Hope80

Opět úžasný díl od Angely, není co víc k tomu říct, co díl, to pecka. Pro mě nejlepší série jakou jsem doposud četla.

Skvělá kniha, jako první díl tak i tento super. Úžasná série v které budu pokračovat a těším se na další díl. Jediné co mi dělalo problém se zorientovat v postavách, bylo jich tam hodně, ale jinak opravdu super čtení.

Super knížka, stejně jako první díl i druhý byl pro mě bomba čtení. Jako milovník série od Angely Marsons jsem našla novou-tuto sérii, která se mi líbí stejně a budu se těšit na další 3. díl. Charlie Gallagher doporučuji!!!!

I druhý díl s Kim Stoneovou naprosto perfektní, těším se na třetí díl. Super!

Nikdy jsem neměla takové nutkání se svěřit o tom co semnou udělala kniha. Kdysi jsem pozorovala chlápka jak se hrozně moc směje nad knížkou a dalšího člověka už nevím kde, jak popisoval, že u knížky brečel, nikdy jsem to nechápala, jenže to jsem nevěděla, že jednoho dne, asi před 3lety začnu pořádně číst a nikdy bych nevěřila, že přečtu za měsíc knížku, nebo za 14 dní, týden, 3 dny a někdy i za den. Oblíbila jsem si spisovatele Cobena a Moriarty, moji nej a za poslední rok jsem snad přečetla jednu pecku za druhou, ale knížka: Všechno, co máme od Kerry Lonsdale mě dojala k slzám. Ano, začátek byl takový pomalejší, klidnější,nic moc se dlouho nedělo….ale nakonec mě to chytlo. Od půlky jsem se začala bát, že to nedopadne tak jak bych si přála, ale pořád jsem doufala, posledních 30 stránek se mi začaly lesknout oči a začala jsem tušit, že opravdu v ten konec, který chci to nedojde. Jelikož někteří nečetli tak nemůžu napsat nic přímo, abych něco neprozradila. Když bylo posledních 20 stránek, oči jsem měla už mokré od slz a čím jsem se blížila konci věděla jsem, že mi začnou téct po obličeji, ano, opravdu mě kniha dojala k slzám, protože to autorka tak autenticky popsala, tak reálně, že mě to vzalo za srdce a bylo to jako by to čtenář cítil sám, přála jsem si, aby to dopadlo jinak, ale bohužel nedopadlo. Proto jsem na konci už bulela úplně. Jak jsem psala mám své oblíbené spisovatele od kterých musím mít každou jejich novou vydanou knížku, četla jsem vážně super knížky, každou další co jsem v tomto roce četla byla bomba, skvělé, ale tahle mě opravdu vzala takovým jiným způsobem za srdce, a tak napsané, že Vám přijde, že to s čtením prožíváte, tak reálné a proto vám tečou slzy..Tato kniha byla skvělá, srdcová… a budu na ni myslet hodně dlouho. Jsem ráda, že jsem začala číst a člověk prožívá s další knížkou různé „zážitky“ a na chvilku ho to přenese do jiného světa.

Další kniha,další díl - opět naprostá bomba. Celá tato série je pro mě pecka, s Angelou Marsons si šlapou na paty a jejich série je prostě úžasná . Čte se to samo,pořád baví, udržuje v napětí. Josie a další hlavní hrdiny mám moc ráda,vždy se těším na další díl a kupuji jen co vyjde,už teď při docteni mi postavy chybí a budu čekat na další knihu.

Jak píšu u nejlepších knih,super,bomba, speciál. Jak tu bylo řečeno kdo má rád Za zavřenými dveřmi nebo Poslední paní Parrishova tak tohle je další super kniha. Přečteno za 24hodin,nešlo odtrhnout,napínavé hned od prvních stránek,kniha co vás vtáhne hned do děje a musíte číst a číst...

Super, bomba, speciál, to jsou tři slova, když čtu sérii od Lisy Regan, Angely Marsons a Harlana Cobena. Tři spisovatelé, které nikdy nezklamou a prostě úžasný. Tichý pláč jsem hltala od prvních stránek a těším se jak malá na další díl, je to jedna z mých best sérii. Josie a její tým, celý příběh super propracovaný, emotivní, nevím co bych víc napsala, protože pro mě super super čtení po celou dobu.

Kniha se četla sama, co díl, to lepší a lepší příběh. Těším se na další knihu a doufám, že jich ještě bude víc. Příběh byl celou dobu napínavý a Josie a její tým jsou skvělá skupina. Knihu jsem si opravdu užívala.

Fantastické, skvělé, dokonalé...
Luisa/Josh,Mary/Tim,Travis/Janine,Kristen/Darryl,Billy/Gretchen,Justin/Amy.....Chvilku se zdálo být zamotané, než člověk pochopil...Jak jsem asi již v minulých dílech zmiňovala, kdo miluje sérii od Angely Marsons musí si zamilovat i tuto. Naprosto skvělá série, co díl, to je lepší a lepší. Geniální! Jako jsem si u Angely zamilovala Kim, tak tady je super Josie.

Kniha byla super. Po přečtení jsem si to chtěla dát znovu,abych pochytila co mi unikalo. Konec překvapivý zvrat. Skvěle napsané.

Knížka se mi moc líbila, ano určitě jsou ještě lepší o kterých říkám, že jsou to pecky, ale byla dobra, vážně dost. Typy těchto knizek drama/thrilleru se mi moc libi a ctou se jednim dechem, ani odložit se nechteji jak chce člověk cist dál. Za me opravdu super.

Super skvělá detektivka/thriller/krimi. Tento šálek čaje mám ráda. Kate i Mazur mi přirostli hned k srdci a těším se na pokračování. Napínavý příběh, který se četl sám.

Knížka je jiný žánr než běžně čtu,ale musím říct,že mě dostala. Jediné je pravda,že když se zabrala do přírody a živočichů občas jsem nějakou větu přeskočila,ale to možná spíš kvůli zvědavosti a napětí jak to celé dál bude pokračovat a na konci jsem litovala,že jsem knihu dočetla a víc neuzila,takže si knihu určitě přečtu za čas znovu. Postava Skokana, Mabel a Toma mi přerostla k srdci, nakonec i Tate.

Super geniální detektivka-krimi-thriller. Pokud vím, měl by být ještě čtvrtý díl, takže se budu těšit. Roberta jsem si hrozně oblíbila, i jeho tým. I tento díl byl napínavý od prvních stránek, děj mě okamžitě vtáhl a nemohla jsem přestat číst. Člověk byl stále v napětí a byly pasáže kdy jsem měla i slzy v očích. Jediné mínus, že jsem se trošku ztrácela občas ve jménem, ale jinak skvělé čtení, někdy na mě drsnější, ale opravdu vážně dobrý díl a série.

Super, vážně skvělá knížka. První díl se mi velice líbil a dvojka mě též nezklamala, už se třesu na třetí, který začnu hned číst. Příběh se četl skvěle, od začátku až do konce a Roberta jsem si oblíbila. Typ sérií u kterých bych si přála další a další díly.

Výborný druhý díl, napětí, sympatické postavy, super hlavní postava Nina,těším na další díl, pár stránek před koncem už slzy v očích....

I druhý díl bomba,škoda,že jsou jen tři díly, hned se vrhnu na třetí. Skvělá kniha. Frost jako hlavní postava super.

Super, bomba, speciál. Jako milovník série od Angely Marsons jsem našla podobný typ a sérii,za mě skvělé,jdu na druhý díl.

Spisovatelku mám ráda,ale tahle kniha pro mě byla nejslabší od ní, chvilkama mě skoro ani nebavila a čekala na dočtení.