věcí, které jsem nepochopil.
Např.: Zloději vědí, kde je Kleopatřina neobjevená rakev v ceně 1 miliardy, ale místo toho ukradnou pár šperků v ceně 1 milionu korun. Vysvětlí mi to někdo?

Tato kniha je jediná, které dám hodnocení 3 hvězdičky.
Tak nízké hodnocení, protože je tam zmíněno 47 věcí, kterých se Filín bál. V průběhu knihy se ale asi poloviny žebříčku vůbec nebál. Vysvětlí mi to někdo?

Já jsem rád, že tato kniha vyšla.
:-):-):-)

Barry opět zaválel. Tentokrát v Ploktonu. Doporučuji.

Dobrá kniha, ale nebavila mě ta (otrava) noc. 4 hvězdičky.